Followers

Friday 3 February 2012

3/02/2012


Mesaj de la Mark, din Federatia Galactica 3/02/2012


 



‘Acum este momentul pentru ca oamenii de buna credinta sa vina in sustinerea celor apropiati lor’. Acestea sunt cuvinte intr-adevar foarte intelepte. Astazi este ziua in care voi veniti in ajutorul altora, care au nevoie de el, si vor avea nevoie de calmul vocii voastre si de argumentele voastre, prin aceste vremuri de incercari. Evenimentele urmeaza acum sa fie puse in miscare, iar oamenii lumii voastre voi invata odata pentru totdeauna ca voi nu sunteti singuri, nu ati fost niciodata singuri si ca multi altii de peste tot din acest univers se afla aici. De ce ne aflam aici va fi cauza unor mari speculatii. Vor fi cei care raspandesc frica si care vor urla in gura mare ca ne aflam aici cu scopul de a va invada. Vor fi aceia care se vor folosi de anunturile noastre sa insufle mai departe frica in mase, cu scopul de a va controla mai departe si vor fi aceia cum sunteti si voi, care stiu adevaraul : ca intentiile noastre sunt strict onorabile si ca ne aflam aici pentru a ajuta umanitatea in a face schimbarile necesare pentru a face un mare salt inainte in evolutia voastra, in a intra in noua era de parteneriat Galactic. Pentru a inversa efectele devastatoarea ale industrializarii, care a fost pe planeta voastra si a va ajuta sa scapati de parazitii care au atarnat de voi si s-au hranit de pe urma trudei voastre in a-si potoli setea lor nestinsa de si mai multi bani si putere. Noi suntem aici spre a va ajuta cu aceste sarcini, nimic mai mult, nimic mai putin.


Noi cei din Federatia Galactica a Luminii suntem fiinte ascensionate cu totii. Am venit aici din lumi ale abundentei. Nu avem nevoie si nu ne dorim nimic, deoarece avem puterea de a crea tot ceea ce ne trebuie. Nu este nimic in lumea voastra pe care sa ne dorim, decat sa ne intindem bratul intr-un serviciu umil si sa va ajutam sa va alaturati noua ca si membrii ai comunitatii Galactice. Voi ati trecut prin atata zbucium in atatea incarnari si este vremea pentru voi sa lasati toate acestea deoparte in numele cresterii spirituale si a educatiei, iar acum sa lasati aceste amintiri in urma, luand cu voi decat intelepciunea pe care ati obtinut-o de pe urma acestor lectii grele.


Vor fi aceia care vor refuza oferta noastra de ajutor. Ei vor permite fricii si neincrederii sa le blocheze accesul la beneficiile ajutorului nostru. Noi vom urmari sa va permitem tuturora sa vedeti ca intentiile noastre au cele mai curate motive, si noi cerem ajutorul vostru in aceasta directie. Noi credem in voi, iar noi stim ca voi puteti duce la indeplinire aceasta sarcina.


Oamenii lumii voastre vor afla de prezenta noastra prin intermediul mass mediei voastre, ce va fi nerabdatoare sa acopere povestea fulminanta. De la una la alta si apoi la o alta sursa mass media, stirile misiunii noastre de a va ajuta sa indreptati greselile acestei lumi se vor raspandi precum focul  intr-o pajiste uscata si practic imediat o prezentare completa a acestui eveniment care schimba viata oricui va ajunge in toate coltirile globului. Aceasta este o perioada critica. Aici este locul in care voi, echipa noastra de la sol in care avem incredere, sa va avantati in actiune si sa raspanditi vociile voastre calme peste marea de confuzie si neincredere. Noi stim ca voi o puteti face, si noi stim ca veti reusi sa deschideti usa pentru implementarea mai departe a planului in ansamblul sau. Acesta este punctul in care lucrurile vor deveni distractive pentru voi. Acesta este punctul in care intreaga voastra lume va incepe sa culeaga fructele stradaniilor voastre. Schimbari vor incepe rapid si eficient, iar obstacolele, care au ramas cu incapatanare in calea voastra spre o viata mai buna, vor fi inlaturate unul cate unul, lasand culoarele libere pentru ca voi sa va incepeti calatoria, asa cum va era menit.


Viata nu trebuie sa fie grea. Calatoria voastra nu trebuie sa fie grea, cu putine recompense in ceea ce priveste fericirea. Viata este menita sa fie savurata, fiecare zi aducand fericire si trairi intense. Este o cale mai buna pentru voi. Dati-ne voie sa va aratam acea cale mai buna. Permiteti-ne sa va aratam cum sunt vietile noastre. Asta este tot ceea ce va cerem. Noi suntem increzatori ca atunci cand veti vedea ca vietile voastre pot sa fie cu usurinta ca ale noastre, cu doar cateva modificari ale aranjamentului vostru prezent, noi simtim ca voi toti veti fi de acord ca vremea schimbarii a venit cu mult timp in urma.


Voi sunteti chemati la datorie in aceasta perioada, in serviciul planetei si al oamenilor ei, pentru a facilita aceste schimbari, care vor insemna atat de mult pentru atatia de pe intreaga intindere a mapamondului. Aceasta este chiar o responsabilitate, nu-i asa? Voi v-ati oferit voluntari cu talentele voastre pentru aceasta zi, iar aceasta zi acum a sosit. Voi si altii ca voi, cu ajutorul vostru, va veti ocupa sa vedeti ca aceste schimbari necesare sunt aduse in manifestare si ca noua lume va straluci prin cenusa celei vechi.


Sunt Mark din Federatia Galactica a Luminii si a fost o placere sa vorbesc cu voi astazi. Vom vorbi dinn nou, pana atunci, ne vom asigura ca sarcinile voastre vor fi duse la indeplinire cu buna credinta.



Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian