Followers

Friday 23 March 2012

23/03/2012




Guvernele lumii voastre joaca jocul lui quid pro si quid pro quo (in limba latina: pentru ce, ce pentru ce). Noi le-am oferiti toate oportunitatile de a cobori de la putere in mod pasnic si de a-si oferi ajutorul in implementarea noului vostru sistem. Ei au refuzat din nou si din nou sa coopereze si acum este momentul ca ei sa fie inlaturati prin orice mijloc posibil, spre a elibera calea pentru evolutia voastra si pentru noile sisteme guvernamentale si financiare. Va rugam sa ne oferiti oportunitatea de a va ajuta in a inlatura acesti indivizi incapatanati si de a institui schimbarile de regim la nivel mondial, care vor incheia odata pentru totdeauna aceasta perioada intunecata in istoria planetei voastre.

Atatea asteapta dupa inlaturarea celor care au jurat credinta vechiului sistem de coruptie si haos si noi avem nevoie sa pornim vastele schimbari ce vor matura lumea voastra, pentru ca timpul ramas ajunge sa fie foarte scurt si mai este atat de multa munca de facut pentru a va asigura caile spre ascensiune. Ceea ce va propunem este o maturare a birourilor guvernamentale de la varf pana la baza, de la baza pana la varf si sa fie inlaturat fiecare individ din pozitia pe care o ocupa, fie ea una in care respectivul a fost ales sau numit, a celor care sunt aliniati fortelor intunericului, altfel cunoscute ca si Cabala.

Noi vedem acestea ca fiind o cale spre sfarsit si acesta trebuie sa fie atins si atins intr-o fereastra de timp corespunzatoare, pentru ca noi sa putem incepe sa implementam multele schimbari care sunt necesare pe masura ce voi inaintati in anul 2012. Multe schimbari aduse civilizatiei voastre sunt chiar inaintea voastra si multi dintre voi nu aveti nici o idee despre ce impact vor avea aceste schimbari asupra societatii si planetei voastre. Noi ne aflam aici pe cerurile voastre si am calatorit aici peste mari distante, pentru a va ajuta in ceea ce va fi perioada voastra de nevoie. Nu exista nici un motiv pentru a fi speriati. Impreuna noi vom putea gestiona intr-o maniera corespunzatoare aceste schimbari si sa va permitem sa treceti in siguranta in viitorul vostru.  

Multi dintre oficialii guvernelor voastre ar prefera mai degraba sa va vada suferind decat sa abdice din pozitiile lor de putere, deci noi nu vedem nici o alta alternativa decat de a-i inlatura cu forta. Aceasta poate si va fi facut fara a fi nevoie de violenta la nici un nivel, insa depinde de cei din guvernele voastre care vor fi inlaturati, cum doresc ca totul sa se desfasoare. Acesti barbati si femei trebuie sa inteleaga ca ei vor fi pusi in fata unor pedepse mai aspre pentru faptele lor, daca vor refuza sa abdice din pozitiile lor. Treaba lor este, si a fost mereu, in slujba cetatenilor si ei au fost chemati sa actioneze intr-o asemenea maniera incat sa fie cel mai bine pentru popor. In schimb, tot ceea ce ei au facut a functionat impotriva oamenilor poporului, pentru a-i jefui de banii lor, de sanatatea lor, de drepturile lor si de libertatea lor. Aceasta se va incheia acum si noi ne oferim ajutorul nostru aliatiilor nostri Pamanteni, care acum vor merge mai departe si vor inlatura acesti indivizi din birourile lor si ii vor lua in custodie. Aceasta trebuie sa fie facut in numele poporului si trebuie sa fie facut in numele noii voastre lumi.

S-a stiut tot timpul ca acesti indivizi nu isi vor putea pastra pozitiile de putere in cadrul guvernelor voastre, pentru ca nu este loc pentru coruptie si necinste, egoism si lacomie in noua voastra lume, mai ales in cadrul acestor ranguri ale corpurilor voastre guvernamentale. Cum acesti indivizi isi vor fi parasit posturile lor a fost mereu o chestiune de alegere si este alegerea lor acum. Ei au refuzat cu incapatanare toate ofertele de a face aceasta o tranzitie cat mai usoara cu putinta pentru ei si acum nu mai au timp si nici putere de decizie cu care sa negocieze. Data urmatoare cand vor auzi de noi si de aliatii nostri Pamanteni, va fi atunci cand le vom bate la usa lor, pentru a-i lua in custodie.

Acesta este modul in care trebuie sa se petreaca, pentru ca acesta este modul in care ei au ales sa fie. Noi ne-am dorit foarte mult ca acest proces sa decurga altfel, intr-un fel care ar fi fost o tranzitie lina pentru ei si de asemenea o tranzitie lina pentru cetatenii tarilor voastre. In schimb, aceasta va fi o tranzitie mai dura, dar fara indoiala rezultatul final va fi ceea ce noi, aliatii nostri Pamanteni si oamenii treziti din lumea voastra vor si inteleg ca este necesar pentru binele tuturora dintre voi si a societatii voastre ca si intreg. Noi vom trece acum mai departe cu aceasta faza a operatiunii si vom incepe sa ii dam jos pe cei asezati in guvernele voastre si care sunt aliniati cu fortele intunericului si care sunt corupti pana la os. Ei vor fi inlocuiti de suflete cu onoare si integritate, echilibru si gandire vizionara si care au in structura lor o onoare a datoriei. Acesti barbati si femei sunt foarte bine pregatiti pentru pozitiile pe care le vor ocupa si ei jura sau vor jura sa mentina legea luminii, a libertatii si a sacralitatii sufletului si spiritului uman si daca oricine dintre cei care vor ocupa aceste birouri va esua in a ramane focalizat asupra acestor teluri, ei vor fi inlaturati.

Noi avem multa incredere in aceti barbati si femei, care vor iesi in fata in aceste roluri de conducere si voi puteti sa fiti foarte increzatori in ei de asemenea. Multi dintre acesti indivizi au asteptat retrasi ca sa le vina timpul sa straluceasca si acel timp acum a sosit. Noi vom discuta cu aliatii nostri Pamanteni si vom pregati un proces de inlaturare corespunzator al celor care sunt inca aliniati intunericului si noi vom merge mai departe cu aceasta operatie cat mai curand posibil, pentru ca timpul este de o importanta vitala. Noi dorim ca toti Lucratorii nostri intru Lumina din teren sa fie din nou coloane de lumina si putere si fantani de informatie pentru cei care fi insetati prin neintelegere, frica si confuzie fata de ceea la ce sunt martori. Urmariti sa ramaneti constienti de cei care nu au nici cea mai mica idee despre ce se petrece in jurul lor, inlaturarea din birou/uri a atat de multi dintre cei in care ei au ajuns sa aiba incredere poate sa fie un soc de proportii si noi dorim ca voi toti cei care stiti si intelegeti care este esenta acestor evenimente, sa fiti acolo pentru fratii si surorile voastre si sa le oferiti ghidarea si cunostiintele voastre, pentru a face pentru ei mai lina aceste tranzitii.

Noi nu va putem multumi suficient celor din teren pentru munca pe care ati facut-o. Nimic din ceea ce voi faceti nu trece neobservat de catre noi si noi suntem profund recunoscatori pentru tot ceea ce ati facut in numele progresului acestei lumi. Noi intelegem ca multi dintre voi deveniti din ce in ce mai nerabdatori sa vedeti schimbarile indelung discutate, insa noi va spunem ca ele sunt chiar in fata voastra si odata ce ele vor incepe ele nu vor incetini si nu se vor opri si voi nu veti mai avea vreodata motive de a astepta cu nerabdare din nou. Urmariti sa vedeti si sa intelegeti ca ceea ce s-a petrecut in spatele scenelor a fost extrem de complex, si uneori, extrem de periculos pentru cei ai luminii si a fost necesar ca noi, cat si aliatii nostri Pamanteni sa inaintam cat de incet si de atenti a fost cu putinta, pentru a proteja misiunea noastra, cat si pentru a ne proteja vietile. Nici o clipa nu a fost risita prin inactivitate ; in schimb, noi si aliatii nostri Pamanteni am lucrat in continuu, mergand inainte cu misiunea noastra si castigand teren in fiecare zi. La momentul potrivit, cand vom putea vorbi deschis cu voi, noi va vom explica tot ceea ce am facut fara stirea voastra si la acel moment noi suntem foarte increzatori ca voi veti vedea ca a fost o mare cauza ca voi sa ramaneti cat mai rabdatori cu putinta.

Dupa cum am spus, aceasta parte a misiunii noastre se va incheia foarte repede si urmatoarea faza a operatiunii va fi de asa natura incat voi veti fi pusi la curent pe deplin cu fiecare evolutie si nu va mai fi nevoie de a se pastra secrete. Aceasat va veni ca o eliberare pentru multi dintre voi, care la acest moment aveti decat cateva surse de informare si noi nu am fost capabili sa dezvaluim nimic prin canalele noastre. Aceasta se schimba pentru ca noi acum putem sa impartasim mai multe cu voi si in zilele care vor urma nu va fi nimic ce sa nu putem discuta deschis cu voi. Urmariti sa descoperiti ca schimbarile din guvernele voastre coincid cu arestarile in masa ale celor din Cabala intunecata, a trepadusilor lor si a multor lor asociati.

Multi dintre acesti indivizi sunt asociati prin afacerile lor ilegale si ascunse si prin urmare ei vor fi inlaturati din societatea voastra, fie ca sunt oficiali guvernamentali alesi sau nu. Cei care au pozitii in cadrul guvernelor voastre nu li s-a cuvenit si nu li se cuvine nici in  prezent, nici un fel de tratament special sau protectie din partea legilor pe care ei le-au incalcat din nou si din nou. Ei vor fi arestati si acuzati la fel ca orice criminal ar fi acuzat in societatea voastra si arestat pentru a fi adus in fata acuzatiilor aduse lui. In timp ce aceste proceduri merg mai departe, noile voastre guverne vor prinde forma prin cei care s-au aratat vrednici si care au castigat increderea noastra si a aliatiilor nostri Pamanteni. Voi veti intalni acesti barbati si femei in zilele care vor urma si noi dorim ca primirea lor sa fie calduroasa, emotionanta si plina de asteptari, deoarece ceea ce ei vor aduce este o cale noua si mai buna pentru voi toti.

Asteptati-va ca aceste schimbari sa fie rapide si asteptati-va ca ele sa fie profunde, deoarece coruptia a patruns prin multele ramuri ale guvenelor voastre. Noile voastre corpuri guvernamentale vor prinde radacini si vor creste sanatoase si puternice, aducand fructe oamenilor lumii voastre. Permiteti-i acestui proces timpul de a se hrani si de a creste si din nou fiti rabdatori, pentru ca acesta este un proces foarte delicat, care trebuie sa fie gestionat cu grija ce i se cuvine. Ceea despre ce vorbim noi aici nu este un proces usor pentru nici o lume. Noi am gestionat multe situatii la fel ca si aceasta inainte si noi vom avea grija de incheierea cu succes si a acestei operatiuni de asemenea. Rabdati alaturi de noi acum si aratati-va sustinerea atat fata de noi, cat si fata de aliatii nostri Pamanteni. Noi stim cat de mult ati asteptat aceasta zi, insa noi va spunem ca aceasta zi a sosit acum si toata asteptarea si munca voastra intensa va fi meritat totul.

Va rugam sa continuati sa monitorizati sursele voastre mass media pentru aceste stiri fulminante si raspanditi aceasta informatie cu toti cei care doresc sa inteleaga mai bine acest eveniment. Din nou, noi dorim ca acest eveniment sa fie ‘un sunet de arma de foc’ de jur imprejurul lumii, care va trezi pe cat mai multi cu putinta la cum lumea lor se transforma de jur imprejurul lor. Ajutati-i sa vada ca aceste arestari sunt o veste buna si nimic de care sa se sperie si ajutati-i sa vada ca exista o cale mai buna si o lume mai buna la dispozitia lor. Ajutati-i sa vada ca aceste arestari elibereaza calea, facand totul posibil si o lume mai buna este ceea ce se va asterne in fata lor, odata ce fumul dispare.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  


No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian