Followers

Wednesday 29 February 2012

29/02/2012


Mesaj din partea Comandamentului Ashtar 29/02/2012



Luati incercarile pe care le-ati depasit si lectiile pe care le-ati invatat aici, in noile voastre vieti si in noul vostru inceput. Acesta a fost motivul multelor experiente ale voastre aici. Voi acum puteti lua aceasta intelepciune pe care ati acumulat-o in noile voastre vieti si sa o puneti in practica in situatiile care vor veni si care vor cere ca aceasta intelepciune sa fie aplicata. Incepeti acum sa vedeti de ce ati trecut prin anumite experiente in aceasta viata? Toate experientele voastre au avut un scop si nimic din ceea prin ce ati trecut nu va fi in zadar, deoarece cunoasterea si intelepciunea castigate de pe urma experientelor voastre vor fi un bun valoros, nu doar pentru voi, ci pentru multi altii de asemenea, dupa intoarcerea voastra in taramurile superioare.

Sunt multe fiinte care nu au avut sansa de a se incarna in cea de a treia dimensiune si sa invete ceea ce voi ati invatat, insa dupa intoarcerea voastra ele vor avea posibilitatea de a absorbi intelepciunea pe care ati dobandit-o si castigat-o de pe urma bogatiilor a ceea ce taramurile fizice au de oferit, chiar si fara sa fi trebuit sa calatoreasca vreodata acolo. Acest tip de schimb este decat un exemplu despre cum fiintele din dimensiunile superioare

se ajuta unele pe celelalte si fiinte din multe diferite Sisteme Solare de prin acest univers vor beneficia foarte mult de pe urma experientelor voastre in acest mod.

In prezent, sunt multi dintre voi care pastrati emotii ingropate adanc in voi, de pe urma experientelor negative. Unele dintre aceste experiente se gasesc deasupra meridianului dintre constient si subconstient, iar altele mai jos. Multi dintre voi v-ati fi dorit sa nu fi trecut vreodata prin aceste experiente, insa noi va spunem ca aceste experiente negative au fost o parte importanta a calatoriei voastre aici si ca multe dintre aceste experiente au fost cu grija planuite de voi, inaintea incarnarilor voastre curente. Voi veti intelege aceasta cu mult mai bine o data ce veti reveni la constiinta deplina, insa pentru moment, faceti tot ce puteti pentru a vedea toate experientele voastre aici ca pe o binecuvantare si ca pe ceva de pretuit si permiteti-le sa fie purificate, dupa cum ele trebuie sa o faca, pe masura ce voi va continuati procesul ascensiunii voastre.

Multi dintre voi ati trecut prin multe de-a lungul incarnarilor voastre in planul fizic, insa noi va spunem ca voi va apropiati atat de incheierea lungii voastre calatorii si sunteti aproape acasa. Continuati sa faceti tot ce puteti pentru a vedea fiecare obstacol si fiecare experienta ca pe o oportunitate de a invata si de a creste, si ultimele voastre luni aici vor fi o experienta cu mult mai placuta.

Noi v-am vorbit des despre nevoia voastra de a va elibera de emotiile negative care va leaga de experientele voastre aici si noi am dori sa atingem maniera in care voi puteti realiza aceasta mai bine. Gasiti-va un loc foarte linistit in care puteti fi singuri si pozitionati-va acolo unde puteti ramane in liniste, in intuneric ar fi foarte potrivit. Ramaneti in tacere si incepeti sa respirati incet si profund. Linistiti-va mintea prin a va focaliza doar asupra respiratiilor voastre. Inspir-expir. Inspir-expir. Incet, foarte incet. Permiteti-va sa intelegeti ca totul a fost spre binele si pentru inaltarea voastra. Permiteti-va sa intelegeti ca nimic din ceea ce s-a petrecut aici nu s-a petrecut fara acordul vostru premergator. Permiteti-va sa va iertati si intelegeti ca vina pe care o purtati cu voi nu este nimic mai mult decat un simptom caracteristic dimensiunilor joase si care nu isi are locul in dimensiunile superioare si va dispare dupa ascensiunea si intoarcerea voastra acasa si ca voi aveti puterea de a va elibera de aceasta vina astazi. Vina si rusinea nu este nevoie sa faca parte din aceste lectii pe care le-ati invatat. Eliberati-le pe masura ce respirati adanc si incet. Eliberati-le. Ele nu sunt necesare si ele nu inseamna nimic. Continuati sa respirati si cand va simtiti pregatiti, incepeti restul zilei voastre si restul noii voastre vieti eliberati de aceste emotii. Ele nu va mai servesc si ele nu va mai sunt necesare. Voi sunteti liberi de ele.

Este posibil ca voi sa va doriti sa repetati acest exercitiu din nou si daca simtiti aceasta voi sunteti incurajati sa o faceti. De fiecare data voi veti beneficia de pe urma acestui exercitiu si veti merge mai departe simtindu-va mai liberi, deoarece voi va eliberati de energii inutile, iar energia are o masa, pe care voi o puteti experimenta ca si greutate.

Privind spre revenirea voastra in taramurile superioare, voi veti lua parte la multe exercitii similare cu acesta, pentru a va mentine toate straturile voastre in cea mai buna conditie si avand o performanta de varf. Unii dintre voi deja practicati tehnici similare in meditatiile si in exercitiile voastre de respiratie, iar noi suntem foarte bucurosi sa vedem aceasta, deoarece beneficiile de pe urma acestor eforturi sunt mari.

Privind inainte in zilele ce vor urma pentru voi, noi vedem apropiindu-se ziua in care noi vom avea posibilitatea de a lucra mai personal cu voi si atunci noi vom putea avea oportunitatea de a discuta cu voi alte tehnici, pe care voi le puteti aplica si care va vor ajuta in procesul vostru de ascensiune. Vor fi multe domenii de cunoastere ce vor fi discutate cu voi, in masura in care timpul o va permite, iar noi suntem chiar nerabdatori sa impartasim multe de la voi, de asemenea. Asa este universul, toate fiintele se pot ajuta intre ele, spre a-si face vietiile mai bune pentru toti, precum un mare colectiv. Intelepciune, cunoastere, tehnologie, resurse, toate sunt impartite in toate aceste lumi, iar planeta voastra de asemenea se va alatura comunitatii noastre Galactice si va lua parte la acest sistem de a impartasi, de a face schimb si de a imprumuta ajutor tuturor celor care pot beneficia de pe urma generozitatii altora.

Experientele voastre printr-un sistem de lipsuri si nevoi, care a cerut un asemenea nivel de competitie intre voi, se va incheia si se va sterge in curand, pe masura ce vechiul vostru sistem economic se apleaca in fata noului vostru sistem bazat pe abundenta, care va elimina intreaga nevoie de competitie financiara. Implementarea noului vostru sistem se apropie, iar calea va fi eliberata pentru aceasta dupa arestarile liderilor si multor asociati ai Cabalei voastre criminale. Noi vedem aceste arestari ca pe o mare piatra de hotar pentru civilizatia voastra, deoarece multe schimbari pozitive sunt programate sa inceapa imediat dupa aceste proceduri. Noi vedem momentul cand aceste arestari ajung la public prin noile voastre mijoace mass media ca fiind iminente si noi va cerem rabdarea voastra neintrerupta si eforturile voastre de a pregati masa, prin a raspandi stirile arestarilor si a insemnatatii pe care ele le poarta pentru oamenii lumii voastre.

Va rugam sa bagati de seama ca multe schimbari pentru lumea voastra vor incepe imediat dupa stirile acestor arestari si noi va cerem acum sa ramaneti alerti si pregatiti, deoarece va fi necesar sa incepem imediat multele noastre proiecte cu voi si multi dintre voi veti fi recrutati sa lucrati cu noi, fie direct sau indirect. Voua nu vi se va oferi mult timp pentru a va pregati pentru schimbarea voastra de cariera, deci va sugeram la acest moment sa incepeti sa va ganditi la ce va trebui sa faceti acasa pentru a incepe sa lucrati cu noi.

Detaliile oportunitatilor voastre alaturi de noi, Comandmentul Ashtar, va vor fi explicate pe deplin la momentul potrivit. Desi noi intelegem ca multi ati dori aceasta informatie acum, iar noi am fi foarte fericiti sa v-o oferim, noi simtim ca este important acum sa va focalizati asupra sarcinii actuale pe care o aveti, iar aceasta este sa raspanditi stirile arestarilor iminente ale Cabalei voastre criminale si a ceea ce ele vor insemna pentru oamenii lumii voastre, cat si vestile prezentei noastre si a intentiilor noastre onorabile, de a ajuta lumea voastra in a face schimbarile necesare, care vor permite ca ascensiunea voastra in taramurile superioare sa se petreaca dupa cum se poate mai usor. Aceasta este sarcina voastra actuala dragilor, iar noi va cerem sa va concentrati asupra acesteia, deoarece incheierea cu succes a acestei parti a misiunii de ansamblu va permite implementarea urmatoarelor faze ale operatiunii.

Urmatoarele faze vor cuprinde implementarea noului sistem financiar si inceputul planurilor dezvaluirii noastre pentru lumea voastra. Va rugam sa va continuati eforturile de a elibera calea pentru aceste evenimente. Voi stiti ce se cere de la voi si noi nu avem nimic decat incredere ca voi veti incheia aceasta parte a misiunilor voastre. Continuati-va munca excelenta pe care cu totii o faceti, voi nu mai aveti mult de mers inainte sa incepeti sa primiti tot ceea ce vi s-a promis. Voi sunteti aproape acolo. Continuati sa urcati, dragilor.

Noi suntem Familia voastra din Stele.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian