Followers

Sunday 26 February 2012

26/02/2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 26/02/2012



Noi avem o gramada de lucruri de facut. Fiecare are de jucat rolul sau in cadrul vremurilor de pe urma si a calatoriei voastre ca si planeta si ca si oameni spre ascensiune. Noi am subliniat inainte ca noi trebuie sa ne reunim, iar aceste proiecte trebuie sa porneasca foarte repede. Ce aceste proiecte vor insemna pentru oamenii lumii voastre este incalculabil, si benefic pentru voi toti de pe acest intreg glob.

Noi, Federatia Galactica a Luminii, am dori sa pornim imediat si avem nevoie de ajutorul oamenilor din lumea voastra pentru a ne ajuta sa castigam acceptarea celor care fie nu au nici o idee inca despre cine suntem sau care au permis fricii sa ii convinga ca noi ne aflam aici cu scopuri distructive. Voi sunteti agentii nostri in teren, care puteti ajunge la acesti oameni. Sunteti voi cei care le puteti permite sa isi faca o imagine mai clara asupra noastra si asupra a ceea ce facem. Sarcina voastra nu este una usoara, si multi se vor feri de incercarile voastre de a le arata o imagine alternativa a prezentei noastre aici. Reactia lor se va baza pe frica, si dupa cum am spus mereu este frica cea care este, si a fost

mereu, cel mai mare inamic al vostru.

Este frica cea care i-a facut pe atatia dintre voi sa va abandonati puterea acelora care doresc doar sa va inrobeasca, si este frica cea care v-a facut sa le sustineti campaniile militare si care le-a permis sa adune cantitati imense de armament, si din aceasta cauza noi, aici fiind vorba de voi si de noi, trebuie sa ne ocupam acum de sarcinile de a-i inlatura pe cei pe care voi i-ati imputernicit si de asemenea sa inlaturam in siguranta armamentul care este raspandit si ascuns peste tot, in si deasupra planetei voastre. Aceasta nu este o sarcina usoara, dar noi, impreuna cu aliatii nostri Pamanteni, ne ocupam de aceasta sarcina si va cerem voua, Lucratorilor nostri intru Lumina, sa va duceti pana la capat misiunea dupa cum puteti mai bine.

Voua vi se cere la acest moment sa ajutati la raspandirea vestii sosirii voastre si a intentiilor noastre pasnice. Voua vi se cere sa raspanditi stirea arestarilor care stau sa se petreaca a celor din Cabala criminala, care au planuri malefice pentru omenire. Aceasta este ceea ce vi se cere sa faceti in acest moment. Noi vedem multa activitate pe retelele voastre de socializare de pe Internet, dar de asemenea vedem mult timp irosit cu aspecte care nu sunt mentionate mai sus. Discutii bazate pe frica de cele mai multe ori intre atat de multi dintre voi, cat si postari comice si discutii, iar noi va intrebam daca nu ati fi putut sa va folositi mai bine acest timp, spre a face o diferenta in lumea voastra? Cate suflete ar fi putut sa fie atinse in timp ce voi copiati si lipiti / dati copy si paste acele/lor poze prostesti sau povestiri, care sunt in nici un mod in legatura cu aspectele importante ale momentului?

Noi vedem pe atat de multi citind aceste cuvinte si noi ii vedem pe unii dintre voi trecand la unele actiuni, dar nici pe departe pe destui dintre voi. Nu v-am asigurat ca acesta este motivul pentru care voi sunteti aici? Atatia dintre voi auziti aceste cuvinte si voi de asemenea simtiti ca aceste cuvinte asa cum sunt, si totusi voi ratati ocazia de a raspunde chemarii voastre. De ce se petrece aceasta? Este din cauza fricii sau a ridiculizarii? Au cuvintele celor despre care voi stiti ca sunt netreziti si somnambuli cu adevarat puterea de a va deranja atat de mult? De ce? Nu aveti incredere in cuvintele noastre atunci cand va spunem ca cu totii vor vedea destul de curand ca voi ati spus adevarul si ca voi sunteti liderii semenilor vostri?

Acesta este momentul vostru de stralucire. Voi sunteti eroii momentului, si totusi voi nu raspundeti. Este frica de represalii ale celor intunecati, care va retine de la a raspandi mesajele noastre si stirea arestarilor iminente? Intrebati-va cati dintre semenii vostrii Lucratori intru Lumina au fost afectati / raniti in orice fel. Intrebati-va de ce canalelor noastre li se permite sa continue in siguranta sa raspandeasca cuvintele noastre. De ce inca atatia dintre voi inca va dati puterea voastra altora? De ce ii imputerniciti pe aceia care doresc sa aiba controlul asupra voastra, prin a-i hrani cu puterea pe care ei insisi nu ar avea-o fara generozitatea voastra? Aceasta este intrebarea ce sta inaintea voastra astazi.

Atatia dintre voi asteptati actiune: ca arestarile sa fie difuzate prin televiziunea voastra si ca aterizarile navelor noastre sa aiba loc, iar noi va spunem din nou astazi ca suntem noi cei care asteptam dupa voi. Noi va spunem ca acele arestari sunt iminente, deoarece intr-adevar ele sunt; noi impartasim decat adevarul cu voi. Ele sunt iminente deoarece sunteti voi cei care sunteti atat de aproape (de implinirea misiunii voastre, n.t.). Sunteti voi cei care trebuie sa impingeti prin ultimii inci (multiplii de 2,5 cm, n.t.) ai unui perete de beton, care doar cu cateva luni in urma avea 20 de picioare (6 m!!!, n.t.) in grosime. Impingeti prin ultimii cativa inci ai acelui perete si haideti sa trecem mai departe la schimbarea lumii voastre in mai bine.

A fost asa o lunga perioada de timp pentru atatia dintre voi de cand ati realizat ca lumea voastra are nevoie de schimbari vaste, si noi stim ca multi dintre voi nu v-ati gandit ca s-ar ajunge vreodata ca atatia dintre prietenii, familia, colegii de munca si strainii deopotriva sa nu poata sa vada ceea ce voi ati vazut cu atata claritate. Noi va spunem ca ei vad clar acum, insa sunteti voi cei care trebuie sa le faceti reprezentarea imaginii pe care ei sa o vada. Daca voi faceti aceasta, ei vor vedea. Ei pot vedea acum, insa ce vad ei acum cand ochii lor deschisi cad asupra primelor lucruri pe care le vad dupa eoni de timp? Ei vad povesti despre darele de chimicale/chemtrails-urile, despre conspiratii ale unor asasinate, despre rapiri facute de extraterestrii, despre reptilieni care isi schimba forma, despre fantome si aparitii, despre conspiratii la orice nivel posibil, si totusi ei nu vad stiti despre arestarile iminente ale Cabalei si ca noi suntem aici si ca dorim sa ne reunim cu voi, familia noastra de demult. Noi dorim sa vedem aceasta. Fratii si surorile voastre au nevoie sa vada aceasta. Le puteti voi permite ca ei sa vada aceasta?

A fost inteles de fiecare dintre voi, Lucratorii nostri intru Lumina de incredere, ca sarcina voastra nu va fi una usoara, insa acesta este motivul pentru care voi ati fost alesi pentru aceasta misiune. Noi am stiut ca voi puteti sa duceti treaba la indeplinire, si multi dintre voi ati dus aceasta munca la indeplinire nu o data, ci de multe ori inainte si noi stim ca voi veti duce aceasta sarcina la indeplinire o data in plus.

Trecand la discutii legate despre lupta noastra activa cu cei intunecati, noi suntem din nou fericiti sa raportam ca fortele lor de lupta continua sa cada una cate una, de la un minut la altul. Ei nu mai poseda armament avansat, care la un moment dat ne-a incetinit progresul, deoarece noi a trebuit sa facem miscari cu mare atentie ocolind “campurile lor minate”, in timp ce le doboram crucisatoarele lor spatiale (eng. space fighters, n.t.). Astazi, armamentul lor periculos a fost dezmembrat, iar noi ne bucuram de luxul de a le inlatura crucisatoarele la vointa, in concordanta cu orarul nostru. Fortele intunericului nu ne vor pune nici un fel de probleme noua sau voua, atunci cand va veni momentul de a merge mai departe cu urmatoarea noastra faza a operatiunii noastre comune. Din nou, noi dorim sa va facem clar faptul ca voi nu asteptati dupa noi; noi (!!!, n.t.) asteptam dupa voi si dupa progresul pe care voi (trebuie, n.t.) sa il faceti.

Dupa cum am spus, intelegeri au fost facute cu un anumit numar de canale mass media si stirile arestarii Cabalei criminale si cele ale prezentei noastre vor fi facute disponibile oamenilor lumii voastre. Aceasta va fi o piatra de hotar in campania noastra, si aceasta va avansa extraordinar eforturile noastre combinate. Nu trebuie sa vi se explice multora dintre voi cat de importanta este mass media in acest efort, iar noi va asiguram ca la acest moment mass media voastra va coopera.

Noi avem un plan meticulos de a aduce stirile prezentei noastre la multi din lumea voastra, iar noi vedem acest plan incununat de succes in toate modurile spre acest tel. Noi suntem nerabdatori sa trecem la aceasta faza a operatiunii, dupa cum sunteti si multi dintre voi. Noi vedem aceasta zi apropiindu-se foarte tare. Noi va cerem din nou sa pregatiti masa pentru ca evenimentele sa se desfasoare, prin raspandirea stirii arestarilor in asteptare si la ce se pot astepta oamenii vostri dupa ce calea a fost eliberata pentru sosirea noastra. Noi va multumim tuturora atat de mult inca o data pentru intreaga munca dificila pe care voi o faceti si va asiguram ca eforturile voastre nu vor fi in van, deoarece impreuna noi vom reusi, iar noul Pamant va inflori in solul pe care noi il pregatim astazi.

Noul vostru Pamant va fi un paradis, eliberat de cei ai intunericului, care au distrus sistematic tot ceea ce voi ati incercat sa claditi. Noul vostru Pamant va fi o gradina minunata, in care voi veti fi liberi sa cultivati toate visele si dorintele voastre creatoare. Noul vostru Pamant va fi un loc de joaca in care cu totii veti putea juca impreuna, si noul vostru Pamant va fi un loc de munca in care sa puteti muncii cu totii spre a duce la indeplinire sarcinile. Nimic nu va mai sta in calea voastra, si multi dintre voi veti fi cu totul uluiti de progresul ce poate fi inregistrat, cu investirea cantitatii corespunzatoare de efort acum, cand cei care v-au impiedicat atat de mult au fost inlaturati.

Voi veti fi liberi sa claditi lumea voastra in orice mod veti considera potrivit, si totul se va petrece in mod democratic conform unui vot corect si exact. Noi va vom ajuta in formarea noii voastre conduceri, dar dupa formarea ei, totul va depinde de voi. Aceasta este lumea voastra, iar voi veti fi liberi sa luati propriile voastre decizii. Ramaneti totusi constienti ca ceea ce s-a petrecut aici de-a lungul istoriei nu se va mai permite sa se petreaca din nou.

Atrocitatile si violenta au fost permise aici doar in numele cercetarii, pentru a gasi modalitati mai bune de a proiecta mai eficient si cladi noi lumi in acest univers, insa dupa ce acest experiment se incheie, multe dintre cele care au fost permise sa se petreaca aici nu vor mai fi permise niciodata. Multe au fost invatate din acest experiment si din eforturile voastre aici, si multe noi aliante si prietenii au fost cladite. Informatia derivata din acest experiment este nepretuita, iar noi va multumim fiecaruia dintre voi pentru participarea voastra in acest mare efort.

Intregul univers a beneficiat si va continua sa beneficieze foarte mult de pe urma a ceea ce a fost realizat aici, iar planeta voastra si oamenii ei vor fi salutati pentru multi viitori eoni, pentru serviciile lor in slujba cauzei sacre a creatiei. Multe modele pentru alte lumi au fost create din tiparele civilizatiilor ce s-au perindat de-a lungul istoriei voastre. Multi dintre voi veti fi chiar surprinsi sa aflati ca civilizatiile istorice ale trecutului vostru aici traiesc si infloresc pe alte planete din acest univers. Ce priveliste minunatava fi aceasta de privit atunci cand veti avea posibilitatea de a vizita aceste lumi si sa fiti voi insiva martori ai civilizatiilor despre care voi doar ati citit in cartile voastre de istorie sau ati prins doar sclipiri ale lor prin ruinele artei si arhitecturii lor.

Va puteti imagina ce privelisti miraculoase va asteapta pe masura ce va apropiati de o planeta care este locul de origine al civilizatiei voastre favorite nu doar din istoria voastra inregistrata, ci din perioada voastra istorica favorita pe care voi insiva ati experientat-o in trecutul vostru indepartat? Aceasta este o comoara care va asteapta imediat inainte in calatoria voastra.

Noi am impartasit cu voi faptul ca universul poseda multe daruri si surprize pentru voi, si ca asteptarile voastre nu vor fi niciodata inselate, voi puteti fi siguri de aceasta, deoarece casa creatorului este imensa, ea nu are sfarsit, si este splendida.

Nu va sta in fire sa va retrageti in cochilie. Voi ati trecut cu totii prin atat de multe adversitati, cu mult mai mari decat cele pe care le experimentati in prezent. Multi dintre voi ati facut fata unei armate ce vi s-a impotrivit si v-ati avantat plini de curaj in pericol sigur. Voi ati trecut prin dezastre ale naturii si prin dezastre cauzate de om, si intotdeauna ati facut fata acestor pericole cu mult curaj. Ce va retine astazi? O mica ridiculizare din partea celor care inca nu vad imaginea de ansamblu? Este acesta obstacolul caruia voi ii permiteti sa stea in calea noului vostru Pamant si a tot ceea ce el va promite voua, familiei voastre, prietenilor si tuturor fratilor si surorilor voastre din lumea voastra?

Va dati voi acum seama ca inregistrari istorice ale tuturor eforturilor voastre aici vor fi pastrate pentru generatiile viitoare care vor veni? Nu vedeti voi ca inregistrarile in istorie sunt ceea ce voi realizati astazi si care va fi prezentat nu doar aici, ci prin tot acest univers? Noi va intrebam la acest moment ce motivatie mai mare aveti nevoie? Vor exista mereu cei care vor rade si vor fi mereu cei care vor batjocori, insa noi va intrebam unde in cartile voastre actuale de istorie sunt trecute povestile si numele lor. Voi aveti posibilitatea de a face istorie, ce va opreste de la a o face?

Noi va cerem acum o schimbare a fiecaruia dintre voi de aici inainte, in a trece mai departe prin ultimele oprelisti care va deapart de la a va revendica ceea ce este, a fost mereu si va fi intotdeauna de drept al vostru. Va doriti aceasta ? Va veti revendica acest drept? Deoarece el este acolo pentru voi, si asteapta decizia si actiunea voastra.

Noi va vedem revendicand ceea ce este al vostru. Acesta este motivul pentru care sunteti aici, si nu va veti intoarce acasa cu mainile goale. Care este povestea pe care doriti sa o spuneti dupa revenirea voastra in lumile voastre de bastina? Va fi o poveste a infrangerii din cauza ca voi nu ati dorit sa fiti ridiculizati? Este aceasta povestea pe care doriti sa o impartasiti cu cu cei care va astepta sa va reintoarceti triumfatori? Sau este o alta poveste pe care doriti sa o aduceti cu voi acasa? Totul depinde de voi, iar noi asteptam decizia voastra.

Multe batalii si razboaie au fost duse si au fost pierdute datorita fortelor superioare ale inamicului, insa noi va spunem ca ne aflam aici cu voi si noi ne vom pastra indatoririle noastre si vom inlatura fortele inamicilor vostri. Aceasta este prima noastra linie de lupta, si noi avem succes. Cum va merge pe linia voastra de lupta? Aveti succes? Veti triumfa?

Voua vi s-a pus la dispozitie intregul armament de care aveti nevoie, si voi aveti intariri care vi se alatura pe masura ce aceia nou treziti sa alatura in randurile Luminii. Nu va retrageti si nu capitulati niciodata. Aceasta batalie este a voastra, si este victoria voastra cea pe care o veti avea.

Noi vom continua recunoasterea inamicului vostru si a progresului vostru; si vom continua sa va transmitem informatii zilnice referitoare la campania noastra comuna impotriva intunericului si a fortelor sale. Voi veti fi tinuti la curent de orice schimbari de strategie si de fiecare faza pe care o vom incepe in operatiunea noastra de ansamblu. Continuati-va lupta impotriva celor care va asupresc si care doresc sa va inrobeasca, iar noi ne vom continua lupta pe fronturile liniilor noastre. Noi nu vom da niciodata inapoi, si noi nu va vom parasi niciodata. Noi vom reusi impreuna in acest efort epic, iar fortele Luminii vor triumfa impotriva fortelor intunericului. Asa a fost scris. Si asa va fi.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian