Followers

Friday, 16 March 2012

16/03/2012
O forma a navelor noastre pe care voi o veti vedea mai des in zilele care vor urma este cea care poate fi descrisa ca un V inversat sau va nava in forma de bumerang. Aceste nave sunt foarte mari ca dimensiune, ele sunt negre, cu un singur rand de lumini intense de-a lungul ambelor aripi ale formei V-ului. Un alt tip de nava pe care voi veti incepe sa il vedeti pe cerurile voastre, in culori mai deschise si poate fi vizualizata daca voi ati lua o piersica, ati taia-o pe jumatate si i-ati inlatura samburele. Zona din care lipseste samburele ar fi zona de baza, de dedesubt a navei, asa cum va putea fi vazuta pe cer.

Acestea sunt decat doua tipuri de nave pe care noi le avem si simtim ca este important sa va oferim unele repere dupa ce sa cautati, pentru ca noi acum marim numarul si calitatea expunerilor navelor noastre. Cu timpul, navele noastre vor deveni o cunostiinta de baza/fireasca pentru voi, pentru ca noi vom calatori destul de des prin lumea voastra si ne vom apropia de nivelul solului frecvent, pentru intalniri cu cei care vor lucra alaturi de noi, cat de asemenea in timp ce noi lucram pentru a repara planeta voastra si la a va pregati mai bine pentru ascensiune.

Aceste descrieri au fost create de catre Federatia Galactica a Luminii pentru a va da o idee despre cum sunt unele dintre cele mai comune nave ale noastre. Multi dintre voi veti urca la bordul acestor nave in timp ce veti lucra cu noi si voi veti primi un tur complet al interiorului lor si o descriere a modului de operare si a capabilitatilor acestora. Noi dorim ca voi sa deveniti familiarizati cu navele noastre in numar cat mai mare cu putinta, astfel incat frica sa nu apara dupa coborarea noastra din ceruri. Sunt unii dintre voi, la acest moment, care se tem de navele operate de Cabala si noi va asiguram ca nu i se va permite Cabalei sa interfereze cu planurile noastre de dezvaluire si cu relatia noastra personala de munca cu voi.

Aceia dintre voi care sunteti interesati sa lucrati cu noi nu aveti absolut nimic de care sa va temeti in privinta oricaror scamatorii din partea Cabalei. Siguranta voastra este cel mai important lucru pentru noi si vom lua toate masurile necesare pentru a va asigura bunastarea. Noi detinem metode verificate de a ne ocupa de Cabala si cu oricare dintre fortele sale militare inca aliniate cu ei si noi vom lua contramasuri la orice tentativa si aceasta va va deveni clar atunci cand primii dintre voi veti incepe sa lucrati personal cu noi. Acesti indivizi va vor raporta inapoi in lumea voastra experienta lor si vor impartasi dovezi ale timpului lor petrecut la bordul navelor noastre si acesta va fi semnul vostru ca totul este bine si ca nu aveti de ce sa va fie frica.

Noi vom accelera programul nostru de recrutare gradat, pe masura ce voi inaintati si din ce in ce mai multi dintre invatati sa aveti incredere in noi si deveniti convinsi de siguranta voastra. Noi vom recruta din toate colturile lumii voastre, deoarece noi simtim ca este important sa aducem laolalta familia voastra umana in aceasta perioada din istoria voastra. Multi dintre voi nu doar ca veti intalni pe cei din afara lumii voastre pentru prima data, dar voi ii veti intalni pe cei din alte tari, pe care voi nu le-ati vizitat niciodata. Acesta va fi un pas extraordinar pentru oamenii din lumea voastra, care se vor reuni cu atatia din diferite locuri, care au fost tinute deoparte datorita separarii actualei voastre stari tridimensionale. Aceste ziduri sunt doborate si voi nu veti mai fi separati de nimeni cu care vreti sa fiti alaturi. Voi veti fi un singur popor si voi veti avea reprezentare in Consiliile galactice ca o singura rasa : rasa umana.

Au existat popoare care au disparut de-a lungul istoriei lor, dar aceasta nu se va petrece cu rasa voastra. Voi veti supravietui si voi veti continua sa prosperati foarte mult de-a lungul calatoriei voastre impreuna, uniti si ca un singur popor. Noi, Federatia Galactica a Luminii, suntem aici in numar mare pentru a va ajuta sa treceti prin aceste vremuri de incercare si rasa umana va straluci in momentul ei impreuna si va trai pentru a impartasi cultura sa, istoria sa si povestea sa tuturora din acest univers. Aceasta este ceea ce ii asteapta pe oamenii vostri si impreuna noi nu vom permite nimic sa stea in calea destinului vostru. Vor fi munti de urcat si obstacole de miscat, dar impreuna noi vom duce la implinire aceste lucruri, care vor face ca rasa voastra sa traiasca pentru a-si impartasi povestea ; si ce povesti veti mai spune.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian