Followers

Tuesday, 13 March 2012

13/03/2012

Frica nu este singura sarcina pe care trebuie sa o depasim impreuna. Sunt multe alte sarcini care trebuie realizate, si depasirea fricii ne va permite sa incepem sa lucram impreuna, pentru a putea realiza ceea ce trebuie facut. Planeta si societatea voastra se pregatesc sa inceapa multele schimbari, care vor dezradacina multe dintre cele pe care ati ajuns sa le percepeti ca fiind realitatea voastra. Aceste schimbari vor fi foarte dificile pentru multi din lumea voastra de asimilat si unul dintre cele mai importante proiecte este pentru noi sa ajutam acesti indivizi in a le face aceasta tranzitie cat mai neteda cu putinta.

Voi, Lucratorii nostri intru Lumina, sunteti intr-o pozitie cu mult mai potrivita pentru aceasta sarcina, dacat suntem noi din pozitia noastra aflata in taramurile superioare. Dupa cum am spus, sunt multe sarcini pentru care noi suntem mai bine pregatiti, insa este important ca voi sa intelegeti ca sunt de asemenea sarcini pentru care voi sunteti mai potriviti decat noi. Ei se vor putea cu mult mai bine raporta la voi decat ar putea sa o faca in cazul nostru si tine de voi la acest moment sa oferiti acestei zone din viata voastra cea mai mare atentie si concentrare, pentru ca timpul pentru implementarea acestor mari schimbari a sosit.

Noi cerem ajutorul tuturora la acest moment sa faceti ceea ce puteti face, pentru a realiza ceea  pentru ce voi v-ati pregatit pentru atat de mult timp si atat de intens, spre a fi  in serviciul umanitatii la acest moment de nevoie pentru ea. Voi aveti uneltele la dispozitia voastra si aceste unelte au fost create si semanate in mod intentionat in realitatea voastra spre a fi folosite la acest moment. Voua vi se cere sa le folositi acum la deplinul lor potential si sa le veniti in intampinarea si sa va conectati cu cat mai multi dintre fratii si surorile voastre cu putinta si sa le explicati ce se petrece si va continua sa se petreaca, peste tot in jurul lor.

Aceasta este important, pentru ca aceasta este urmatoarea faza a operatiunii noastre, care trebuie sa fie implinita intr-un mod satisfacator, inainte ca alti pasi urmatori sa poata incepe. Toti ochii sunt atintiti asupra voastra. Noi asteptam ca lumea voastra sa fie corespunzator pregatita, inainte ca noi sa putem lansa urmatoarea faza a operatiei noastre. Noi va spunem din nou nu sunteti voi cei care asteptati dupa noi; suntem noi cei care asteptam rezultate satisfacatoare ale acestei parti a misiunii noastre. Voi cu totii va descurcati de minune si noi va apreciem pe fiecare dintre voi pentru ca alocati atentia si eforturile voastre sincere acestei parti a operatiunii noastre.

Aceasta parte a operatiunii va ajunge la un sfarsit incununat de succes; nu poate fi nici o alta cale. Singurul factor este cand aceasta sarcina va fi realizata. Noi asteptam nerabdatori implementarea urmatoarelor faze ale operatiunii de ansamblu si noi, Federatia Galactica a Luminii, suntem pe deplin pregatiti si in asteptare pentru a incepe urmatoarele faze ale planului.

Va rugam sa recrutati pe cat mai multi frati si surori cu putinta pentru a va ajuta cu aceasta faza a operatiunii. Cu cat mai multi dintre voi participati in acest proiect, cu atat mai repede el va fi realizat. Noi va sugeram ca atunci cand voi impartasiti aceasta informatie cu altii, fie prin interactiune personala sau postandu-o pe oricate retele sociale online, sa le cereti sa isi faca si ei partea lor, in a raspandi aceasta informatie cu cat mai multi vor putea. Aceasta va duce mai departe bulgarul care a plecat si va crea efectul de amplificare a sa, continuand sa se rostogoleasca de jur imprejurul lumii voastre.

Voi stiti ce trebuie facut, voi stiti ca o puteti face si noi stim ca voi o puteti face. Noi nu avem nimic decat incredere in voi. Aceasta este una dintre fazele cele mai dificile ale acestei complexe operatiuni si noi va asiguram ca odata ce aceasta parte a planului este incheiata, urmatoarele faze ale operatiunii vor incepe cu rapiditate si fiecare faza care va urma va cadea la locul ei precum piesele de domino, deoarece nu va fi nimic si nimeni care sa fie capabil sa incetineasca progresul nostru in orice fel. Voi aveti acestea la care sa aspirati dupa incheierea cu succes a foarte importantei sarcini actuale. Din nou, va rugam oferiti-i acesteia completa voastra concentrare si atentie. Nu lasati mirajul distractiilor tridimensionale sa va impiedice de la misiunile alese.

Voi ati fost alesi sa fiti aici in aceasta perioada exact pentru acest scop si noi stim ca voi vreti sa faceti tot ceea ce puteti pentru a duce la indeplinire orice misiune data voua. Noi stim ca aceasta nu este o sarcina usoara si noi stim ca multi dintre voi va temeti de ridiculizarea din partea celorlalti, dar noi va spunem ca aceasta nu v-a deranjat inainte sa va incepeti incarnarile si aceasta nu va va mai deranja dupa ce vor vedea cu totii ca ati spus adevarul. Nelinistea pe care unii dintre voi poate o simtiti la acest moment, facand acest tip de munca, este decat temporara si ea este doar un aspect al structurilor constiintei voaste tridimensionale. Aceste emotii ale dimensiunilor joase, pe care multi dintre voi le simtiti astazi nu joaca un rol in vietile voastre de dupa aceasta iluzie tridimensionala. Faceti tot ce puteti pentru a va aminti mereu aceasta in timp ce va faceti munca si permiteti acestei intelegeri sa va intareasca aspiratia si hotararea voastra de a va termina treaba.

A va aminti de unde veniti si cat de mult ati calatorit pentru a fi aici va va ajuta sa depasiti unele dintre incercarile emotiilor tridimensionale, care actioneaza ca obstacole pentru voi de-a lungul calatoriei voastre aici. Amintiti-va mereu, ca fiecare dintre voi este cu mult mai mult si mai mare decat ati putea voi intelege la acest moment si urmariti sa vedeti aceste emotii ce va ingreuneaza ca afectand negativ si ca fiind non conductive pentru munca voastra aici si trebuie depasite, pentru ca voi sa puteti atinge potentialul vostru maxim ca si Lucratori intru Lumina si ca si suflete in lunga voastra calatorie prin creatie. Voi trebuie sa invatati sa va controlati emotiile si sa le folositi mai bine, ca o unealta pentru invatarea si cresterea voastra prin aceste experiente. Voi trebuie sa invatati sa nu permiteti emotiilor sa va controleze si sa va conduca viata. Voi trebuie sa depasiti aceste emotii prin a le intelege mai bine, intelegand de unde vin acestea si ce le cauzeaza.

Urmariti sa priviti la emotiile pe care le simtiti dintr-o stare de detasare si nu va lasati absorbiti in ele, pe masura ce acestea se ridica la suprafata. Faceti un pas inapoi de la ele si priviti-le fara prejudecati, fara a fi partinitori si fara a vi le asuma. Priviti la ele fara a le judeca si observati-le si analizati-le si vedeti-le pentru ce sunt ele ; aspecte limitatoare ale calatoriei voastre, care va pot aduce prejudicii atunci cand nu le controlati si (nu le, n.t.) folositi asa cum trebuie.

Emotiile voastre pot sa fie frumoase, ele pot sa aiba sens si ele pot fi pozitive, insa emotiile voastre pot de asemenea sa raneasca, sa fie periculoase si sa aduca prejudicii existentei voastre, atunci cand ele incep sa isi faca aparitia la suprafata, precum o bula de aer, ce prinde proportii, pe masura ce iese la suprafata apei. Acordati-va un moment pentru a va calma, opriti-va din ceea ce faceti si inspirati adanc. Ganditi/Reflectati ‘Iata vine o emotie. Ce este ea ? De ce o percep si ce o cauzeaza?’ Urmariti sa vedeti aceasta emotie ca facand parte din iluzie. Ea nu este reala si ea nu va poate fi de folos. Continuati sa respirati si continuati sa va ganditi la aceasta emotie inainte de a urma imboldul pe care vi-l inspira. Spuneti-va ‘Sine, nu actiona inspirat de aceasta emotie pana nu voi analiza pe deplin si astepta pana ce aceasta emotie se va linisti inainte de a actiona in orice mod, care ar putea sa fie in detrimentul experientei mele si as putea sa regret mai tarziu’.

Noi va sugeram sa recititi aceste cuvinte din nou si din nou, pana ce ele vor deveni o parte a psihicului vostru si o noua unealta, care ar putea fi adaugata multelor unele pe care le adunati in trusa voastra de scule. Folositi aceasta unealta de fiecare data cand emotiile voastre incep sa prinda proportii iesind la suprafata si practicati aceasta metoda din nou si din nou, pana ce ea va deveni a doua voastra natura si o veti folosi fara macar a trebui sa va ganditi la aceasta, de fiecare data cand o situatie va determina o reactie emotionala. Acesta va fi unul dintre marii pasi pe care ii veti face ca si fiinte umane tridimensionale si noi va spunem ca a invata sa va controlati emotiile voastre va fi una dintre realizarile cele mai mari pe care voi le-ati atins de-a lungul multor voastre incarnari.

Voi ati invatat mult si ati realizat mult aici de-a lungul vietilor voastre in planul fizic si multe dintre ceea ce a trebuit sa invatati si sa indurati a facut parte din panta voastra de invatare necesara pentru ca voi sa va puteti controla emotiile. Daca veti privi in urma peste vietile voastre, multi dintre voi veti vedea cum adesea emotiile voastre v-au influentat si cum situatiile care s-au incheiat rau, ar fi putut cu usurinta sa fie evitate, daca voi ati fost capabili sa va controlati in mod adecvat emotiile.

Noi dorim ca voi sa va reamintiti in aceasta perioada clipe din trecutul vostru in care voi ati fi putut sa va controlati mai bine emotiile si intrebati-va care ar fi putut fi deznodamantul si ce rezultat ar fi putut fi evitat daca eu as fi fost capabil sa imi controlez cu succes emotiile. Noi simtim ca voi veti invata multe din acest exercitiu si noi va incurajam sa priviti inapoi in trecutul vostru, dar foarte important, prin ochii detasarii emotionale. Noi nu dorim ca voi sa deveniti in nici un mod atasati emotional de aceste amintiri ale trecutului vostru, mai ales in cazurile in care lucrurile nu au mers bine pentru voi. Acesta este un exercitiu pentru ca voi sa invatati cum sa va controlati mai bine emotiile voastre astazi si noi nu dorim ca voi sa retraiti emotii care sunt deranjante sau dureroase, intrucat aceasta nu este constructiv deloc pentru imbunatatirea situatiei voastre. Noi va sugeram cu tarie sa evitati aceasta si sa revedeti trecutul vostru doar prin prisma unei stari calme si echilibrate de atasament emotional.

A revedea aceste episoade trecute si a permite emotii cum ar fi vina sau rusinea sa se amplifice pe masura ce ies la suprafata poate sa fie daunator pentru voi si daca experimentati dificultati revazand aceste episoade trecute de la o distanta sigura de detasare, atunci noi va sugeram sa opriti acest exercitiu si sa il mai reluati o alta data mai tarziu, atunci cand voi veti putea sa revedeti (suportati, n.t.) mai bine aceste experiente de la distanta. Noi va sugeram sa practicati acest exercitiu din cand in cand, pentru ca beneficiile sale pentru voi vor face sa merite efortul. Pe masura ce veti inainta in zilele care vor urma, vor veni experiente ce vor fi atat o incercare cat si o aventura si noi va spunem ca veti culege cel mai mare potential de pe urma acestor experiente printr-o stare calma si echilibrata, iar aceasta poate fi atinsa doar odata ce voi veti invata asa cum trebuie sa va controlati emotiile. Noi asteptam cu nerabdare sa va intalnim in zilele care vor urma si noi de asemenea asteptam cu nesat sa vedem aceasta ipostaza a voastra in care voi cu incredere va controlati emotiile. Aceasta va va permite sa aveti o cu mult mai benefica relatie de munca alaturi de noi si aceasta va deschide usa pentru voi toti spre a primi darurile noii voastre lumi.

Sunt incercari inaintea voastra, care va vor forta sa fiti pusi in fata emotiilor voastre si a fi invatat sa le controlati asa cum trebuie va fi un mare beneficiu pentru voi si pentru cei din jurul vostru, pe care veti fi (astfel, n.t.) capabili sa ii ajutati. Aceasta va necesita minti puternice, inimi curajoase si nervi calmi pentru a putea gestiona evenimentele care stau inaintea voastra si voi aveti posibilitatea de a face un mare pas inainte spre rezultatul dorit, prin a va controla mai eficient emotiile si totul incepe prin a invata sa le controlati astazi. Ceea ce veti fi capabili sa realizati va fi testat foarte tare in zilele ce vor urma si voi veti gasi o recompensa pentru toate eforturile voastre de astazi.

Evitati sa va folositi ultimele voastre zile ca un teren de antrenament pentru folosirea gresita a emotiilor voastre necontrolate. In schimb, folositi incercarile ce va asteapta ca pe o scena in care sa va prezentati noile voastre talente onorabile de a va controla cu incredere emotiile. Lumea voastra este intr-adevar o scena si voi toti veti fi pusi in fata reflectoarelor in ultimul act al spectacolului vostru. Noi vom fi aici alaturi de voi in timp ce ultima cortina coboara si se ridica din nou pentru deschiderea actului din noul vostru spectacol.

Tot ceea ce nu va fi constructiv pentru trairea in dimensiunile superioare va fi dat la o parte, pentru ca nimic caracteristic dimensiunilor joase nu va putea sa treaca prin aceasta tranzitie. Aceasta nu doreste sa induca panica sau frica, deoarece nu este nici un motiv sa va ingrijorati pentru voi sau pentru cei dragi. Cu totii vor merge acolo unde merita, in concordanta cu evolutia atinsa si exista multe modalitati de a calatori exact acolo unde frecventa voastra vibrationala se potriveste. Ingrijorati-va doar de fiecare sarcina ce se succede prin a fi de actualitate si totul se va desfasura exact asa cum ar trebui, in concordanta cu planuri facute deja cu grija.

Nu va permiteti sa simtiti frica despre locul unde voi apartineti. Totul este si va fi asa cum trebuie sa fie. Este un loc perfect si un moment perfect pentru a ajunge acolo pentru fiecare individ, in concordanta cu lectiile si experientele care i se potrivesc cel mai bine in aceasta faza a evolutiei lui. Acest univers este perfect in felul in care a fost proiectat in aceasta directie, in care fiecare suflet primeste exact ceea ce el are nevoie pentru evolutia sa. Continuati fiind asigurati de aceasta si increzatori ca cu totii vor primi ceea ce este perfect pentru ei la momentul perfect, pentru ca totul este perfect in acest univers al Creatorului.

Noi suntem destul de pregatiti sa facem fata oricarei incercari care va fi adusa inaintea noastra si cu ajutorul nostru noi vom duce la realizare orice tel, in ordinea necesitatii lui, pe masura ce ne apropiem de ascensiune. Aceasta este ceea spre ce toate acestea conduc si despre ce este de fapt vorba. La momentul potrivit, noi vom vorbi pe larg despre ascensiune si ceea ce ea va implica pentru voi, insa pentru moment, haideti sa ne concentram asupra problemelor presante ale zilei.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian