Followers

Monday, 19 March 2012

19/03/2012
Eu sper ca aceste citiri pe care noi le vom efectua ne vor furniza informatiile pe care noi dorim sa le adunam pentru a intelege mai bine evolutia psihicului uman la acest moment. Noi facem aceste citiri pentru a intelege mai bine procesele mentalului uman si functiile acestuia. Va rugam sa rabdati alaturi de noi prin aceste proceduri, pe masura ce dezvoltam aceste teste, pentru a ne realiza mai bine sarcinile noastre de citire a nivelelor de constiinta ale colectivului vostru, cat si pe cele individuale. Noi simtim ca aceasta este o parte foarte importanta zona in cercetarea noastra, pentru a defini mai bine dezvoltarea voastra ca si specie si ca si indivizi si noi consideram ca noi am facut mari salturi in a intelege mai bine oamenii de pe planeta voastra.

             Va rugam sa tineti cont ca multi dintre voi ati fost de acord sa participati la aceste teste si noi nu am invada niciodata intimitatea voastra fara consimtamantul vostru prealabil. Multi dintre voi ati fost de acord cu aceste actiuni inainte de incarnarile voastre actuale, ca si parte a insarcinarilor voastre ca si membrii ai Federatiei Galactice a Luminii si noi va multumim foarte mult pentru cooperarea voastra, pe masura ce continuam sa va citim nivelele de constiinta, in timpul citirii de catre voi a mesajelor trimise prin canalele noastre. Noi realizam teste pentru a ne imbunatati legaturile noastre mentale si telepatice de asemenea si prin aceste teste noi suntem capabili sa identificam zone de forta si de slabiciune, care pot fi imbunatatite. Citirile indica faptul ca dezvoltarea psihicului uman se desfasoara foarte bine si noi vedem o zi in care comunicarea telepatica va deveni ceva firesc intre voi si intre voi si alte fiinte dimensionale de asemenea.

De-a lungul intregii voastre calatori noi v-am monitorizat multele voastre modalitati/cai si adesea am realizat teste asupra evolutiilor voastre mentale, psihice, emotionale si spirituale. Prin aceste teste noi constatam care zone ale dezvoltarii voastre necesita atentie si care sunt zonele care au evoluat foarte bine. Pe baza acestor descoperiri noi am initiat programe si evenimente ce au fost proiectate pentru a va ajuta in evolutia voastra in aceste zone si aceasta este la fel de adevarat astazi, precum a fost intotdeauna.

Astazi lumea voastra experimenteaza multe schimbari la multe nivele si aceasta poate fi spus de asemenea despre constiintele voastre individuale, care de asemenea experimenteaza schimbari la multe niveluri diferite. Nu toate evenimentele care s-au petrecut in lumea voastra sunt create de catre noi si nu toate evenimentele care au loc in lumea voastra sunt create de catre voi. Exista un amestec mai subtil al energiilor noastre, care vor forma in realitatea voastra atunci fie pe una sau cealalta. Totul a fost proiectat pentru inaltarea si imbunatatirea situatiei voastre. Nimic din ceea ce noi facem nu este pentru castigul nostru sau pentru a va manipula lumea voastra, pentru orice alt motiv decat evolutia voastra ca lume si ca indivizi.

Cabala si toti trepadusii lor sunt de asemenea unelte pentru evolutie si ei au jucat un rol foarte necesar in evolutia voastra. Este timpul ca mai multi dintre voi sa vada si sa inteleaga aceasta, pentru a intelege mai bine de ce ei sunt acum inlaturati din realitatea voastra. Ei sunt inlaturati din realitatea voastra deoarece ei nu mai poseda un beneficiu pentru voi ; mai degraba, ei acum va impiedica progresul. Ei acum va impiedica progresul deoarece voi ati ajuns la un anumit nivel ca si societate, la care voi nu mai aveti nevoie de confruntarea si interferenta lor in vietile voastre, de pe urma carora voi sa invatati. Lectiile pe care ei au fost meniti sa vi le predea au fost invatate si multi dintre voi ati demonstrat ca voi v-ati invatat cu succes lectiile invataturilor lor si acum este momentul pentru ca voi sa treceti mai departe la noi lectii care va asteapta.

Barbatii si femeile Cabalei impreuna cu multii lor asociati au invatat de asemenea lectii, de pe urma acestor confruntari. Ei nu au fost in nici un fel folositi sau pacaliti pentru a va aduce beneficii doar voua, ci ei de asemenea au avut mari beneficii si noi nu ne referim la castigurile lor financiare temporare si superficiale. Unii dintre ei au facut mari salturi in evolutiile lor spirituale de asemenea, multi dintre ei vad acum eroarea caii pe care se afla si cat de mult din ei insisi s-a irosit in cautarea de mai multa putere, de mai mult control si mai multe bogatii. Multi dintre ei reflecta asupra vietii lor si la ce ea ar fi putut sa fie si fac mari salturi in nivelele lor de constiinta de asemenea.

Dupa cum am sustinut in permanenta, voi sunteti in aceasta (aventura, n.t.) impreuna. Voi sunteti cu totii o singura echipa, desi s-a parut ca voi sunteti impartiti in doua echipe, lumina contra intunericului. Voi sunteti cu totii o singura rasa, voi sunteti cu totii o singura planeta si voi sunteti cu totii impreuna in aceasta calatorie. Intunericul, cat si lumina invata cu totii lectii care au fost cu atentie dezvoltate si implementate in realitatea voastra, pentru a va ajuta mai bine in a va invata lectiile esentiale ale calatoriei voastre prin existenta. Momentul se apropie atunci cand acest joc, care a asmutit lumina impotriva intunericului, ajunge la sfarsitul sau si atunci cand va ajunge, multe vi se vor revela voua pentru a aduce mai multa lumina asupra membrilor acestor doua aparent opuse echipe.

Noi simtim ca multi dintre voi puteti fi foarte surprinsi de aceste revelatii. Mereu a fost mai mult in spatele realitatii voastre decat ati fost capabili sa percepeti cu simturile voastre tridimensionale, insa pe masura ce voi ca si omenire si ca si indivizi va inaltati vibratiile la nivele dimensionale superioare, voi veti percepe mai mult si mai in detaliu decat ati perceput vreodata pana acum. Vor fi surprize care va asteapta si noi simtim ca multi dintre voi veti fi incantati pentru ca atat de multe bine pastrate secrete va sunt revelate unul cate unul. 

Urmariti sa vedeti intunericul ca si lectii pe care ei vi le-au adus voua sub forma de binecuvantari, pentru ca intr-adevar sunt, pentru ca aceste lectii au fost esentiale pentru cresterea voastra si fara ele voi nu v-ati imbarca in noua calatorie care va astepta imediat. Darurile pe care sunteti pe cale sa le primiti sunt minunate si ele sunt din belsug si ele toate se datoreaza nivelului vostru de evolutie si voi nu ati fi atins acest punct al calatoriei voastre fara atat de multi semeni umani de ambele parti ale mingii. Urmariti sa va amintiti aceasta pe masura ce membrii Cabalei sunt adusi in custodie pentru a face fata justitiei. Urmariti sa ii vedeti in lumina pe care o merita, ca si instrumente pentru o invatare superioara a voastra. Ei de asemenea au avut lectii care trebuiau invatate si ei le invata si vor continua sa le invete pe masura ce procedurile continua.

Urmariti sa va amintiti ca totul a fost proiectat pentu evolutia voastra, deci la fel ar trebui sa fie si pedeapsa pentru crimele lor. Noi va sugeram sa cautati modalitati de pedepsire care ii vor ajuta pe calea lor, decat sa actioneze ca si obstacole pentru expansiunea constiintei lor. Aceasta va cerem voua acum, desi dupa cum am spus, este lumea voastra si depinde de voi. Pedepsele pe care le veti da vor fi decizia voastra si noi ne vom supune deciziei voastre si va vom ajuta in implementarea ei. Tot ceea ce va cerem este sa va cantariti cu atentie optiunile voastre, pentru ca fiecare suflet merita o sansa de a invata si de a creste si nu este niciodata prea tarziu pentru nimeni in acest univers sa descopere calea ce il va duce inapoi la lumina.

Urmariti sa fiti buni si pe cat de rabdatori puteti cu aceste suflete pierdute, pentru ca ceea ce ele au nevoie este iubire si intelegere, deoarece ura si furia doar le va impinge si mai deprte in intunericul care ii tine astazi intemnitate. Multi dintre voi sunteti bine antrenati si educati in aceste domenii si veti fi chemati prin aceste proceduri  sa le aratati altora ca exista o cale mai buna de reabilitare, decat pedeapsa pura. Noi va cerem sa va impartasiti intelepciunea voastra cu fratii si surorile voastre, care poate nu vor intelege cu claritate inca aceste concepte si oferiti-le spre analiza pe masura ce aceste proceduri legate de aceste crime merg mai departe. Vor fi multi care vor urla dupa razbunare si o mentalitate de linsaj al gloatei se poate amplifica in randurile celor care vor invata, poate pentru prima data, ca au fost victime in mainile acestor indivizi. Noi va cerem sa stingeti aceste flacari, pentru ca aceste energii nu sunt constructive pentru binele vostru sau pentru inaltarea voastra la acest moment.

Exista o modalitate mai buna de a gestiona aceste proceduri si de a implementa justitia si noi va vom lasa pe voi sa decideti intre voi cum veti alege sa procedati cu aceste suflete pierdute. La momentul potrivit, noi va vom prezenta metode avansate de reabilitare pentru a le lua in considerare si de a le discuta intre voi. Noi simtim ca aceste metode vor cantari mai bine pe termen lung atat pentru voi, cat si pentru cei intunecati deopotriva. Amintiti-va ca nici lectiile voastre nu s-au incheiat si ca aceste proceduri legate de aceste crime reprezinta de asemenea o parte importanta si din educatia voastra.

Va rugam sa fiti constienti ca aceste proceduri vor incepe foarte curand dupa arestarile acestor barbati si femei si ele se vor desfasura cu rapiditate fara intreruperi indelungi. Timpul va veni foarte repede pentru ca voi sa decideti cum veti dori sa aplicati justitia si care simtiti ca ar fi cele mai bune metode de reabilitare. Noi va vom ajuta in acest proces prin a impartasi cu voi experienta noastra in aceste directii la momentul in care vom putea comunica mai personal cu voi. Pentru moment, va rugam sa luati in consideratie ceea ce va sugeram in directia celor mai benefice programe de reabilitare si din nou urmariti sa vedeti pe acesti intunecati pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce au fost cu adevarat pentru voi : unelte foarte eficiente pentru evolutia voastra.

Ceea ce va asteapta este nepretuit si cu mult mai maret decat orice pret pe care voi a trebuit sa il platiti in mainile acestor intunecati si noi doar dorim ca voi sa vedeti aceasta si sa reflectati la acestea in timp ce va ganditi care este pedeapsa potrivita pentru aceste suflete. Continuati sa stiti ca nimic si nimeni nu poate sa va stea in calea voastra acum si ca acesti intunecati sunt acum lipsiti de putere pentru a mai interfera cu treburile voastre. Ei si-au servit scopul si nu mai sunt necesari inaltarii voastre si prin urmare ei sunt acum inlaturati din societatea voastra. Aflati ca nimic nu poate interfera cu aceasta purificare si sa stiti ca nu este nimic altceva decat cer senin inainte voastra pentru voi toti.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian