Followers

Friday 24 February 2012

24/02/2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 24/02/2012



Care sunt numerele factoriale ale lui 33? Raspunsul nostru este 1, 3, 11, si 33. Aceste numere poarta un loc special in structura lumii voastre, si aceste numere au fost folosite atat de lumina cat si de intuneric de multe milenii, nu doar in timpurile recente. Pe masura ce voi ca si colectiv atingeti anumite puncte in calatoria voastra, veti afla ca veti incepe sa recunoasteti multe semne si simboluri care au fost plasate in calea voastra fie de lumina, fie de intuneric. Doar pentru ca un simbol a fost inserat in mediul vostru de catre agenti ai intunericului, aceasta nu denota neaparat o intentie rauvoitoare de a va controla sau de a va manipula.

Luati de exemplu multele semne si simboluri folosite de cei din societatile voastre secrete, inclusiv Illuminatii si Francmasonii. Voi veti gasi multe dintre semnele si simbolurile lor nu sunt inventate de catre ei deloc, ci ele sunt de fapt simboluri antice, care simbolizeaza multe puteri sacre si aspecte structurale ale realitatii

voastre. Multe simboluri poseda in ele coduri de activare si capacitatea de a trezi puteri/energii odata latente sau amintiri in cadrul unei fiinte. Multe dintre aceste simboluri sunt folosite in aceasta perioada tocmai in acest sens, sa va trezeasca sufletele care sunt inca adormite, pe masura ce ne apropiem de momentul in care toate sufletele vor fi trezite.

Procesul de trezire pe care cu totii il experimentati in prezent, sau il veti experimenta in curand, a fost planuit cu meticulozitate sa fie cat mai neted si bland cu putinta pentru voi. Noi nu dorim sa va zdruncinam cu violenta din starea voastra ca de vis, deoarece aceasta trezire brusca poata sa fie chiar daunatoare energiilor sistemelor voastre. Aceia dintre voi care sunteti treji astazi sunteti liderii semenilor vostri. Voi ati demonstrat ca sunteti voi cei care sunteti potriviti si pregatiti sa incepeti sa primiti activarile voastre, care va vor reda amintirile a cine sunteti cu adevarat si toate amintirile care au fost inmagazinate in bancile voastre de memorie inainte de incarnarea voastra actuala in planul fizic.

Toate amintirile voastre pretioase au fost in siguranta pastrate pentru voi si va vor fi returnate voua la momentul potrivit. Acest moment se apropie cu rapiditate si noi vedem ca multi dintre voi fac pasi mari spre aceasta zi prin abandonarea formelor gand, a obiceiurilor si a tendintelor caracteristice dimensiunilor joase, de care nu mai aveti nevoie si care va impovareaza. Noi am fi foarte multumiti sa vedem pe multi dintre voi incepand sa faceti aceasta, iar noi cei din Federatia Galactica a Luminii vom continua sa expunem semnele si simbolurile proiectului antic ce va va ajuta in acest proces.

Noi va sugeram sa nu presupuneti intotdeauna ca daca un simbol este de o natura ezoterica acesta este si folosit de intuneric in scopuri malefice. Majoritatea acestor simboluri ezoterice sunt nascute din dimensiunile superioare, si sunt taramurile superioare in care polaritatea dintre bine si rau, lumina si intuneric, nu exista. Sunt acele simboluri expuse de catre intuneric in aceasta perioada in tot regatul lor; totusi, limbajul ascuns nu este o manifestare a lor, ci el doar a fost imprumutat de catre ei.

Ceea ce aceste simboluri inseamna si ce putere de creatie poseda este pentru voi de aflat si inteles singuri, si in prezent aceste informatii va sunt disponibile peste tot pe Internet si in librarii si in biblioteci de asemenea. Noi va sugeram sa nu va fie frica sau sa evitati aceste simboluri, ci sa invatati despre ele si sa le descoperiti adevaratul inteles si origini ale lor. Veti afla ca multe dintre ele nu poseda nici o intentie rea sau putere intunecata de nici un fel.

Privind inainte acum la planurile noastre de a va readuce la constiinta deplina, noi va vedem pe multi dintre voi mai degraba incitati de aceasta zi. Noi vom continua pe cat mai incet si constant este posibil, si prin urmare vom incerca sa va dam indicii de-a lungul drumului pentru a va ajuta mai bine in aceasta reamintire si sa nu va grabim in nici un fel. Aflarea a cine sunteti si ce vieti ati lasat in urma poate fi mai degraba surprinzator pentru multi dintre voi, iar noi vom face tot ce putem mai bine pentru a face acesta un proces cat mai simplu si amuzant pentru voi cat putem. Noi simtim ca multi dintre voi deja ati ajuns la realizarea ferma a faptului ca aceasta nu este prima voastra incarnare. Noi suntem foarte multumiti sa vedem aceasta, deoarece aceasta piatra de hotar este cu siguranta cea mai importanta pe masura ce incepem procesul vostru de revenire la constiinta deplina. Noi chiar am spune ca acest pas este esential pentru readucerea amintirilor voastre voua.

Noi vedem ca ar fi chiar un soc pentru multi dintre voi daca amintirile voastre legate de unele existente anterioare v-ar fi returnate inainte ca voi sa aveti vreo idee ca ele exista in primul rand. Pregatiti-va cu intelegerea ca multi dintre voi nu doar ati avut un trecut inainte de acesta si inca un trecut indelungat care merge inapoi mii de ani, iar acesta este un inceput foarte sanatos pentru aceste proceduri necesare.

O alta intelegere valoroasa la acest moment este ca noi din taramurile superioare nu va suntem straini voua deloc, deoarece voi toti aveti legaturi, prieteni si familie, care au ramas in dimensiunile mai inalte in timp ce voi ati calatorit “in jos” in taramul fizic al celei de a treia dimensiuni. A intelege aceasta va fi in masura sa disipe multa frica si neliniste pe care unii dintre voi le simtiti si carora multi altii vor sucomba in zilele care vor urma. A crede ca cei dragi voua, care v-au ghidat si protejat de-a lungul tuturor incarnarilor voastre fizice, ar sta nepasatori in timp ce fiinte negative ar interfera cu calatoria voastra in orice punct este fara rost sau o logica sanatoasa, si noi vedem aceasta credinta ca fiind bazata pe frica din cauza unei opinii neinformate.

Va rugam sa ne ajutati pe masura ce noi va ajutam in a raspandi aceasta informatie in lung si in lat. Sunt multe canale si surse de acest tip de informatie eliberatoare si noi dorim sa vedem aceasta informatie in sfarsit disponibila tuturora celor care pot sau nu sa aleaga macar sa se familiarizeze cu ea. Aceasta este tot ceea ce va cerem deoarece noi nu putem forta pe nimeni sa citeasca cuvintele noastre sau sa creada ceea ce citesc. Acesta este dreptul sacru al tuturor sufletelor, si tuturora trebuie sa le fie permis sa isi aleaga propria cale si sa se trezeasca in conformitate cu propriul lor program.

Desi noua ne-ar place foarte mult ca noi sa mergem mai departe cu multele noastre planuri si proiecte, noi nu putem grabi pe cei care nu sunt pregatiti pentru asemenea revelatii, care au puterea de a aduce daune anumitor persoane. Sunt atatia dintre voi care ati atins nivele de constiinta foarte diferite si noi trebuie sa ne ingrijim de cei care inca nu s-au trezit, deoarece sunt aceste suflete care sunt susceptibile de daunele cauzate de socul brusc al unei asemenea informatii. Totul se desfasoara totusi foarte bine, si planurile noastre se desfasoara conform orarului datorita multora dintre Lucratorii nostri intru Lumina din teren, care ajuta la raspandirea vestilor asupra a ceea ce se petrece in lumea voastra. Fiecare dintre voi aveti propria zona de experitza si cunoastere, si noi suntem chiar multumiti de acoperirea a atat de multe zone ale acestor multe diferite procese si subiecte, care toate merita sa fie facute cunoscute, deoarece fiecare au un loc important in prezent in calatoria atat a colectivului, cat si a voastra individuala. Va rugam sa continuati munca excelenta pe care cu totii o faceti, si in curand veti culege roadele beneficiilor tuturor eforturilor voastre.

Noi continuam sa vedem inlaturarea fortelor de lupta ale Cabalei si a masinariilor lor distructive, si noi suntem de asemenea multumiti sa impartasim cu voi ca planurile de a-i inlatura din realitatea voastra decurg de asemenea perfect in concordanta cu orarul prestabilit. Noi nu vedem nici un fel de intarzieri sau probleme in aceasta directie, si nu va mai dura mult pana ce acestia nu vor mai avea nici un crucisator spatial (eng. space fighters, n.t.) sau alte nave capabile de calatorii in spatiu, deoarece resursele lor financiare au fost practic nelimitate datorita furtisagurilor asupra oamenilor lumii voastre, care au durat de secole. Acestea sunt tipurile de bogatii care in curand va vor fi returnate voua, oamenilor de pe Pamant, dupa initierea noului vostru sistem financiar, in zilele care vor urma.

Noi intelegem ca multi dintre voi va chinuiti astazi, deoarece economia lumii voastre se clatina sub greutatea ei supradimensionata, si va spunem ca noul vostru sistem va fi al vostru; aceasta nu va suporta nici un fel de negare. La acest moment, multi barbati si femei ai lumii voastre muncesc fara oboseala asupra acestui sistem al abundentei si egalitatii, iar noi vedem multe obstacole care stau in calea voastra fiind inlaturate zilnic. Dupa arestarea celor mai multi membrii ai Cabalei criminale, noi vedem inlaturate cele mai mari obstacole , iar noi vedem atunci noul vostru sistem pus in functiune imediat dupa aceea.

Dupa cum am spus, multe depind de inlaturarea Cabalei voastre criminale, si multe dintre eforturile noastre sunt directionate catre acest proces. Ei vor fi inlaturati , si multe se petrec de asemenea si in spatele scenelor acestui front de asemenea. Noi din nou va cerem sa urmariti canalele voastre de stiri si sa impartasiti orice stiri relevante cu fratii si surorile voastre. Stirile acestor arestari in masa vor veni brusc si vor lovi puternic, iar noi dorim ca voi sa fiti pregatiti pentru aceasta inevitabilitate si sa impartasiti acest eveniment cu toti cei la care puteti ajunge. Acest eveniment va fi cu siguranta cel mai important din istoria planetei voastre de pana la acest moment, iar noi ne dorim foarte mult ca pe cat posibil mai multi din lumea voastra sa ia parte la aceste sarbatoriri, care vor fi chiar potrivite dupa aceste anunturi.

Aceste anunturi vor veni curand, fiti siguri de aceasta. Noi nu ne maruntim cuvintele si nu va desenam peisaje de sperante false pentru voi. Cuvantul nostru este sanatos, iar noi va spunem aceste lucruri pentru un motiv foarte intemeiat. Voi va asteptam sa vedeti arestarile acestor barbati si femei din Cabala incepand sa fie raportate de anumite canale mass media ale voastre foarte curand, aceasta este tot ceea ce impartasim cu voi la acest moment din mai multe motive, unul dintre care este de a ne asigura de concluzionarea in siguranta si incununta de succes a acestei operatiuni. Noi avem multi aliati in bataia focului, iar noi trebuie sa ne asumam toate precautiile pentru siguranta lor. Totul va va fi explicat voua la momentul oportun, iar noi din nou va cerem astazi sa fiti rabdatori.

Tot ceea ce a fost dat ca fiind sigur se va adeveri la momentul potrivit; aceasta nu poate sa fie nici mai repede, si nici mai tarziu. Totul se va desfasura in concordanta cu orarul nostru meticulos, iar ascensiunea voastra in planurile superioare nu va fi oprita sau intarziata nici un moment in plus, decat este planuit pentru voi, deoarece voi ati asteptat suficient. Noi ne aflam aici pentru a ne asigura ca acest eveniment se petrece in conformitate cu programul dat de catre Creatorul vostru, iar noi nu vom da gres in sarcina noastra, voi puteti fi siguri de aceasta.

Noi ne-am aflat in spatele multor evenimente din lumea voastra de mii de ani, iar noi am aderat mereu la un orar pastrat cu strictete. Totul a fost programat pentru a va aduce la acest punct in care va aflati astazi, si toate planurile astazi au fost proiectate pentru a va vedea ascensionati in planurile superioare impreuna ca si unul. Noi nu v-am dezamagit inainte in nici un fel, si in mod sigur noi nu va vom dezamagi si nu ne vom permite sa ramanem in urma orarului de aceasta data, cand voi sunteti atat de aproape de momentul vostru de stralucire, pentru care au fost toate incarnarile voastre, ascensiunea voastra este una in taramurile mai inalte ale acestui univers.

Noi am vorbit adesea de multele noastre proiecte care trebuie sa inceapa pentru a ajunge sa vedem evenimentul ascensiunii petrecandu-se pe cat posibil cat mai neted si sa permita cat mai multora cu putinta sa experimenteze acest eveniment cat mai confortabil cu putinta. Acesta este motivul din spatele acestor multe proiecte necesare, iar noi ii vom inrola/inregistra/coopta pe multi de pe planeta voastra pentru a duce la indeplinire aceste multe proiecte. Voi veti face planetei si semenilor vostri un mare serviciu prin aceste eforturi ale voastre, iar noi trebuie sa incepem foarte curand pentru a ne putea pastra orarul stabilit. Va rugam sa ramenti alerti pentru aceasta urmatoare faza a opertiunii deoarece ea va incepe imediat dupa arestarile facute asupra celor mai multi membrii ai Cabalei criminale. Detalii mai aprofundate vor fi oferite la momentul oportun, iar toti cei care sunt interesati pentru asemenea posturi vor fi informati asupra a ce se asteapta de la voi si la ce va puteti astepta lucrand cu noi, cat de asemenea si de toate detaliile noii voastre cariere posibile.

Noi simtim ca multi veti fi foarte fericiti cu noile voastre cariere, iar noi asteptam cu nerabdare oportunitatea de a va explica mai multe atunci cand va fi momentul pentru aceasta. Pana atunci va rugam sa incepeti sa va ganditi la o schimbare de cariera si poate chiar si o schimbare a locatiei voastre actuale, deoarece proiectele noastre vor fi implementate peste tot pe glob, iar voi puteti avea posibilitatea de a va reloca, daca aceasta este ceea ce doriti. Multi dintre voi locuiti acum nu acolo unde ati dori, ci acolo unde voi a trebuit sa va stabiliti dintr-un motiv sau altul, iar noi dorim sa va facem cunoscut ca relocarea poate fi o optiune viabila pentru voi in zilele care vor urma. Noi va vedem pe multi sarind asupra oportunitatii de a locui in alta parte, si noi va vedem pe multi bucurandu-va de avantajele unei asemenea oportunitati.

Multi dintre voi veti deveni in curand noi membrii ai Federatiei Galactice a Luminii, iar multi dintre voi sunteti deja membrii ai organizatiei noastre. Noi va spunem ca carierele voastre alaturi de noi sunt de o natura foarte mobila, deoarece marile noastre nave au abilitatea de a calatori pana la capatul universului si inapoi, iar noi am facut aceasta cu multe ocazii si vom continua sa traversam acest univers intr-o misiune de ajutor/serviciu in slujba celorlalti oameni si planete din diferitele galaxii.

Noi am investiti multi lungi ani in planuirea si in multele implementari ale operatiunii noastre, iar noi nu vom lasa nimic sa puna in pericol misiunea si succesul nostru in nici un fel. Multi dintre voi sunteti agentii nostri pe teren, si noi va asiguram ca la acest moment noi veghem asupra voastra si va protejam dupa cum putem mai bine. Va rugam sa nu lasati gandul la orice riposta din partea intunecatilor sa va inspaimante in nici un fel de la misiunile voastre de a raspandi mesajele si lumina voastra cat mai departe puteti. Aceasta este ceea pentru ce ati venit aici sa faceti, iar noi va cerem la acest moment sa va duceti la indeplinire aceasta misiune pentru care v-ati antrenat atat de intens. Noi va vedem pe multi dintre voi facand tocmai aceasta, iar noi va multumim din nou pentru curajul si eforturile voastre extraordinare de a persevera in fata pericolului perceput si a ridiculizarii.

Toate eforturile voastre vor fi rasplatite pentru marele beneficiu al lumii voastre, si nimic din toate acestea nu ar fi putut sa fie realizate fara ajutorul vostru. Noi va multumim din nou la acest moment pentru eforturile voastre sincere, si va spunem ca incheierea acestei etape dificile este aproape la indemana si urmatoarea faza a operatiunii va fi cu siguranta cu mult mai placuta si plina de recompense pentru voi.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

(Restul mesajului de astazi a fost de o natura personala, totusi, il voi impartasi aici cu voi, deoarece simt ca multi veti gasi discutia foarte plina de invataminte.)

Noi cei din Federatia Galactica a Luminii iti cerem la acest moment cooperarea pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine procesul de gandire al celor din lumea ta, pe masura ce noi pasim in zilele care conduc spre ascensiunea voastra in taramurile superioare. Aceasta noi vom realiza prin munca noastra impreuna dupa cum citim procesul de gandire al celor care citesc mesajele impartasite prin canalele noastre. Acesta este un mod in care noi ne putem realiza scopurile, si la acest moment este cea mai eficienta cale de a atinge telul dorit de a intelege mai bine mintea umana si natura colectivului uman, cat si pe cel al comportamentului individual.

Multa informatie a fost astfel facuta accesibila si continua sa fie colectata prin acest proces , iar noi iti cerem cooperarea in continuare in acest scop. Te rugam sa ne permiti sa continuam sa impartasim cuvintele noastre prin tine, deoarece avem inca multe de realizat. Mesajele noastre de curand au crescut in lungime , insa noi vedem aceasta foarte necesar pentru a ne realiza scopurile. Te rugam sa cooperezi inca o scurta perioada pe masura ce noi ne apropiem de ziua in care vom putea interactiona mai personal cu umanitatea si serviciile canalelor noastre vor deveni in final inutile.

Noi cei din Camandamentul Galactic iti multumim pentru ajutorul tau de-a lungul acestui proces si ati spunem ca munca ta este foarte apreciata.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian