Followers

Saturday 18 February 2012

18/02/2012




Exista multe programe care in curand vor fi in desfasurare, si prin intermediul acestor programe umanitatea va fi adusa laolalta ca unul. Vor fi lansate multe programe diferite, iar oameni din intreaga lume si din toate mediile de viata vor participa, aducand pe atat de multi impreuna, care altfel este posibil sa nu se fi intalnit sub nici o alta circumstanta. Deci vedeti cum aceste programe sunt importante pentru lumea voastra la atat de multe nivele? Ei nu doar vor incepe curatenia vitala a poluarii intregii voastre lumi si alte sarcini importante, dar si repararea daunelor aduse de razboaie si de alte mijloace, care v-au despartit pe atat de multi dintre voi si v-au tinut separati.

Au fost aceia ai intunericului, care au planuit intentionat sa va tina despartiti, separati de restul fratilor si surorilor voastre umane. Lor le-a fost frica de unirea voastra ca unul, deoarece aceasta a fost intotdeauna cea mai mare amenintare adusa puterii lor. Ei au avut dreptate in a gandi astfel, deoarece este reuniunea voastra ca si umanitate in prezent, cea care le erodeaza puterea pana la a o reduce la nimic mai mult decat scheme nesfarsite si planuri, care ii duc absolut nicaieri. Acestea toate se petrec datorita voua, oamenilor, care va uniti si spuneti ‘nu, noi nu vom mai suporta asa ceva si noi nu ne vom lasa pacaliti de aceleasi trucuri si inselaciuni’. Atat de multi dintre voi v-ati asumat un rol activ in a-i informa pe fratii si surorile voastre de aceste comploturi si tactici, si datorita acestui schimb de informatii legatura dintre voi se intareste facandu-va sa deveniti unul si sa vedeti sfarsitul acestui joc al coruptiei si al controlului.

Noi privim doar cativa ani in trecutul vostru si vedem pe atat de multi dintre voi separati pe atat de multe fronturi. Aspecte care abia insemnau ceva pentru prosperitatea voastra, pentru libertatea voastra si pentru supravietuirea voastra, si totusi ati fost pacaliti de aceste trucuri, menite a va tine preocupati si separati. Atat de multi dintre voi ati pierdut atat de mult timp si energie luptandu-va intre voi, in timp ce talharii de baroni va furau banii, sanatatea si libertatea. Astazi, noi va vedem pe atat de multi dintre voi ignorand complet jocul care are rolul de a va distrage, si in schimb voi va focalizati atentia asupra faptelor miselesti ale celor care au complotat si planuit impotriva voastra pentru atat de mult timp. Pentru aceasta va aplaudam si va salutam eforturile de a va informa vecinii si de a pune capat acestei nebunii. Voi toti faceti o atat de mare diferenta, si dorim sa stiti cat de apreciate sunt toate eforturile voastre.

Multe schimbari sunt acum posibile, acum cand faptele celor intunecati au fost expuse de catre lumina voastra. Adevarata schimbare nu a fost experimentata aici in lumea voastra de-a lungul intregii voastre istorii cunoscute. In schimb, schimbarea pentru voi a aparut cu pasul unui melc, tinandu-va tot mai mult pe loc de la evolutia care era dreptul vostru sa o experimentati. Toate acestea au facut parte din planul menit a va tine sub controlul altcuiva. Voi acum va eliberati de sub acest control, si pentru aceasta, societatea voastra va experimenta o explozie a unei evolutii rapide, asa cum nici unul dintre voi nu ati vazut in nici una dintre incarnarile voastre recente aici.

Lumea voastra poate, si o va face, sa fie transformata in totalitate cu putin ajutor, insa totul datorita eforturilor voastre de a lua atitudine impotriva acelora care v-au asuprit. Vedeti voi acum cat de important a fost in permanenta sa va educati asupra lucrarilor din interiorul societatiilor voastre, indiferent ca aceste informatii v-au venit prin intermediul stirilor de la ora sase sau nu? Aceasta a depins de voi, de nimeni altcineva, sa gasiti surse alternative ale acestei informatii vitale si sa actionati in concordanta cu ea, si ati actionat. Noi suntem mandrii de fiecare dintre voi pentru aceste eforturi, si va asiguram ca voi veti primi recompensa pentru aceasta munca foarte curand.

Noi vedem multe zone ce sunt demolate odata ce vom incepe multele noastre proiecte impreuna. Nu doar ca voi veti fi readusi laolalta cu fratii si surorile voastre, de care ati fost separati pentru atat de mult timp, dar voi veti fi de asemenea reuniti cu familiile voastre stelare, de care ati fost de asemenea separati de mult timp. Aceasta va fi cu adevarat o reuniune de familie la multe nivele, si sunt multe surprize pregatite pentru voi pana acolo. Noi suntem foarte multumiti de eforturile a atat de multi dintre voi de a pava calea pentru sosirea noastra, iar noi dorim sa va multumim in acest punct, pentru munca voastra intensa si hotararea de a schimba lumea voastra in bine. Eforturile voastre vor da rezultate, si voi puteti fi siguri de aceasta, si fiecare membru al familiei umane va beneficia foarte mult de pe urma daruirii voastre actuale.

Din nou, noi am dori sa trecem la aplicarea acestor multor proiecte importante cat de repede va fi posibil, iar noi vedem caile fiind eliberate in mod satisfacator in concordanta cu programul nostru. Voi veti vedea in curand initierea anumitor evenimente cheie, ce vor declansa multe proiecte simultane, si sunt aceste proiecte care ne vor aduce pe noi toti impreuna, intr-o cooperare pasnica si mutual benefica.

Va rugam sa continuati a va informa fratii si surorile voastre ca nu exista nici un motiv pentru care sa se teama de noi si de sosirea noastra, deoarece noi suntem aici doar pentru a ajuta familia noastra umana sa faca multii pasi necesari, care vor aduce imbunatatiri ale vietii voastre peste tot pe planeta. Timpul pentru schimbare aici a sosit cu mult timp in urma, insa voua vi s-a negat aceasta oportunitate. Voua nu vi se va mai refuza aceasta nici macar pentru o clipa.

Noi contam pe multi dintre voi sa vedeti arestarile ce vor urma a multor membrii ai Cabalei criminale, ca pe niste semne pozitive ale evenimentelor care vor urma, iar noi vrem sa mergem pe valul respectiv de energie pozitiva si sa ne facem prezentarea noastra oamenilor de pe planeta voastra.Noi avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face din acest proiect un succes si noi suntem increzatori ca voi va veti ridica la inaltimea ocaziei, asa cum ati facut adesea. Voi nu veti mai fi singuri in eforturile voastre, deoarece un mare aliat vi se va alatura, care consta in portiuni ale companiilor voastre mass media. De decenii aceste surse mass media au fost folosite ca o modalitate foarte puternica de a va controla, insa acum o parte dintre ele isi vor folosi puterea pentru a ajuta la eliberarea oamenilor din stransoarea celor intunecati. Noi vedem aceasta alianta dintre doua forte puternice, voi oamenii si mass media voastra, ca o forta de neoprit, ce va dicta sfarsitul Cabalei si izolarii voastre de restul universului.

Libera curgere de informatie si de idei a fost dintotdeauna un concept atat de important pentru societatea voastra, iar voi sunteti pe cale sa fiti martori ai fortei acesteia, deoarece suprimarea adevarului va fi in sfarsit abolita in zilele care vor urma. Lumea voastra este pe cale sa experimenteze un mare salt in viitor, si aproape ca se poate spune ca voi veti fi calatori in timp, pasind in viitorul planetei voastre. Numaratoarea inversa a inceput. Pregatiti-va pentru decolare.

Acesta va fi cu siguranta un moment foarte incitant in istoria voastra pentru multi dintre voi, iar noi suntem emotionati sa luam parte la aceasta experienta alaturi de voi. Noi vom face tot ceea ce putem pentru a va asigura o trecere in siguranta prin aceste schimbari, si va cerem cooperarea voastra in multe proiecte. Acesta va fi un efort la nivel de comunitate, spre deosebire de orice altceva, la care multi dintre voi ati participat inainte, si fiinte de pe intreaga voastra planeta vor contribui intr-un fel sau altul pentru a atinge acelasi tel. Aceasta nu s-a mai urmarit niciodata inainte, aici pe planeta voastra, iar noi suntem siguri ca eforturile voastre reunite la nivel mondial vor fi inregistrate in noile voastre manuale de istorie, ca o lectie ce va persista pentru mii de ani de aici inainte.

Noi va vedem pe multi dintre voi facandu-va cunoscuta intentia ca v-ar place sa luati parte la aceste multe proiecte, iar noi suntem foarte multumiti de reactia cu care stirea acestor proiecte comune este primita. In zilele care vor urma informatii mai aprofundate despre aceste oportunitati va vor fi facute cunoscute cu claritate, si toate intrebarile voastre vor primi raspunsuri pe indelete. Pentru moment, noi vom spune ca multe dintre aceste proiecte vor avea loc in multe parti diferite ale lumii voastre. Noi, Federatia Galactica a Luminii, vom oferi transportul in aceste zone, iar voi de asemenea veti fi adusi inapoi in zonele in care locuiti, la incheierea schimburilor de munca. Vor exista cateva schimburi in fiecare zi, iar noi vedem numere suficient de mari ale voastre, care doresc sa ia parte la aceste proiecte, care ne vor permite sa muncim in permanenta/non stop, pana ce aceste proiecte sunt incheiate.

Va vor fi disponibile multe proiecte diferite, iar voi veti fi liberi sa alegeti proiectul particular ce va intereseaza cel mai mult. Voi veti fi calificati/instruiti in fiecare domeniu in care doriti sa participati, iar abilitatile pe care vi le veti dezvolta nu isi vor pierde niciodata valoarea, deoarece sunt si alte lumi care necesita expertiza voastra, dupa ce aceasta planeta este restaurata la starea ei originara.

Exista multe beneficii in a lucra cu noi, iar noi abia asteptam sa discutam aceste avantaje cu voi la momentul potrivit. Aceste proiecte vor demara in curand, nu se poate altfel, iar noi asteptam cu atata nerabdare sa lucram cu multi dintre voi. Noi vedem acestea apropiindu-se rapid de linia orizontului, iar noi asteptam cu atata nerabdare sa va intalnim pe multi dintre voi fata in fata si sa fim capabili sa vorbim personal cu voi.

Pana atunci, continuati-va munca excelenta pe care o faceti cu totii, ce va va conduce la urmatorii pasi, care vor aduce lumea voastra la paradisul care a fost odinioara. Va rugam sa ne oferiti oportunitatea de a va ajuta astfel, si prin eforturile noastre colective noi vom vedea realizarea cu succes a misiunii noastre.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles

Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian