Followers

Saturday 25 February 2012

25/02/2012



Umar la umar noi vom depasi toate obstacolele din fata noastra. Nu exista nimeni si nimic care poate sa stea in calea noastra. Voi, ca si oameni din cea de a treia dimensiune, ati depasit incercari si adversitati mai mari decat cele pe care le experimentati astazi si noi credem in voi, in voi toti, iar noi stim ca voi puteti trece prin aceste ultime vremuri dificile ale calatoriei voastre impreuna si sa iesiti in lumina taramurilor superioare. Acesta este telul vostru. Acesta este motivul principal al incarnarii voastre actuale si voi aproape ca sunteti acolo. Nu lasati nimic sa va incetineasca sau sa va opreasca acum, deoarece nimic nu poate. Urmariti sa priviti totul ca o incercare care a fost in mod intentionat plasata inaintea voastra, deoarece acesta este cel mai adesea cazul. Urmariti sa nu priviti la problemele voastre si sa spuneti ”Oh, saracul de mine, inca o problema”, si in schimb priviti aceste obstacole ca inca o incercare pe care voi o veti invinge, si veti trece cu mult mai puternici in partea cealalta. Acesta este modul in care va vedem calatoria la fiecare pas al ei, iar aceasta tehnica de vizualizare poate sa ajute pe multi dintre voi in a se arunca inca in alt test al vointei si hotararii voastre cu vigoare si curaj.

Inainte noi vedem zile mai bune pentru voi toti, zile cu mult mai bune, dar noi vedem si incercari suplimentare de asemenea. Pregatiti-va pentru ambele, iar voi veti naviga cu mult mai bine prin aceste vremuri de incercare. De-a lungul intregii voastre lungi calatorii voi ati primit incercari pe care voi erati fortati sa le depasiti cumva, dar voi ati primit intotdeauna ajutor si ghidare de

sus chiar daca cineva din familia voastra umana a fost angrenata in acest efort.

Astazi, noi va vedem pe multi dintre voi venind in ajutorul fratilor si surorilor voastre si noi suntem foarte fericiti de iubirea frateasca pe care o afisati pentru celalalt. Cat de departe ati ajuns cu totii intr-o perioada atat de scurta de timp. Voi toti aveti famlilii stelare si sunteti priviti cu admiratie pentru eforturile voastre de a-i ajuta pe ceilalti la vremuri de nevoie si ei sunt atat de mandrii de fiecare dintre voi. Ei vor fi capabili sa isi exprime sentimentele fata de voi personal in zilele care vor urma, cand voi va veti alatura intr-o indelung meritata reuniune cu ei. Noi vedem aceasta zi apropiindu-se repede, deoarece fiecare zi succesiva noi vedem si mai multe obstacole inlaturate, care astazi ne tin despartiti.

Multe continua sa aiba loc in spatele scenelor si noi am dori sa impartasim putin din ceea ce s-a petrecut. Noi, Federatia Galactica a Luminii, avem multe divizii ale caror sarcina este de a cauta si neutraliza orice forte ostile care doresc sa interfereze cu noi in timp ce ne oferim ajutorul lumilor asa cum este a voastra. Aici in lumea voastra noi am intalnit o forta de lupta redutabila ca si marime si tarie, insa nimic cu care sa nu ne fi deja intalnit si nimic la care sa nu putem face fata. Echipele noastre in prezent cauta aceste forte ostile, iar dupa localizarea lor ele le neutralizeaza si le inlatura din aceasta zona a spatiului fara orice fel de tentativa de a rani in nici un fel personalul acestor nave, desi acelasi lucru nu poate sa fie spus despre opozitia noastra, deoarece ei in continuu fac eforturi sustinute de a ne rani personalul cu tot ceea ce au avut.

Noi cei din dimensiunile superioare nu permitem emotiilor sa puna stapanire pe noi si noi vedem acesti soldati ca si suflete care au inca mult de invatat si de crescut, dupa cum cu totii avem. Nimeni in acest univers nu si-a invatat toate lectiile si nu a invatat tot ceea ce este de invatat, iar cand cineva realizeaza acest adevar, o usa este deschisa spre alte mari aventuri ale cunoasterii si intelepciunii.

Dupa incarcerarea soldatilor Cabalei voastre intunecate, ei incep un program de reeducare in care ei prima data invata pentru cine au luptat, pentru cine au riscat mari leziuni/raniri si pentru cine si-au riscat viata. Dupa ce au invatat cine se afla in spatele fortelor si guvernelor lor de asemenea, o mare parte dintre acesti barbati si femei experimenteaza o mare neincredere si aleg in schimb ca suntem noi cei care ii inselam. Este abia dupa ce le prezentam dovezi clare ale acestor declaratii incep abia sa creada ca poate au fost mintiti, inselati de minti viclene si nemiloase, care se afla in spatele multora dintre guvernele si fortele voastre militare.

Ca si parte a acestui program de reabilitare noi permitem acestor barbati si femei sa ne observe munca si spatiile sociale ei insisi. Aici ei ne pot observa in mediul nostru natural si incep sa realizeze, poate pentru prima data, ca noi nu suntem inamicii si ca noi ne aflam in lumea voastra nu cu o misiune de a cuceri, prada si inrobi, dupa cum lor li s-a spus din nou si din nou de catre superiorii lor militari, ca si parte a programului lor de indoctrinare, ci noi ne aflam aici intr-o misiune in serviciul umanitatii, pentru a o asista in a face multele schimbari care vor avansa mult societatea voastra si va elibera de suferinta pe fiecare barbat, femeie si copil de pe planeta voastra. Aceasta este ceea ce facem, si desi multi refuza sa creada aceasta pentru o perioada, majoritatea in cele din urma ajung sa se convinga de intentiile noastre onorabile.

Exista mult personal/persoane non militar in lumea voastra de asemenea care au fost indusi in eroare de propaganda conform careia noi venim cu intentii ostile, iar deoarece noi insine nu putem extinde aceste programe de reabilitare ca in cazul celor din armata, aceasta sarcina poate fi dusa la indeplinire de Lucratorii nostri intru Lumina din teren. Aceasta este o zona in care voi sunteti mai bine echipati si noi va rugam la acest moment sa impartasiti lumina si adevarul vostru despre cine suntem si de care sunt intentiile noastre aici. Aceasta in cele din urma va elibera calea pentru reuniunea noastra cu voi, pe masura ce inlaturam inca un obstacol din calea noastra.

Astazi raman multi din lumea voastra care se tem de noi, si noi trebuie sa concuram cu nesfarsita parada de propaganda expusa prin televiziunea voastra si prin industria filmului. Noi intelegem ca multi oameni sunt chiar foarte impresionabili de informatia care le este prezentata printr-un asemenea mediu, si noi avem planuri de contracarare a acestui baraj de neadevaruri si sa permitem celor care inca nu au o imagine mai clara asupra noastra sa vada o explicatie alternativa a scopului nostru aici. Noi va cerem ajutorul vostru asistenta voastra continua in a ne ajuta sa raspandim adevarul despre noi si despre intentiile noastre, iar noi va multumim fiecaruia dintre voi pentru eforturile extraordinare de a va informa fratii si surorile.

Dupa cum am spus, noi avem multe proiecte care noi simtim ca este imperativ sa inceapa imediat, iar noi facem toate actiunile necesare pentru a elibera caile pentru a putea incepe in siguranta. Aliatii nostri Pamanteni sunt responsabili, cu ajutorul nostru, pentru sarcina de a aduna si incarcera un numar semnificant de membrii ai Cabalei voastre criminale, ceea ce practic le va distruge organizatia lor miseleasca.

Noi suntem in asteptare la acest moment pentru stiri ca aceste numeroase arestari au fost realizate si mereu ramanem pe deplin pregatiti pentru orice contramasuri ale unitatilor militare, care raman cu incapatanare aliniate cu cei intunecati. Nu a fost niciodata asteptat ca toate Fortele voastre Armate sa isi sfarseasca alianta cu cei ai agendei intunecate, iar noi avem planuri pentru ei de asemenea. Daca aceste grupuri insista in a nu se plia pe noile voastre sisteme, ele vor fi de asemenea inlaturate din locatiile lor actuale si isi vor incepe programul de reeducare.

Dupa munca alaturi de noi, multi dintre voi poate veti fi interesati in asemenea posturi in care voi veti interactiona cu soldatii care vor veni si sa ii ajutati in facilitarea programelor lor de reeducare. Cine altcineva mai potrivit sa lucreze cu acesti barbati si femei, decat cineva din propria lor familie umana? Noi vedem multe ziduri de neincredere cazand imediat ce soldatii vor putea intalni si vorbi cu cineva din propria tara sau chiar propriul oras. Noi vedem procesul de reabilitare desfasurandu-se cu mult mai repede si eficient cu ajutorul acelora din lumea voastra, si noi asteptam cu nerabdare sa inscriem ajutorul multora din familia voastra umana.

Sunt multe alte pozitii de asemenea in care ajutorul celor din lumea voastra ar fi foarte benefic, iar aceste misiuni va vor fi disponibile in zilele care vor urma, in care noi vom simti ca vom putea interactiona cu voi in siguranta. Noi vom face tot ceea ce vom putea pentru a va tine la curent de toate desfasurarile relative spre acest tel, si noi vom face clara la momentul potrivit procedura prin care sa va puteti face intentiile cunoscute, cum ca sunteti interesati in a incepe o noua cariera alaturi de noi cei din Flotele Galactice. Noi vedem pe multi dintre voi asteptand cu nerabdare pentru aceasta oportunitate, iar noi suntem extrem de multumiti de deschiderea a atat de multi dintre voi in a lua parte la eforutile noastre de a-i ajuta pe altii. Va fi o bucurie sa lucram alaturi de voi, iar noi asteptam cu atat nerabdare aceasta ocazie cu care noi putem incepe orientarile noastre initiale spre voi.

Intorcandu-ne spre aspecte legate de ascensiunea umanitatii, noi vedem lucrurile evoluand in perfect acord cu planul, si noi nu vom permite nici unui fel de intarzieri la acest moment deoarece timpul se scurge si mai sunt inca multe de realizat spre a elibera calea spre o tranzitie cat mai neteda cu putinta in taramurile superioare.

Multi dintre voi ati observat cu abilitate ca zilele voastre par sa treaca cu o viteza mereu crescanda. Timpul se comprima pentru voi si aceasta va parea ca si cum timpul se accelereaza si noi va spunem ca perioada de acum pana la culminarea ascensiunii voastre va trece cu mult mai repede decat va puteti imagina la acest moment. Inainte sa va dati seama, Decembrie va va bate la usa si multe pe atunci vor fi trebuit sa fie realizate.

Detaliile tuturor proiectelor diferite, care trebuie sa fie indeplinite vi le vom face clare voua atunci cand momentul va fi potrivit, iar noi va trebui sa acoperim multe posturi necesare pentru aceste sarcini. Noi vom face tot posibilul pentru a va oferi pe cat de multe instiintari posibile despre posturile disponibile, pentru ca voi sa aveti suficient timp sa ajungeti sa luati o decizie despre ce posturi v-ar interesa. Voi veti incepe atunci pregatirea voastra imediat ce va fi posibil, deoarece unele dintre posturi necesita multa pregatire si studiu din partea voastra.

Noi simtim ca vor fi aceia dintre voi interesati in fiecare domeniu ce va fi disponibil, si noi vedem ca noi ne vom face si mult personal de rezerva, pe deplin pregatiti de asemenea. Aceasta este procedura preferata, deoarece noi trebuie sa avem mereu personal disponibil sa umple fiecare post si statie de la bordul navelor noastre in permanenta, pentru functionarea corespunzatoare a flotelor noastre.

Voi veti primi de asemenea pregatire care va va educa in legatura cu structura multelor flote ale Federatiei Galactice a Luminii si de asemenea a altor comandamente Galactice. Voi veti invata marimea flotelor noastre, structura si organizarea lor de la un capat la altul. Voi veti invata rangul personalului nostru si cum sa il identificati pe fiecare dintre acesta si ce puteri si insarcinari are fiecare rang.

Voi veti fi de asemena pe deplin instruiti asupra multelor noastre tipuri de nave spatiale, care formeaza vasta noastra flota si pentru ce a fost fiecare nava proiectata si ce capabilitati poseda fiecare nava. Fiecare tip de nava este asociata cu personal specific functiei navei in cauza, iar voi veti fi instruiti cum sa identificati fiecare nava dupa marime si forma, pentru a-i recunoaste in functie de acestea functia ei si capabilitatile acesteia. Noi avem multe tipuri de nave, toate cu functii diferite, si a invata toate acestea va va tine ocupati pentru o buna bucata de timp.

Voi de asemenea va veti face multi prieteni noi odata ce veti deveni membrii ai Federatiei Galactice a Luminii, si multe aventuri si vremuri bune va asteapta odata cu lansarea noii voastre cariere. Noi asteptam cu nerabdare aceasta zi si va asiguram din nou ca ea nu este departe.

Continuati munca excelenta pe care cu totii o faceti pentru a pava calea sosirii noaste. Noi va vedem facand multe progrese, si noi va cerem sa pastrati pasul eforturilor voastre deoarece suntem aproape acolo. Aceasta zi va veni, credeti aceasta, si nu lasati nici un dubiu sa creeze un alt obstacol, care va trebui apoi sa fie inlaturat.

Este important sa intelegeti ca nu toate obstacolele sunt fizice, si multe obstacole exista si sunt create de procesul de gandire individual, cat si la nivelul mintii colective. Frica, indoiala, neincrederea, dizarmonia, dezacordul, toate joaca un rol important in incercarile noastre mutuale pentru un contact in masa dintre noi. Aceste procese de gandiri negative creaza obstacole, blocaje si trebuie sa fie inlaturate inainte ca noi sa putem incepe planurile noastre. Inlaturarea acestor blocaje ar putea fi mai degraba simpla, sau poate necesita un mare efort si o lunga perioada de timp.

Cu cat mai mare gradul de frica si neincredere, cu atat mai mare sarcina de inlaturare. Cabala voastra intelege aceasta, iar acesta este unul dintre motivele eforturilor lor continue de a va insufla frica in societatile voastre prin camapaniile lor de propaganda. Deoarece atat de multi din lumea voastra accepta cu usurinta aceste incercari, noi trebuie sa ne ocupam cu controlul daunelor pentru a micsora efectul acestor eforturi ale celor intunecati. Acesta este un alt motiv pentru care eforturile voastre ca si Lucratori intru Lumina de a raspandi adevarul a cine suntem si de ce ne aflam aici este atat de important la acest moment. Dupa cum am spus, misiunea noastra impreuna nu poate sa fie realizata fara ajutorul vostru. Va rugam sa continuati sa va reflectati stralucirea voastra in toate cercurile voastre de influenta, deoarece eforturile voastre sunt atat de importante pentru realizarea cu succes a misiunii noastre comune. Eforturile voastre sunt foarte apreciate la acest moment, si noi din nou va asiguram ca nu vor ramane nerecompensate.

Noi suntem foarte aproape sa atingem prima piatra de hotar a campaniei noastre, si noi va sugeram din nou sa urmariti mass media voastra pentru a prinde stirile arestarilor barbatilor si femeilor din Cabala voastra intunecata, care vor fi un semnal pentru voi ca a sosit timpul implementarii imediate a urmatoarei faze a operatiunii noastre. Nu va fi o perioada prelungita de inactivitate intre aceste doua faze, si noi va cerem sa ramaneti vigilenti, deoarece aceasta zi se aproprie cu rapiditate.

Stirile acestor arestari pot sa vina mai degraba brusc, si o atentionare in avans ar fi avantajoasa doar pentru Cabala, iar ei nu vor mai primi nici un alt dar al milei din partea noastra. Ei si-au folosit toate favorurile si scuzele, si este acum timpul sa faca fata muzicii care se astepta de mult sa se auda. Multi dintre acesti indivizi au aroganta de a incerca sa faca o intelegere pentru a se preda la acest moment, insa noi suntem acum cu mult peste acest moment de a face orice fel de intelegeri/rabat si nu vor fi nici un fel de concesii oferite pentru predarea lor, deoarece ei nu mai au nimic cu care sa negocieze.

Celor intunecati li s-au oferit oportunitati peste oportunitati de a se preda, si multe le-au fost oferite cu multe ocazii, si totusi cu aroganta au dat inapoi in ultimul moment de la a se preda, crezand ca ei cumva pot evita astfel inevitabilul. Nu exista nici o cale de a evita ceea ce vor primi pentru actiunile lor nedrepte impotriva oamenilor Pamantului, si ei nu mai pot intarzia aceste proceduri nici macar pentru o clipa. Sunt aliatii nostri Pamanteni cei care vor decide cand a sosit acest moment, si va veni.

Privind peste ce este cu putinta pentru lumea voastra, noi vedem multe lucruri importante pregatite pentru voi in zilele care vor urma odata ce noi ne vom putea ocupa de multele noastre proiecte programate impreuna. Societatea voastra va fi ridicata repede si cu eficienta la nivelul unei societati Galactice, iar noi va vedem pe multi dintre voi fiind uimiti de minunile care vi se pregatesc. Nu exista nici un aspect al societatii voastre actuale care sa nu se modifice, iar noi vedem multe (r)evolutii ale vietilor voastre personale, incepand acolo unde incep intotdeauna, in casele voastre.

Casele voastre vor fi aduse la standardele societatii Galactice, cu apa pura curgand prin ele si avand sisteme energetice curate si eficiente ce nu va vor costa nimic. Bucatariile voastre vor fi revolutionate de asemenea, cu dispozitive care va vor schimba modul nu doar in care va pregatiti mancarea, dar de asemenea si cel in care o veti obtineti. Aceasta este decat un mic exemplu a ceea ce vi se pregateste odata ce vom putea interactiona cu voi in siguranta, dupa inlaturarea Cabalei criminale.

Noi asteptam cu nerabdare sa fim martori la sarbatoririle din jurul planetei voastre, care vor incepe la stirile acestor arestari, iar noi va cerem sa impartasiti cu altii, ceea ce ati invatat despre aceste proceduri si ce inseamna acestea pentru oamenii planetei voastre. Noi nu dorim ca aceste evenimente sa rateze in a-si indeplini marele potential ca si element de trezire pentru intreaga umanitate la o noua zi care a inceput, si ca tot ceea ce v-a perpetuat vietile de greutati si lupte acum se disipa in noua lumina a noii zile.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian