Followers

Sunday, 18 March 2012

18/03/2012
Va garantam ca noi ne vom mari numarul si calitatea expunerilor navelor noastre. Voi puteti conta pe aceasta procedura, pentru ca noi simtim ca ea este importanta pentru ca oamenii lumii voastre sa inceapa sa ne vada in avans, inainte de a incepe anuturile noastre legate de auto-dezvaluirea ce va avea loc. Voi ne veti vedea pe cerurile voastre peste tot pe planeta voastra si noi ne vom mari numarul aparitiilor noastre in Statele Unite de asemenea, deoarece aceasta este o zona importanta din lumea voastra, asupra careia sa ne focalizam la acest moment.

Noi va cerem sa impartasiti dovezile video si foto ale acestor aparitii, ce vor aparea prin Internetul vostru, pentru ca aceasta va starni curiozitatea multor oameni in legatura cu ce se petrece pe cerurile voastre. Ei poate vor cauta raspunsuri si cand vor face aceasta vor avea ocazia de a fi expusi la mult mai multe care se petrec in jurul lor. Continuati-va munca voastra in a fi o sursa de raspunsuri pentru acesti indivizi, prin a impartasi ceea ce ati invatat despre cui apartin aceste nave si de ce ele se afla aici. Este important ca acesti indivizi sa inteleaga ca noi nu ne aflam aici pentru a cuceri, ci pentru a va ajuta cu multele schimbari necesare pentru a va permite ca ascensiunea voastra in taramurile superioare sa decurga cat mai lin cu putinta. Acesta este motivul pentru care suntem aici si cuvintele voastre vor fi dovedite odata ce vom putea incepe multele noastre proiecte impreuna.

Voi nu veti avea mult de asteptat pentru a va fi verificate cuvintele si numerele in crestere ale aparitiilor noastre va vor da o buna platforma de a incepe o discutie despre noi si despre viitorul societatii voastre. Aceste schimbari despre care noi am vorbit sunt gata sa inceapa si a venit momentul ca oamenii lumii voastre sa inceapa sa se trezeasca la ce se petrece in jurul lor. Noii dorim ca aceste tranzitii sa se petreaca cu o cat mai mare usurinta si totul incepe cu o anticipare corespunzatoare a acestor evenimente. Nu este intentia noastra de a soca pe nimeni si noi vom actiona pe cat de incet si delicat ni se permite, desi timpul preseaza si noi trebuie sa ne pastram programul prestabilit. Aceste evenimente vor zgudui un numar de oameni din somnul lor, nu exista alta cale si din nou voua vi se cere sa fiti vocea calmului si a reasigurarii prin informatii. Aceasta va fi urmatoarea voastra sarcina la zi si pe masura ce noi mergem mai departe cu partea noastra a misiunii noastre comune, voi de asemenea veti trece la sarcinile voastre. Foarte curand sarcinile noastre vor fi aceleasi, pe masura ce incepem sa lucram impreuna personal.

Priviti numarul si o calitatea marite ale aparitiilor navelor noastre pe cerurile voastre ca pe un semn ca aceasta faza a operatiunii noastre a inceput. Noi va spunem ca unele dintre aceste aparitii vor fi tulburatoare si se va discuta despre ele de jur imprejurul lumii voastre. Aceasta va fi o perioada distractiva pentru noi toti si noi speram ca voi va veti bucura de aceste evenimente la fel de mult pe cat ne vom bucura noi. Aceasta este vremea voastra sa straluciti, in timp ce atat de multi vor cauta raspunsuri si aceasta este oportunitatea voastra de a folosi cu succes tot ceea ce cunoasteti, despre ce se petrece si spre ce conduc aceste aparitii.

Aceste aparitii vor cauza destul de mult freamat si noi dorim ca voi sa amplificati acest freamat, deoarece rezultatul va fi ceea ce ne-am dorit de atat de mult timp. Va fi foarte dificil pentru oricine sa conteste unele dintre aceste aparitii, deoarece intentia noastra este de a va inarma cu munitia de care aveti nevoie pentru a impartasi ceea ce stiti si pentru a inalta astfel constiinta colectiva a lumii voastre. Voi sunteti trupele noastre din linia de atac si voi sunteti pe cale acum sa primiti « suportul aerian » de care aveti nevoie pentru a avansa pe liniile fronturilor voastre.

Nu lasati nici o indoiala sa intre in mintile voastre ca aceste nave nu ar fi ale noastre, deoarece noi cei din Federatia Galactica a Luminii avem controlul atmosferei voastre si vor fi decat navele noastre cele pe care le veti vedea. Nu luati in seama pe cei care propaga frica si dezinformarea in legatura cu aceste aparitii ale navelor noastre, deoarece Cabalei nu i-a mai ramas nimic in afara catorva minciuni slabe de vandut. Aceasta este ceea la ce ei au fost redusi si daca voi reusiti sa le luati pana si aceasta, ei nu vor mai ramane cu nimic si vor fi infranti. Si aceasta este ceea ce atat noi, cat si voi doriti si dorim.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian