Followers

Monday, 26 March 2012

26/03/2012
Ganditi-va la oamenii de pe planeta voastra ca la niste moase care se reunesc pentru a ajuta la nasterea noii voastre lumi. Multi dintre voi ati venit din sisteme stelare indepartate si chiar galaxii si voi va aflati aici acum in aceasta perioada pentru a face orice este ceea ce faceti, pentru a ajuta la aceasta nastere. Voua vi se cere sa faceti anumite sarcini in acest proces si nimic din ceea ce vi se cere sa faceti nu este daunator in nici un fel pentru societatea voastra. Tot ceea ce vi se cere sa faceti este in numele luminii si nimic din ceea ce vi se cere sa faceti nu sustine in nici un mod intunericul si agenda lor. Asupra acestui lucru voi trebuie sa fiti increzatori pe masura ce mergeti mai departe in misiunea voastra de a restaura iubirea si lumina in aceasta lume. Aceasta este esenta misiunii voastre aici si desi noi avem multe teluri comune si sarcini pe care trebuie sa le indeplinim, la radacina scopului prezentei noastre impreuna aici este de a aduce aceasta lume inapoi pe calea pe care i se cuvine sa mearga.

De-a lungul acestei cai, vor fi detractori de toate felurile, care doresc sa impiedice progresul nostru si este responsabilitatea voastra sa recunoasteti aceste obstacole si sa gasiti moduri de a le inlatura din calea voastra, fara a le permite sa va impiedice sau sa va indeparteze de la misiunea voastra prea mult. Sunt si vor fi mereu altii care au opinii diferite si puncte de vedere despre care este directia mai buna de parcurs. Oferiti-le posibilitatea de a isi alege propriul curs si ei vor invata de pe urma alegerilor pe care le fac, pe masura ce inainteaza in calatoria lor. Motivul nostru pentru care ne aflam aici este sa le permitem altora, daca aleg aceasta, sa vada o alta cale pentru vietile lor de aici inainte, insa din nou, aceasta este o alegere care le apartine integral si este dreptul lor de a alege orice cale pe care isi doresc sa mearga.

Noi nu ne aflam aici pentru a va convinge sau de a ne lingusi fata de oricine in a vedea lucrurile in modul nostru, deoarece alegerea noastra este de asemenea o alegere personala pe care noi am facut-o. Noi suntem aici pentru a face posibila o alta alegere pentru cei care doresc sa o vada si sa o recunoasca si noi suntem aici pentru a-i ajuta pe altii sa calatoareasca pe acest drum, daca ei aleg aceasta. In zilele care vor urma, vor fi multi care vor alege multe cai diferite si desi unele dintre alegerile lor pot sa nu fie intelese de noi sau de cei care rezoneaza cu noi, noi toti trebuie sa le onoram si sa le respectam decizia, pentru ca sunt ei cei care stiu cel mai bine calea pe care ei simt ca au nevoie sa calatoreasca pentru cresterea si evolutia lor.

Multi dintre noi, cei care am calatorit aici in numele luminii, vom alege o cale asemanatoare pe masura ce mergem mai departe, pentru ca multi dintre noi intelegem de ce ne aflam aici si avem un tel similar de atins si un rezultat similar la care noi dorim sa ajungem. Altii care se afla aici, poate ca nu sunt aici din aceleasi motive ca si noi, prin urmare alegerile pe care le facem pot sa nu rezoneze cu ei. Intelegeti aceasta si voi veti intelege mult mai bine alegerile pe care altii le fac. Nu toti cei care se afla aici sunt la acelasi nivel de evolutie si prin urmare experientele pe care noi simtim ca avem nevoie pentru evolutia noastra pot sa fie chiar diferite unele de altele. Tineti minte aceasta pe masura ce mergem mai departe, pentru ca alegerile pe care cu totii le facem se vor cristaliza si vor fi multi care vor alege anumite parti, care vor face tabere si care vor alege cai care difera unele de altele.

Este important ca voi sa va intelegeti alegerile voastre si sa luti decizia corespunzatoare caii pe care doriti sa calatoriti. Tineti minte ca voi va aflati intr-o calatorie personala de asemenea si este important ca voi sa cantariti bine alegerile voastre. Multi dintre noi vom alege cai care ne vor conduce inapoi acasa la sfarsitul misiunii noastre impreuna aici si vor fi cai diferite la dispozitie, care ne duc acolo. Multi dintre voi veti recunoaste aceste alegeri pe masura ce ele se vor prezenta inaintea voastra si unii dintre voi veti face aceste alegeri la un nivel mai putin constient. Nu este intotdeauna necesar sa recunoasteti in mod constient aceste alegeri ce stau inaintea voastra si sa le cantariti cu atetnie, deoarece uneori aceste alegeri va vin intr-un mod firesc voua. Nu va ingrijorati excesiv ca voi nu faceti alegerea corecta, pentru ca nu exista alegeri bune sau alegeri rele si, dupa cum am spus, multe dintre aceste cai pe care le veti alege vor sfarsi in acelasi punct mai tarziu.

Voi va puteti combina talentele si darurile voastre si aceasta va va ajuta mult in zilele care vor urma si vor fi uneltele de care aveti nevoie pentru a va duce la indeplinire insarcinarea voastra specifica. Multi se vor baza pe voi la acest moment si in zilele care vor urma, pentru ca voi va demonstrati vrednicia de a fi lideri ai semenilor vostri si multi se vor intoarce spre voi pentru raspunsuri si ghidare in aceasta perioada de mare mister si prefaceri. Lideri sunteti, multi dintre voi si puteti simti ca este datoria voastra sa actionati bazandu-va pe instinctele voastre si sa ii conduceti pe multi de-a lungul acestor evenimente provocatoare. Noi va spunem ca multi dintre voi sunteti lideri si acesta este motivul pentru care va aflati aici. Voi ati fost selectati dintre multi, care si-au exprimat interesul de a fi aici, pentru ca s-a simtit ca voi veti raspunde chemarii datoriei voastre si veti face ceea ce faceti cel mai bine. Multi dintre voi in aceasta perioada recunoasteti acest talent inascut si acum decideti sa luati fraiele si sa fiti liderii care sunteti.

Vor fi in zilele care vor urma multe oportunitati pentru voi de a va pune talentele voastre intr-o buna utilizare si a crea cai pe care altii sa le urmeze. Vor fi multi lideri printre voi care se vor face cunoscuti pe masura ce noi mergem mai departe si vor fi multi care isi vor face cunoscuta dorinta de a-i urma, in concordanta cu ceea cu ce rezoneaza. Permiteti-le tututror celorlalti sa aleaga calea pe care ei doresc sa calatoreasca si respectati-le alegerile. Din nou, noi nu ne aflam aici pentru a salva pe nimeni de nimic si fiecare are dreptul de a alege linia pe care doreste sa calatoreasca.

Pe masura ce mergem mai departe, vor fi multe evenimente polarizatoare, care vor servi ca si bifurcatii pe drum si ca si oportunitati pentru multi de a alege calea pe care doresc sa meraga mai departe. Fiti un far de lumina pentru cei care rezoneaza cu alegerile pe care voi le faceti si conduceti-i in perioadele de intuneric, deoarece unii se pot rataci de la cale si vor cauta lumina voastra pentru a reveni pe ea. Mergeti incet atunci cand simtiti ca sunt aceia care doresc sa urmeze calea, dar care raman in urma. Nu toti au capabilitatea de a calatori pe aceste drumuri la aceeasi viteza, fiti atenti si incetiniti pentru ei, permitandu-le sa recupereze si sa ajunga in rand cu ceilalti. Aceasta nu este o cursa si nu conteaza cat de repede poate oricine sa inainteze spre linia de sosire. Este important doar modul in care conlucrati impreuna ca o echipa, pentru a va atinge telurile. Fiti atenti unii la altii si ajutati-va intre voi in toate modurile in care puteti in calatoriile voastre personale, pentru ca ceea ce este mai important, decat a va indeplini sarcinile personale, este modul in care lucrati impreuna si va ajutati intre voi de-a lungul calatoriei. Ca si faruri de lumina voi veti straluci impreuna si veti deschide calea pentru altii sa calce pe urmele voastre in intunericul noptii.

Voi va aflati aici cu un rost si acel rost trebuie indeplinit. Aflati ce este ceea ce faceti si faceti bine si gasiti zone in care puteti folosi aceste talente si faceti o diferenta pentru ceilalti si pentru lumea din jurul vostru. Sunt multe sarcini care trebuie indeplinite la acest moment si sunt multi cei care pot beneficia de pe urma talentelor voastre. Cautati-i pe masura ce ei va vor cauta pe voi. Gasiti-va unii pe altii si ajutati-va intre voi in modurile in care voi ati fost instruiti. Aceasta este ceea ce dorim sa vedem mai des la acest moment si noi vom continua sa monitorizam retelele voastre sociale si sa cautam interactiunile voastre si vom continua sa studiem cat de bine voi lucrati impreuna. Acesta este unul dintre motivele pentru care voi va aflati aici si acesta este un aspect foarte important in misiunnea voastra de ansamblu. Multe studii sunt realizate asupra manierei in care lucrati impreuna si multe informatii sunt compilate, care vor fi subiectul studiilor atente in viitor.

Ajutati-va intre voi in zonele in care puteti si permiteti talentelor voastre individuale sa se reflecte asupra celorlalti, intarind acele parti individuale care formeaza intregul. Lasati deoparte diferentele dintre voi pentru moment, deoarece aceste detalii minore nu conteaza. Tinta voastra este sa lucrati impreuna si sa atingeti telul comun si aceasta este ceea asupra ce noi am dori sa vedem ca voi va focalizati. Lasati deoparte diferentele de opinie si dezbaterile dintre voi si focalizati-va in schimb asupra terenului comun pe care voi puteti cladi calea spre noua voastra lume, pe care o veti imparti impreuna. Aceasta este ceea ce noi am dori sa vedem la acest moment si noi va multumim pentru eforturile voastre de a lucra impreuna la acest moment, in timp ce voi va co-creati noua voastra lume, de care vor beneficia atatia.

Lumea voastra va fi un monument, un testament a cat de bine sunteti capabili sa lucrati impreuna cu atatia altii din diferite multe alte parti ale acestui univers. Fiinte din intregul univers vor calatori aici pentru a vedea ceea ce ati realizat atunci cand voi ati lasat deoparte diferentele voastre si ati lucrat impreuna ca si o echipa. Acest proiect la care lucrati va fi studiat de atat de multe rase diferite si civilizatii de prin acest univers si noi dorim ca voi sa intelegeti aceasta pe masura ce incepeti a munci impreuna in fiecare zi. Daruiti acestui proiect comun tot ceea ce aveti, deoarece ceea ce voi creati in prezent ramane pentru eternitate ca si model pentru multe civilizatii sa il urmeze, pe masura ce creaza lumi dupa matrita pe care voi o faceti impreuna acum. Voi sunteti arhitectii acestei lumi, care va fi tiparul pentru noi civilizatii de prin galaxi si noi dorim ca voi sa intelegeti aceasta si sa alocati acestui proiect tot ceea ce aveti, deoarece ceea ce voi realizati aici va fi amintit pentru eoni de timp ce vor urma.

Noi dorim ca voi sa aduceti cu voi in fiecare zi cele mai sincere eforturi ale voastre de a lucra impreuna si de a cladi acest proiect al vostru impreuna. Capodopera voastra este aproape realizata si din punctul nostru de vedere, noi vedem o frumoasa sculptura care prinde forma din conceptia voastra colectiva. Folositi aceste ultime zile pentru a-i oferi ultimele retusuri operei voastre de arta, deoarece in curand va sosi timpul pentru dezvelirea capodoperei voastre inaintea ochiilor acestui intreg univers. Voi sunteti cu totii artisti si voi toti aveti propriile voastre viziuni a ceea ce ati dori sa creati, insa aceasta este o opera de arta care este o creatie comuna. Noi va cerem sa faceti tot ceea ce este mai bine pentru a lucra unii cu altii, copletandu-va unii pe altii, accentuandu-va unii pe altii si invatand unii de la altii, in timp ce impartasiti unii cu altii viziunile voastre creatoare si impreuna capodopera voastra va fi una de o viziune nelimitata si o adevarata creatie universala.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  


No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian