Followers

Wednesday 22 February 2012

21/02/2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 21/02/2012



Mai multe se petrec in spatele scenelor la acest moment decat vi se raporteaza voua, fie prin canalele mass media mondiale sau chiar prin canalele de informare de incredere. Noi am dori la acest moment sa va transmitem unele dintre evenimente voua, insa din cauza aspectelor legate de securitatea si siguranta aliatiilor nostri din teren, noi trebuie sa rezistam tentatiei de a impartasi cu voi unele dintre aceste mai degraba incitante informatii. Dati-ne doar voie sa va spunem ca mai multe au loc dincolo de perceptiile voastre la acest moment si ca aceste lucruri sunt de natura celor despre care v-am asigurat ca vor avea loc. Aceasta informatie va fi impartasita cu voi, voi puteti fi siguri de aceasta, deoarece noi dorim sa va tinem informati de fiecare pas si voi cu siguranta v-ati castigat dreptul de a fi inclusi in discutiile noastre, totusi, dupa cum am spus noi trebuie sa ne protejam pe multii barbati si pe femeile de pe campul de lupta si in consecinta noi trebuie sa pastram o parte secreta. Aceasta nu va fi pentru multa vreme totusi, si este valul de secrete cel care va fi inlaturat pentru ca tot ceea ce se petrece sa fie revelat intregii lumi.

Noi continuam sa ii tinem sub presiune pe toti aceia care sunt inca cu incapatanare aliniati cu Cabala si agenda ei asupritoare, iar suruburile

se strang in jurul liderilor, ofiterilor si soldatilor din lume si chiar de prin spatiu. Aceste forte, care raman pentru a-si continua rezistenta in fata noului vostru sistem vor fi de asemenea luate in custodie la momentul potrivit, insa pentru moment, noi i-am ingramadit fiind in siguranta acolo de unde ele nu mai pot sa raneasca fortele noastre ale luminii, sau pe voi, cetatenii Pamantului.

Campania noastra impotriva acestor intunecati a fost o lupta ce s-a intins pe durata a multor mii de ani si prin multe locatii ale acestui univers. Noi am adus aceasta lupta pe planeta voastra, pe care voi o numiti Pamant, deoarece liniile lor de atac principale sunt si s-au gasit aici de multi eoni. A invinge aceste legiuni ale intunericului aici pe propriul lor teritoriu este o victorie importanta in aceasta lupta antica si epica, iar atunci cand ultima lor Armata a intunericului a fost invinsa nu va fi doar omenirea cea care va fi eliberata, ci si de asemenea multe alte lumi din univers. Acesta este motivul pentru care noi va reamintim adesea ca ceea ce se petrece aici afecteaza acest intreg univers.

Ziua in care voi, cat si alte fiinte din alte lumi, despre care voi aveti o mica sau deloc cunoastere, sunteti in sfarsit eliberati de asupritorii vostri se afla decat la momente departare, iar voi veti fi primii care veti afla aceasta, inainte ca aceasta stire sa ajunga in aceste alte lumi. Acesta este motivul pentru care campania noastra impotriva celor intunecati este atat de importanta, si de ce noi nu ne putem permite luxul de a ne asuma nici un risc in a va divulga informatii importante, atunci cand momentul pentru aceasta nu este potrivit. Noi vedem un moment foarte curand, cand aceste stiri ale campaniei noastre pot fi in siguranta impartasite cu voi, iar noi va asiguram ca voi nu mai aveti mult de asteptat. Va rugam sa ne prelungiti aceasta permisiune pentru inca o vreme si noi va promitem ca voi nu veti fi dezamagiti de rezultate.

Ziua de astazi marcheaza o zi de triumf pe multe fronturi, si noi va spunem ca operatiunea noastra se desfasoara fara intreruprei si in conformitate cu planurile concepute. Voi in curand veti fi martori la cu cata eficienta operatiunea noastra este condusa, iar noi v-am promis ca anumite portiuni ale mass mediei voastre acopera aceste evenimente. Asteptati-va sa vedeti unele dintre aceste prezentari in zilele apropiate care vor urma. Trecand la aspecte care privesc evolutia voastra personala spre ascensiune, noi monitorizam si detectam gradul vostru de vibratii colectiv si suntem multumiti sa va spunem ca frecventa voastra de vibratie a depasit ceea ce noi am sperat pentru acest moment. Aceasta este o constatare foarte spectaculoasa, iar noi vedem umanitatea bine ancorata pe calea de a se alatura familiei ei ascensionate in taramurile superioare atunci cand alti factori care sunt dincolo de vointa voastra la acest moment sunt intruniti. Universul insusi se va ocupa de aceste detalii pentru voi, si noi dorim sa spunem ca suntem uimiti de progresul pe care il afisati cu totii si va multumim fiecaruia pentru munca voastra intensa de a raspandi vibratiile superioare prin comunitatile voastre online si oriunde calatoriti de-a lungul zilei voastre.

Aceasta zona se va largi cu siguranta foarte mult odata ce multi dintre voi incepeti sa lucrati cu noi ca si membrii oficiali ai Federatiei Galactice a Luminii si voi sunteti cu usurinta capabili sa traversati intraga voastra planeta in timpul ce v-ar fi fost necesar sa faceti naveta la munca. Noi simtim ca aceasta va fi o perioada foarte emotionanta pentru multi dintre voi, si voi veti fi capabili sa vedeti o mare parte a lumii voastre, pe care pana acum ati vazut-o decat prin intermediul fotografiilor. Ce priveliste minunata va asteapta imediat in fata voastra atunci cand atat de multe dintre frumoasele locatii ale planetei voastre revin la viata chiar sub perceptia simturilor voastre. Voi ati fost privati de atat de multe, iar noi va spunem ca voi nu veti mai fi lipsiti de toate comorile lumii voastre, de care ati fost ingraditi si care vor fi acum ale voastre pentru totdeauna spre a va bucura impreuna de ele. Ce zi speciala va fi aceasta si noi va promitem ca ea va fi atat de curand, intrucat toate obstacolele care stau in calea voastra sunt inlaturate unul cate unul.

Aliatii nostri Pamanteni incheie ultimele ramasite de hartogarii, care vor permite implementarea noului vostru sistem financiar si noi va spunem ca dupa initierea acestui sistem vietile voastre, care au fost atat de mult stapanite de datorii, vor fi renascute , eliberate odata pentru totdeauna de lanturile lipsei si ale saraciei. Noul vostru sistem este un sistem de pura abundenta, si fiecare dintre voi se va bucura de abundenta sa deoarece prosperitatea si bogatia naturala a planetei voastre va vor apartine, distribuite fiind in mod egal intre toti barbatii, femeile si copiii, iar zilele voastre de competitie financiara a unora impotriva altora vor fi o relicva a depasitului trecut al vostru, care nu mai functioneaza.

Puteti sa va imaginati fericirea ce se va raspandi ca un mare val de jur imprejurul planetei voastre, imbaind totul in splendida ei prosperitate si abundenta? Aceasta zi va fi a voastra, iar astazi multi barbati si femei ai lumii voastre muncesc zi si noapte pentru a finaliza noul vostru sistem si se asigura ca el va fi pregatit de lansare de indata ce liderii Cabalei sunt luati in custodie. Voi aveti de asemenea frati si surori care lucreaza pe acel front si pe multe alte fronturi de asemenea, si atunci cand totul poate fi impartasit in siguranta cu voi noi simtim ca multi dintre voi veti fi foarte surprinsi de cat de multi din familia voastra umana au luat parte la lupta impotriva intunericului si la cat de multi aliati aveti cu adevarat.

Fortele luminii sunt mari si noi suntem multi. Credeati ca va fi oricum altfel? Noi avem lideri mareti, si noi suntem pozitionati peste toata intinderea acestui univers mereu angrenati in misiunea noastra de a proteja si de a ghida. Multi dintre voi va veti alatura noua ca si membrii ai Federatiei Galactice a Luminii, si noi abia asteptam aceasta zi in care noi ne vom putea continua servicul impreuna la un nivel mai personal.

Multi altii sunteti deja membrii ai organizatiei noastre, iar amintirea voastra asupra acestui aspect va va fi in curand returnata la momentul potrivit. Noi am lucrat cu voi pentru multi multi ani si de-a lungul a nenumarate misiuni, in multe lumi si prin tot acest univers. Vietile voastre actuale au fost foarte scurte comparte cu existenta voastra dincolo de valul incarnarii voastre curente, si noi suntem siguri ca voi veti fi chiar uluiti de descoperirea a cine sunteti cu adevarat si a ceea ce ati experimentat.

Ce calatorie incredibila a reamintirii va fi pentru voi aceasta, iar multi dintre voi deja ati pasit pe aceasta cale. Mute indicii v-au fost trimise unora dintre voi prin vise si prin alte cai de asemenea, pentru a va ajuta sa accesati memoria voastra si sa va reamintiti de cine sunteti cu adevarat. Familiilor voastre Stelare le-a fost trasata aceasta misiune de a va readuce inapoi la adevaratul vostru sine, si s-a decis ca sunt familiile voastre cele care va cunosc cel mai bine. Fiti atenti si urmariti aceste indicii si fiti foarte atenti la visele voastre, deoarece in cadrul acestora multe indicii si aspecte care sa va reaminteasca vor fi plasate. Urmati aceste indicii, urmati-va inima si urmati-va intuitia oriunde aceasta va va purta , indiferent de unde in acest univers aceasta va va conduce.

Voi trebuie sa stiti ca trebuie sa fie o forta puternica de ghidare in spatele a toate care au loc in si in jurul lumii voastre, iar noi va spunem sa ganditi in termeni mari, dincolo de limitele de gandire cu care poate ca ati fost obisnuiti pana aici in cadrul incarnarilor voastre 3D. Sunt atatea in acest vast univers si atat de multe nivele de constiinta diferite, iar noi doar am dori la acest moment ca voi sa incepeti sa reflectati la aceste imense posibilitati, pentru a va pregati pentru ceea ce veti experimenta in curand.

Ceea ce va asteapta are dimensiuni imense si ar putea sa fie mai degraba socant pentru unii dintre voi. A va transforma dintr-o fiinta limitata tridimensionala, izolata de atat de mult timp de restul universului, sa puteti brusc contempla o asemena vastitate, atata minunatie, atata frumusete, emotie si surpriza, vor veni cu siguranta ca un soc pentru unii dintre voi si aici ne facem griji, deoarece a va soca sistemele voastre nu este ceea ce intentionam pentru voi la nici un nivel. Ceea ce dorim pentru voi este un proces gradat si atent, in care nivele din ce in ce mai mari de cunoastere sunt cu grija administrate, oferindu-va timpul de a procesa aceasta noua informatie suficient de bine pentru a va permite sa aflati mai multe despre cele care exista in afara lumii pe care ati ajuns sa o cunoasteti ca si singura voastra casa.

Voi sunteti cu totii cu mult mai mult decat puteti sa intelegeti la acest moment, si voi toti aveti experiente vaste dincolo de vietile voastre actuale. Noi dorim sa va amintiti inca o data de tot ceea ce sunteti si de toate experientele voastre, dupa cum suntem siguri ca si voi doriti. Noi trebuie sa inaintam totusi cu atat de multa grija, prin aceste faze de amintire deoarece siguranta si bunastarea voastra sunt grija noastra cea mai mare si suntem noi, cei din taramurile superioare, cei care am fost incredintati cu a va avea in grija. Noi vom urmari tot ceea ce trebuie urmarit, spre a vedea ca voi sunteti bine ingrijiti si ca voi sunteti cu grija si in siguranta readusi la starea voastra fireasca de constiinta deplina si noi invocam rabdarea voastra la acest moment si sa ne permiteti sa mergem mai departe cu masurile de siguranta si cu atentia necesare.

Si noi dorim ca voi sa reveniti la constiinta deplina, pentru ca astfel voi sa va reamintiti de noi, Familiile voastre Stelare, si pentru ca reuniunea noastra sa fie cat se poate de intima; iar noi vedem aceasta zi la orizont. Va rugam sa urmariti cu mare atentie visele voastre, intrucat multe dintre Familiile voastre Stelare va vor trimite usoare memento-uri si indicii din trecutul vostru, care sa va aminteaca se voi insiva.

Voi toti aveti multi membrii ai Familiilor voastre Stelare care au grija de voi si va ajuta in aceasta perioada si lor li s-ar incalzi inima sa stie ca voi cautati in mod constient semnele iubirii lor. Noi va vedem pe multi dintre voi cautand cu sarguinta pentru aceste semne, iar noi va spunem ca daca voi cautati aceste raspunsuri la intrebarile voastre voi le veti gasi, deoarece ele se afla acolo asteptandu-va, uneori in cele mai misterioase locuri. Continuati in cautarea voastra, pentru ca voi nu veti fi dezamagiti, iar maine veti descoperi o comoara atat de mare, pe care ziua de astazi o ascunde imediat in afara razei voastre de actiune.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian