Followers

Friday 17 February 2012

16/02/2012





 


V-am influentat intr-un mod gentil astfel incat sa va oferim o mai mare intelegere si sa a va ajuta sa invatati si sa va expensionati constiinta. Noi de asemenea am fost capabili sa detectam si sa monitorizam fiinte negative, care au fost capabile sa influenteze anumite persoane, si care au fost capabile sa detecteze slabiciunile anumitor persoane si sa gaseasca moduri de a le influenta astfel. Dandu-ni-se permisiunea, noi, cei din Federatia Galactica, ne vom ocupa ca aceasta influenta nedreapta sa se incheie brusc, iar noi avem personal special calificat pentru a se ocupa cu aceste fiinte negative si a le inlatura din sfera voastra.

Tot ceea ce o persoana, care se afla in aceasta situatie, are de facut este se ne ofere permisiunea, prin a rosti, fie cu voce tare sau ca pentru ei insisi cuvinte cum ar fi: ‘Poruncesc tuturor fiintelor negative extraterestre, negative terestre si entitatilor negative sa paraseasca sfera mea personala, cat si imprejurimile spatiului in care aflu, imediat si pentru totdeauna’, sau o declaratie similara in propriile voastre cuvinte, iar noi vom trece imediat la actiune, spre a va veni in ajutor si a va purifica casa, biroul sau orice alt spatiu in care va gasiti. Aceasta este una dintre sarcinile pentru care noi suntem antrenati si suntem bine echipati in a o realiza la momentul prezent, iar noi suntem nerabdatori sa va ajutam in acest mod.

Sunt multe sarcini pentru care noi suntem pregatiti sa va ajutam pe voi, familia noastra umana, iar noi suntem nerabdatori sa ne folosim asa cum trebuie antrenamentul nostru extins. Noi vedem lumea voastra inflorind cu doar un mic ajutor din partea familiei voastre, care va iubeste foarte mult, deoarece tot ceea ce va dorim este doar ceea ce este cel mai bun pentru voi, in toate directiile. Noi va vedem pe multi dintre voi lucrand din greu, pentru a intinde covorul de bun venit pentru noi, iar eforurile voastre sunt foarte apreciate. Ele vor fi rasplatite pentru voi si pentru toti fratii si surorile voastre, deoarece ziua in care noi vom putea lucra deschis cu voi se apropie cu repeziciune. Noi v-am asigurat ca daca va pastrati partea voastra din intelegere, noi nu va vom dezamagi in nici un mod, si ne vom tine cuvantul.

Multe s-au petrecut in ultimele zile si noi vedem lucrurile evoluand fara impedimente si in mod eficient, iar calea este eliberata pentru contactul deschis cu voi. Continuati-va munca excelenta pe care cu totii o faceti raspandind stirea existentei noastre si a sosirii noastre iminente in casele voastre, deoarece aceasta este o zona vitala care are nevoie sa fie acoperita si nu sunt prea multi dintre voi care fac acest tip de munca. Chiar cu numerele voastre reduse, noi stim ca voi puteti realiza aceasta sarcina. Acesta este motivul pentru care ati fost selectati din multi, care si-au oferit serviciile aici in aceasta misiune de a restaura iubirea si lumina in aceasta lume intunecata. Eforturile voastre urmeaza in curand sa dea rezultate, ia noi va cerem sa nu slabiti pedala de acceleratie, cum s-ar spune, ci sa apasati si mai mult acum, cu tot ceea ce aveti, deoarece noi suntem aproape acolo/ajunsi, iar odata ce aceasta faza initiala a planului nostru este indeplinita, umanitatea urmeaza sa aiba parte de calatoria fericita a vietii ei (eng. joy ride of a lifetime, n.t.), deoarece multe progrese incredibile va asteapta.

Aceste schimbari vor avea loc repede, iar atat de multe directii ale vietilor voastre se vor schimba practic peste noapte, desi alte zone de transformare pot avea nevoie de o durata mai mare de timp, insa la momentul corespunzator toate zonele societatii voastre, care aveau doar rolul de a va tine pe loc si a va mentine sub controlul altcuiva, vor fi complet modificate, pentru a va permite sa aveti libertatea ce vi se cuvine. Noi va vom ajuta sa inlaturati toate obligatiile voastre de a plati atat de mult pentru facturile de energie, deoarece a plati pentru energie nu este ceva necesar intr-o societate avansata. Ce schimbare remarcabila va fi aceasta pentru voi, iar aceste schimbari pot sa inceapa imediat dupa initierea relatiilor noastre de munca/colaborare dintre noi. Acesta este unul dintre proiectele care va va aduce atat de multa libertate in fata asupritorii vostri, si totusi sunt atat de multe alte zone in care suntem nerabdatori a va ajuta.

Una dintre zonele vitale ale lumii voastre, care are nevoie de atentie, pe masura ce va apropiati de ascensiunea in taramurile superioare, este purificarea poluarii pe intreaga intindere a planetei voastre. Precum in cazul trupurilor voastre fizice, ii este necesar planetei voastre mama sa se purifice de asemenea, pentru a-si ridica frecventa de vibratie. Ea trece la actiunile specifice purificarii ei in multe moduri, insa voi, cu ajutorul nostru, puteti sa o ajutati in aceasta mare sarcina, iar ea este acoperita de unul dintre proiectele pe care trebuie sa le demaram imediat, deoarece timpul se scurge si sunt atatea de facut.

Trecand la lucrurile care se petrec in spatele scenelor lumii voastre politice, aliatii nostri Pamanteni sunt pregatiti sa lanseze o serie de arestari si inlaturarea din functiile de putere a multor lideri importanti si membrii ai Cabalei intunecate. Noi v-am sigurat ca aceste arestari vor avea loc si ne vom tine de cuvant. Voi veti fi martori la aceste evenimente in curand, iar ele vor introduce multe schimbari pozitive, despre care noi am discutat. Suficient sa spunem, ca aceste arestari sunt catalizatorul pentru toate celelalte schimbari mult necesare, iar noi vedem aceste manevre legale ca pe cel mai important eveniment al istoriei lumii voastre. Acesta este motivul pentru care noi, impreuna cu fratii si surorile noastre pamantene, am fost atat de meticulosi in pregatirile noastre, deoarece noi dorim ca aceste manevre sa se desfasoare fara probleme si cat mai eficient cu putinta, lasandu-le celor intunecati nici o cale de scapare printr-o fereastra a legii, sau prin orice alte mijloace. Noi, cei din taramurile superioare, asteptam cu nerabdare aceste arestari, la fel de mult ca si voi, iar noi suntem chiar dornici sa vedem aceasta zi manifestandu-se. Ea se va manifesta, puteti fi siguri de aceasta, iar evenimentele din lumea voastra vor incepe de asemenea asa cum v-am descris de multe ori. Aceasta este ceea ce facem, iar noi suntem chiar priceputi in ceea ce facem.

Multi dintre voi va veti instrui in curand cu noi, iar voi veti vedea atunci singuri de ce suntem atat de increzatori in abilitatile noastre, deoarece noi suntem siguri ca si voi veti fi foarte increzatori in talentele voastre nou dobandite. Asteptam cu atata nerabdare sa impartasim cunoasterea noastra cu voi, si de asemenea abia asteptam sa invatam de asemenea atatea de la voi, deoarece acesta a fost unul dintre motivele principale pentru incarnarile voastre terestre, pentru a acumula cat mai multa cunoastere a lumii voastre 3D si sa impartasiti aceasta cunoastere cu aceia dintre noi din taramurile superioare, care poate ca nu au avut oportunitatea educatiei pe care voi ati primit-o. Asa functioneaza universul, dupa cum el a fost si proiectat. Fiecare dintre noi ne ajutam intre noi in modul unic in care fiecare poate sa faca aceasta, si impartaseste darurile intelepciunii si cunoasterii cu toate fiintele din acest univers. Si voi veti impartasi de asemenea multele voastre daruri dragilor, iar noi abia asteptam acest schimb de daruri cu voi, fratii si surorile noastre intru lumina.

Voi cu totii ati trecut prin atat de multe aici in lumea voastra 3D de lupta si greutati, iar noi va dorim tuturora sa stiti ca nici una dintre perioadele voastre dificile nu este lipsita de sens, deoarece toata intelepciunea, pe care ati castigat-o prin asemenea experiente, este o comoara foarte valoroasa si pretuita in tot universul. Voi veti intelege aceasta cu mult mai bine atunci cand vom putea discuta mai deschis cu voi asemenea aspecte, insa doar stiti dragilor ca exista un motiv, un foarte important motiv, pentru toate suferintele voastre si voi veti vedea si veti intelege in curand de ce v-ati oferit voluntari pentru asemenea misiuni, despre care voi ati stiut pe deplin ca va vor conduce prin timpuri atat de dificile in vietile voastre. Sunt atat de multi altii, care vor beneficia atat de mult de pe urma sacrificiilor voastre, iar noi dorim sa va multumim atat de mult, pentru tot ceea ce ati facut si continuati sa faceti. Voi sunteti cu totii foarte speciali si foarte curajosi, si atunci cand priviti in oglinda noi dorim sa va amintiti mereu aceasta, asa cum noi ne amintim atunci cand ne gandim la voi.

Toate acestea se vor incheia foarte curand si nu vor mai fi vremuri dificile, asemenea acesteia de-a lungul noilor voastre vieti. Vor fi alte incercari pentru voi, insa nici unele asa cum au fost experientele pe care le-ati indurat aici in taramul fizic. Asteptam atat de mult sa va uram bun venit in noile voastre vieti si tinem usa deschisa pentru voi, in timp ce asteptam reintoarcerea voastra acasa.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.
Asa cum a fost primit prin Greg Giles



Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian