Followers

Wednesday, 1 February 2012

Presidentele Consiliului Intergalactic este de Acord cu Epopeea Spatiala de Sambata 31.01.2012Ascultati pe internet emisiunea radio cu Graham Dewyea pe Blog Talk Radio
(http://the2012scenario.com/2012/01/transcript-of-an-hour-with-an-angel-jan-30-2012-with-grener/#more-93199 )


La emisiunea radio de pe Internet 'Hour with an Angel' de luni noaptea Steve Beckow a luat un interviu lui Grener, Presedintele Consiliului Intergalactic, prin canalul Linda Dillon. Dl. Beckow, care cu siguranta va merita o statuie de bronz a bustului sau, pentru aceasta cerere, daca ea va avea succes, a sugerat ideea de a avea douazeci de cetateni ai Pamantului la bordul unei Nave Stelare, care este posibil sa fie Nava Stelara Neptun, pentru o excursie prin galaxie, incepand cu aceasta Sambata, 4 Februarie 2012, o calatorie despre care Grener sugereaza ca va include o calatorie interdimensionala prin dimensiunile a cincea, a sasea si chiar si a saptea. Ambasadorilor pamanteni li se va permite sa faca poze si sa faca inregistrari video in tipul aventurii lor cosmice de zece zile si doar li se va cere sa impartaseasca incredibila lor poveste cu media doritoare la mometul intoarcerii lor triumfale pe Pamant. Daca acest eveniment, care va schimba fata pamantului, se va desfasura precum a fost planuit este o intrebare care isi va gasi raspunsul la sfarsitul a doar catorva scurte zile. Ar putea sa fie acesta evenimentul care sa rupa tiparele pe care atatia dintre noi il asteapta cu nerabdare? Ramaneti pe receptie oameni buni. Super Bowl-ul de Duminica ar putea sa fie eclipsat de Super Epopeea Spatiala de Sambata.
Greg Giles
Translator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian