Followers

Thursday 16 February 2012

15/02/2012

 






Mesaj din partea Comandamentului Ashtar


15/02/12

 


Contact Est. Noi dorim ca tu sa stii ca noi, cei din Familia voastra Stelara, ne adresam acum tie si dorim sa impartasim unele ganduri cu cei care citesc cuvintele tale. Au existat unele sentimente exprimate in ultima vreme de cei care incep sa puna la indoiala anumite canale de informare si noi am dori sa facem clar faptul ca al nostru canal are o comunicare solida si clara astazi.



         Astazi am dori sa discutam liniile temporale ale ascensiunii voastre si ce simtim noi ca trebuie facut inainte ca voi sa experimentati culminarea acestui eveniment. Multe cai au fost deja eliberate, iar noi vrem ca voi sa stiti ca ancorele (care sa va aminteasca, n.t.) acestor cai vor fi mai clare in zilele care vor urma, lasand nici o piatra neintoarsa si nimic in calea voastra care sa va poata impiedica ascensiunea in siguranta si incununata de succes in taramurile superioare ale acestui univers. Aceasta este una dintre sarcinile voastre aici la acest moment, iar noi vrem ca voi sa stiti ca noi suntem zdravan solicitati in activitatile noastre. Noi nu vom lasa niciodata nici un rau sa vi se petreaca, si ne luam toate masurile de precautie in permanenta. Noi avem puterea si capabilitatea de a va apara pe fiecare dintre voi si noi, desigur, facem aceasta tot timpul, mai putin in cazul in care experientei voastre trebuie sa i se permita sa se petreaca in concordanta cu tiparul respectivei persoane, prestabilit inainte de a se incarna. Aceasta este o directie in care nu putem sa ne depasim limitele, insa fiecare dintre voi a inteles aceasta cu claritate inaintea incarnarii voastre actuale.

         Noi vedem lucrurile evoluand in perfecta concordanta cu planurile care au fost stabilite cu grija de minti si inimi evoluate, iar noi suntem foarte multumiti sa raportam ca fiecare dintre voi, care ati ales ascensiunea, sunteti bine stabiliti pe aceasta cale si mergeti inainte fara probleme spre telul dorit, si din punctul nostru de vedere, am spune ca mai degraba faceti aceasta cu usurinta, desi noi percepem ca exista unii dintre voi care experimentati anumite disconforturi la acest moment. Noi va spunem voua tuturora ca este necesara purificarea voastra la multe nivele, iar noi va sugeram sa vedeti aceste semne nu ca si simptome ale problemelor sau dificultati, ci ca indicatoare pe masura ce calatoriti mai departe spre noua voastra casa. Fiecare dintre voi ati inteles ca vor exista unele dificultati, pe care le veti putea experimenta in aceasta portiune a calatoriei voastre, dar noi va vedem facand foarte bine fata acestor hopuri pe cale. Continuati stiind ca destinatia voastra este in campul vizual, si ca toate visele voastre va sunt la indemana.



         Noi va vedem pe atat de multi dintre voi venind impreuna si ajutandu-va intre voi in toate modurile in care puteti, iar noua ni se incalzesc inimile la cum cu totii invatati sa lucrati si sa va jucati impreuna, asa cum v-a fost dintotdeauna menit sa o faceti. Cu fiintele voastre antagoniste inlaturate din mediul vostru colectiv, noi vedem umanitatea zburand la noi inaltimi in toate telurile voastre colective. Noi simtim ca multi dintre voi veti fi chiar surprinsi si bucurosi peste masura la cat de binevoitori/amabili voi puteti sa va comportati cu totii intre voi si de cat de bine voi puteti lucra cu totii impreuna, atunci cand radacina tuturor conflictelor este inlaturata, in conformitate cu dorintele voastre. Aceasta mare sarcina este indeplinita de multe grupuri diferite si organizatii la acest moment. Unele dintre aceste grupuri sunt terestre, iar altele extraterestre. Aliantele noastre functioneaza intr-o cooperare pasnica cu aliantele voastre pamantene, iar impreuna noi inlaturam din calea voastra multe obstacole, inclusiv cele de natura fizica si nonfizica, ce v-au impiedicat progresul ca si rasa si ca civilizatie de multi eoni.

         Calatoria voastra ca si o singura rasa, rasa umana, isi va lua acum zborul cu aripi de iubire, lumina si unitate, si nu exista limite la ce puteti experimenta impreuna. Aventuri incredibile sunt ceea ce va asteapta, iar voi nu aveti mult de asteptat, deoarece noi vedem ziua inevitabila a reuniunii noastre apropiindu-se cu rapiditate, deoarece un mare progres este inregistrat in spatele scenelor. Multe dintre cele care s-au petrecut vor fi in curand cunoscute prin propriile voastre mijloace mass media, si sunt evenimente programate care va vor demonstra cu claritate ca multa munca s-a desfasurat fara stirea voastra. Cee ce a determinat cea mai mare parte a acestei munci va fi de natura legala si administrativa, deoarece prin procesul legal aliatii nostri Pamanteni au fost capabili sa navigheze prin muntii de banda rosie si blocaje, pentru a ajunge la mijloace legale de a inlatura sau chiar aresta pe multi dintre membrii cabalei voastre criminale, inclusiv pe liderii ei de rang inalt. 

         Unele dintre aceste nume care in curand vor impodobi buletinele voastre de stiri pot sa va uimeasca, pana si pe aceia dintre voi care ati studiat aceasta organizatie criminala si ati urmarit evenimentele recente. Multe au fost descoperite in urma acestei lungi si adanci anchete, si vor fi multe arestari, pentru o larga gama de crime, care au afectat atatea vieti nevinovate. Multi dintre voi veti fi uimiti la aflarea unor detalii ale acelor crime, insa acesta este un pas foarte necesar pentru a trezi masele la ce s-a petrecut si de ce interventia a fost necesara in acest punct.

         Umanitatea a fost vindecata de unele necazuri serioase in mainile acestor intunecati, iar planurile lor au fost sa il vada pe fiecare membru al familiei voastre umane inrobit lor si dorintelor lor. Au existat tabere de inchisoare (eng. prison camps, n.t.) construite peste tot in lume, pentru cei care ar fi refuzat sa le urmeze cererile, iar fiecare dintre voi urma sa fie microcipuit (eng. was to be micro chipped, n.t.) pentru a va controla si mai mult miscarile voastre, discutiile voastre si chiar si gandurile voastre. Aceasta era directia spre care voi v-ati fi indreptat, si atat de multi dintre voi ar trebui sa fiti mandri astazi pentru ca v-ati trezit in fata acestui plan secret si ati inceput sa actionati, pentru a-l opri de la a se realiza. Totul incepe cu iubire, si este iubire ceea ce ati manifestat intre voi, cea care a ridicat nivelul vostru de vibratie ca si colectiv si care a permis interventia fratilor si surorilor voastre din dimensiunile superioare, spre a va ajuta si asista in directii in care voi nu erati echipati corespunzator. Demontarea fortelor de lupta ale Cabalei si a vastului ei armament a fost una dintre sarcinile cu care noi am fost insarcinati sa ne confruntam, iar noi am neutralizat efectiv aceasta odata mareata armata. Au ramas grupuri raslete ici si colo, insa noi i-am blocat zdravan, iar ei nu vor mai fi capabili sa va ameninte pe voi ori pe noi deloc, pe masura ce trecem la purificarea planetei voastre.



         Multa munca trebuie sa fie depusa spre a pregati lumea voastra pentru ascensiune, iar noi suntem nerabdatori sa demaram aceste multiple proiecte. Dupa cum am spus, multi dintre voi veti lucra alaturi de noi, deoarece vom incepe impreuna aceste actiuni foarte necesare, pe care noi le vedem ca si pasi necesari pentru noua voastra lume 5D. Vor exista multe zone diferite ale acestor proiecte, cu grade diferite de dificultate, care va vor duce in multe parti ale planetei, insa noi va spunem ca indiferent de unde va aflati in lumea voastra, voi veti fi decat la minute distanta, atunci cand veti lucra cu noi, Comandamentul Ashtar. Noi avem multe nave de diferite marimi si forme, iar fiecare dintre voi, care veti lucra cu noi, veti fi distribuiti intr-un echipaj specializat in domeniul ales de voi. Sunt multe domenii/zone diferite care au nevoie de atentie pe planeta vaostra, iar noi avem personal foarte bine antrenat si calificat, alocat fiecarei zone/domeniu care are nevoie de atentie. Acesti barbati si femei sunt foarte nerabdatori sa inceapa sa lucreze cu voi si sa va instruiasca in multele tehnologii avansate, ce va vor permite sa va transformati lumea voastra.

         Noi intelegem ca multi dintre voi sunteti nerabdatori sa incepeti aceste proiecte, si noi va spunem sa mai fiti inca putin rabdatori, deoarece evenimentele sunt programate sa se desfasoare foarte curand. Din nou, nu ne place sa dam date exacte, insa noi avem un orar stabilit si multi dintre voi veti fi chiar emotionati in aceasta directie. Noi vom fi alaturi de voi in curand, nu exista nici o posibilitate ca aceasta reuniune sa nu se petreaca deoarece este neresara, si acesta a fost planul dintotdeauna. Continuati sa fiti atenti la evenimentele catalizatoare, care vor anunta in curand lumii voastre ca schimbarile au inceput si nu se vor domoli, pana ce planeta voastra si oamenii ei vor ascensiona in Planurile Divine, in care isi au locul.

         Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.

         Noi suntem Federatia Galactica a Luminii. 

Asa cum a fost primit prin Greg Giles




Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian