Followers

Wednesday 8 February 2012

8/02/2012





Unul dintre lucrurile pe care grupul vostru universal trebuie sa il realizeze la acest moment este reconcilierea relatiilor trecute cu alte grupuri universale. Aceasta este o zona a acestui efort, care este rar discutata, dar noi simtim ca este foarte important ca voi sa deveniti constienti de ea. Noi vedem cat de bine multi dintre voi lucrati impreuna, si dorim sa va multumim pentru eforturile coastre in aceasta directie. Exista multe grupuri diferite prin spatiu, si multe dintre aceste grupuri au lucrat si de asemenea s-au luptat intre ele in trecut. O oportuntate asa cum este aceasta de a lucra impreuna intr-o cooperare pasnica, este o oportunitate de a reconcilia o parte dintre diferentele si o parte dintre sentimentele pe care unii le avem fata de ceilalti.





Va rugam sa continuati sa fiti buni ambasadori pentru poporul vostru, deoarece multi ochi sunt atintiti asupra voastra in aceste zile. Multe noi aliante sunt facute si multe securi sunt ingroapate. Noi dorim sa va multumim fiecaruia dintre voi pentru eforturile si voluntariatul vostru intr-o sarcina atat de dificila. Asa cum am spus mereu, ceea ce se petrece aici pe Pamant, in aceasta perioada, are implicatii profunde in tot acest univers. Va rugam sa continuati sa dati totul. Sunteti aproape la linia de ‘finish’. O dezvaluire de vreun fel este la indemana. Vietile voastre sunt pe cale sa primeasca in curand un impuls binemeritat, care va pune capat la multe si lungi chinuri.


Noi ne apropiem de asemenea de o importanta piatra de hotar aici, de aceasta parte a cortinei. Noi am ajuns la intelegeri cu membrii la varf ai Cabalei si o capitulare a lor este acum la indemana. Voi veti fi martori la aceasta capitulare oficiala foarte curand, in zilele care vor urma, iar noi dorim sa facem cunoscut acest lucru in lumea voastra si sa folosim aceasta oportunitate cu toate avantajele pe care le prezinta. Noi ne asiguram la acest moment ca aceste arestari vor fi televizate, spre a fi vazute de toata lumea de pe glob, ceea ce va functiona ca un semnal pentru toti aliatii nostri Pamanteni, pentru a stii ca momentul de a trece la actiune a sosit. Noi avem pe multi care sunt pe pozitii de multa vreme, iar ei sunt de deplin calificati si pregatiti sa iasa in fata si sa sa preia posturile vacante la varful guvernelor din intrega voastra lume.


Statele Unite a fost o tara importanta in multe dintre afacerile intunericului, iar noi vedem aceasta tara ca cel mai important loc, in care aceste schimbari vor avea loc prin a ajunge la diferitele ei ramuri din cadrul guvernului. Acesta este punctul in care cele mai multe dintre cele mai importante schimbari vor avea loc, si asupra acestui punct vor fi atintite cele mai multe priviri, pe durata acestor vremuri foarte importante. Sunt multe surprize pregatite pentru voi toti, iar noi suntem increzatori ca toata munca si asteptarea voastra vor merita din plin. Ramaneti relaxati si bucurati-va de ceea ce ar trebui sa fie un spectacol foarte incitant. Va promitem ca voi nu ati vrea sa il pierdeti.


Aceste arestari elibereaza calea pentru ca flotele noastre sa aiba contact deschis cu voi, oamenii Pamantului. Avem multa munca de realizat impreuna si noi suntem foarte nerabdatori sa incepem. Inlaturarea Cabalei si a trepadusilor ei de la putere este poate cel mal mai mare obstacol, care a blocat atatea directii de-a lungul indelungatei voastre istorii, iar noi vedem atat de multe cai devenind deschise atat de repede, incat este sigur ca lumea voastra va experimenta schimbari cu o viteza incredibila. Noi ii vedem pe atat de multi dintre voi fiind uluiti de viteza cu care o metamorfoza atat de ampla a unei civilizatii se poate produce, iar noi suntem increzatori ca voi toti va veti bucura de ceea ce va asteapta. Atatia din lumea voastra au suferit pentru atat de mult timp, iar ziua a sosit ca suferinta lor sa se incheie. Noi suntem foarte nerabdatori sa vedem oprita suferinta din lumea voastra, si acesta este punctul asupra caruia noi ne vom focaliza imediat. Noi avem multe resurse importante la dispozitia noastra si le vom folosi cand vor fi cel mai mult necesare. A potoli foamea a atat de multi oameni din lumea voastra este prima noastra sarcina, iar noi suntem increzatori ca multi dintre oamenii vostrii isi vor oferi in mod voluntar eforturile lor in aceasta directie. Ce zi minunata va fi aceasta pentru atatia care au nevoie de ajutor.


Dupa ce acest proiect este pe deplin pornit, noi vom initia imediat multe altele, iar aceste proiecte vor alina atat de multa suferinta pe care multi ati experimentat-o. Noi va invitam sa va alaturati noua in aceste multe proiecte, iar noi suntem atat de emotionati sa lucram cu atatia dintre voi, intr-o maniera cu mult mai personala. Noi avem atatea de impartasit cu voi, fratii si surorile noastre, si asteptam cu interes aceasta oportunitate. Noi avem tehnologii cu mult dincolo de imaginatia voastra actuala, si noi va vedem pe atatia dintre voi fiind uimiti de cat de multe evolutii acestea vor face posibile. Aceia dintre voi cu un interes in electronica high-tech si computere, cu siguranta veti fi foarte bucurosi de ce avem sa va aratam, pe masura ce noi vom incepe pregatirea voastra practica cu acest echipament.


Multe tehnologii diferite au fost dezvoltate de multe persoane diferite prin acest univers, iar aceasta este o alta zona in care cooperarea pasnica a adus beneficii mutuale pentru toti cei implicati. Deoarece voi in prezent lucrati impreuna pentru a alina si indrepta vechi rani, la fel si noi am experimentat aceeasi sudare a relatiilor odata zdrentuite. Precum in cer, asa si pe pamant. Tineti minte in timp ce va vedeti de treburile zilnice si de intersectarile voastre cu altii, deoarece eforturile voastre inseamna atat de mult pentru imaginea de ansamblu. Noi vedem pe atat de multi dintre voi venind din multe lumi diferite ale acestui univers, pentru a va reuni in scopul comun de a face mai buna lumea voastra, si ne incalzeste inimile sa vedem cat de pasnic putem cu totii coexista si lucra impreuna, pentru a realiza atatea lucruri marete. Continuati-va munca voastra cea plina de rezultate pozitive. Noi suntem atat de mandrii de fiecare dintre voi. Eforturile voastre sunt foarte apreciate si vor da in curand rezultate pentru noi toti, de ambele parti ale acestui efort cu efecte atat de profunde. Curand, noi vom lucra cu totii impreuna ca unul, ceea ce a fost mereu telul aflat la miezul acestei intregi misiuni.


Internetul a fost un loc viu unde aspecte ale unei lumi extreioare sa se petreaca in cyberspace. Ceea ce voi cu totii faceti in timp ce lucrati pe Internet are implicatii profunde, nu doar in lumea exterioara, dar si in universul exteriorul limitelor atmosferei voastre. Realizarea acestor modele functionale, plecand de la interactiuni computerizate conceptuale (eng. from conceptual computer interaction, n.t.), noi, cei din taramurile subtile superioare, suntem capabili sa cream modele functionale scalabile, care sa le putem fauri in universul exterior. Aceasta este o importanta uneala de creatie, pe care am folosit-o de multi eoni.


Cladirea de relatii, rezolvarea problemelor si modele de interactiune intre parti cu un istoric cultural diferit, care detin filosofii si talente diferite, sunt unelte incredibil de folositoare, din care multa cunoastere poate sa fie castigata. Multe din cate realizati pe Internet sunt monitorizate de catre noi, iar noi luam in calcul cat de bine sau nu, multe dintre aceste grupuri lucreaza impreuna. Acesta este unul dintre telurile acestui experiment cultural, care are loc aici pe Pamant in aceasta perioada, iar cooperarea si ajutorul vostru in acest proces sunt foarte apreciate. Multe sunt invatate din toate acestea, si multe studii sunt realizate de pe urma acestei cooperari cu adevarat universale. Noi aplaudam cu tarie toate efoturile voastre sincere.


Multi dintre voi veti continua sa lucrati impreuna dupa ce munca voastra aici este incheiata, si prieteniile si parteneriatele de munca pe care voi le claditi in prezent vor fi structuri arhitecturale pentru locurile de munca din viitor si pentru atmosfera sociala. Daruiti acestor ultime zile ale sarcinilor voastre curente tot ce aveti, si eforturile voastre vor fi rasplatite pentru multi ani in viitorul vostru. Noi vedem pe multi dintre voi ducand mai departe talentele, pe care le slefuiti in prezent, pe masura ce va incepeti noile cariere, ca si membrii onorati ai Comandamentului Ashtar.


Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles
Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian