Followers

Friday 10 February 2012

10/02/2012

 


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 10/02/12





Eu sper ca veti considera acestea ca fiind adevarate. Vor urma o serie de schimbari in lumea voastra, incepand cu arestarile liderilor cabalei intunecate, iar schimbarile vor fi profunde iar ele vor modifica multe din modalitatile de operare a vietilor voastre actuale. Noi simtim ca multi dintre voi cititi aceste cuvinte, dar noi de asemenea simtim ca exista aceia dintre voi care se indoiesc, aceia dintre voi care nu au incredere in veridicitatea acestor cuvinte. Noi va spunem sa mergeti pe mana instinctelor voastre, deoarece intuitia voastra va va ghida mai bine prin aceste vremuri de incercare.


Multi dintre voi cereti dovezi la acest moment, si sunt dovezile tangibile acelea pe care nu le veti primi, deoarece sunt cantitati diferite de dovezi, pe care fiecare le necesita, si sunt cantitati diferite de asemenea de care fiecare individ are nevoie depinzand de subiectul discutat si de cata informatie ii este macar deja familiara acelei persoane in cauza. Deci vedeti cum a va oferi dovezi pe o tava de argint nu este o varianta viabila?

Vor exista mereu aceia care refuza sa vada, nu poate sa fie alta cale, deoarece sunt atatia dintre voi care au atins nivele total diferite ale trezirii voastre. Incercati sa va amintiti aceasta daca realizati ca va gasiti in situatia de a cere sau de a solicita dovezi, pe masura ce ne indreptam catre multele schimbari care trebuie sa inceapa sa se petreaca. Unii dintre voi cereti dovezi care sa verifice faptul ca noi suntem benefici si ca nu suntem aici pentru a va cuceri. Cum ati dori sa va dovedim aceasta? Sunt referinte cele pe care le solicitati? Cine va va oferi aceste marturii? Voi veti vedea in mod direct, in zilele care vor urma, pe masura ce vom incepe sa demaram multele noastre proiecte, umar la umar cu multi din lumea voastra, ca noua ne pasa intr-un mod profund de voi si de lumea voastra si ca noi ne aflam aici pentru a va ajuta sa faceti aceste prea necesare schimbari, inainte ca lucrurile sa scape de sub control.

La acest moment sunt multe degete puse in crapaturile barajului, incercand ca opreasca scurgerile din atat de multe domenii, insa noi va spunem ca foarte curand acest baraj se va revarsa, daca noua nu ni se va permite sa incepem multele noastre proiecte cu voi. Oferiti-ne aceasta oportunitate, noi le vom dovedi tuturor pesimistilor, tuturor celor care se indoiesc, scepticilor si celor care sunt prea fricosi sa aiba incredere in cuvintele noastre astazi, ca venim in pace si in iubire, si ca am calatorit aici pentru a fi in slujba voastra in acest, crucial moment in dezvoltarea voastra.

Noi v-am promis arestari si ne vom tine de cuvant. Aceasta este urmatoarea faza a operatiunii, iar in timp ce voi cititi aceste cuvinte aliatii nostri intra in pozitiile finale pentru aceste manevre. Noi am incheiat intelegeri cu cateva dintre sursele voastre de informare mass media, pentru a acoperi aceste evenimente si aceasta acoperire va fi facuta disponibila in toata lumea voastra. Noi va vedem pe multi dintre voi emotionati la aceasta propunere, iar noi va spunem astazi ca maine nu veti fi dezamagiti, insa noi de asemenea va spunem ca aceste arestari sunt decat inceputul, lovitura initiala pentru o intreaga serie de schimbari, pe care le veti experimenta odata ce aceia care au prevenit umanitatea de la a avansa, asa cum ar fi trebuit, sunt inlaturati din calea voastra. O parte dintre acesti indivizi nu sunt oficialii alesi in cadrul guvernelor voastre, si vor fi multi din lumea voastra, care este posibil sa nu recunoasca pe aceste persoane, care exercita o mare influenta politica si economica si care si-au inteles rolul vital pe care il poarta in agenda asupririi voastre, a oamenilor. Noi va cerem voua, celor care ati alocat timpul necesar si ati depus efortul de a va informa asupra acestor barbati si femei si de agenda lor, sa raspanditi aceasta informatie cu fratii si surorile voastre, pentru ca ei sa poata intelege aceste arestari si ce inseamna ele la un nivel cu mult mai amplu. Multi dintre voi ati investit mult timp si energie in a deveni constienti de aceasta profunda conspiratie, iar noi va aplaudam eforturile pe care le-ati depus in aceasta directie. Fiecare dintre voi aveti talentele si darurile voastre unice de impartasit cu ceilalti la acest moment, iar aceasta este o directie in care multi pot beneficia de e urma expertizei voastre in aceste domenii conexe.

Aceste conspiratii au multe nume diferite si organizatii, insa noi cei din Federatia Galactica a Luminii ne referim pe scurt la ele ca si Cabala, insa va spunem sa fiti liberi a folosi orice cuvinte rasunatoare in constiintele multora si pe care multi le vor inregistra mai bine, cum ar fi termenii de Noua Ordine Mondiala sau Illuminati, care sunt de asemenea foarte exacti in multe cazuri. Cu cat mai multi vor intelege aceste proceduri si ce insemnatate au ele pentru ei, cu atat ele vor avea un impact mai mare in acest eveniment major. Noi dorim ca aceste arestari sa fie evenimentul(, analogic vorbind, n.t.) de revarsare a apelor, care va vor duce in noua voastra varsta de transformari globale, iar acesta este motivul pentru care va cerem la acest moment sa raspanditi in lung si in lat aceasta informatie si implicatiile ei.

Noi vedem aceste arestari petrecandu-se in curand, si va cerem sa folositi aceasta perioada, incepand de acum pana la difuzarea acestor stiri fulminante si sa pregatiti masa, daca doriti, pentru ca atunci cand inregistrarile video sunt difuzate, iar acesti barbati si femei sunt adusi in custodie, energia pozitiva creata intre voi sa fie un catalizator puternic pentru schimbare. Noi dorim sa ne folosim la maxim de aceste evenimente si nu dorim sa risipim nici o parte a acestei oportunitati de aur, pentru a crea energia pozitiva, care va matura totul in intreaga voastra lume. Noi vom fructifica pe deplin acest moment de inalta energie si vibratie si vom trece imediat in urmatoarea faza a operatiunii noastre, care este primul nostru contact deschis cu voi. Noi nu vom permite acestei ferestre de oportunitate sa se inchida, voi puteti fi siguri de aceasta, deci va sugeram sa ramaneti alerti, ramanand atenti asupra mai multor surse diferite de stiri, deoarece noi nu dorim sa informam intunericul asupra carora vor fi companiile mass media, care au fost de acord sa prezinte aceste proceduri. Aceste arestari vor fi totusi greu de ratat, voi puteti fi siguri de aceasta.

Astazi noi dorim sa impartasim cu voi, faptul ca vedem o tendinta globala de trezire, care castiga atat de multa putere si viteza, incat serviciile noastre de monitorizare prevad o trezire a vaste numere de persoane din cadrul umanitatii in zilele care vor urma. Acesta ar fi o extraordinara veste buna, deoarece aceasta este o zona de concentrare in aceasta perioada, deoarece sunt atatia dintre voi, care sunt inca netreziti la noile energii disponibile voua la momentul prezent. Noi vedem totusi aceasta schimbare, iar ea se petrece rapid. Noi le cerem multora dintre Lucratorii nostri intru Lumina la acest moment sa isi continue eforturile de a raspandi intelepciunea dimensiunilor subtile superioare, indiferent care este zona voastra specifica de interes. Nu permiteti pesimistilor si scepticilor sa va intoarca de la misiunile voastre prestabilite, deoarece voi ati fost selectati pentru aceasta misiune din cauza ca au existat aceia foarte increzatori in abilitatile voastre de a persevera in fata ridiculizarii. Noi v-am asigurat in trecut si dorim sa facem aceasta foarte clar astazi: voi nu veti fi lasati aratand ca niste prosti sau ca niste persoane nebune, ci veti fi perceputi ca si cei care au dat tonul, ca si vizionari, iar huiduielile care va umplu ochii si urechile voastre astazi se vor transforma in curand in cereri la dresa cunoasterii pe care voi ati castigat-o in timp ce ei refuzau sa vada.

Acesta este viitorul vostru, si nu mai este o distanta prea mare pana la el. Deci mergeti mai departe in fata adversitatilor astazi, deoarece voi aproape ati atins lumina de la capatul tunelului si incheierea acestei etape a misiunii voastre. Noi va aplaudam cu prisosinta pe fiecare dintre voi, pentru eforturile voastre extraordinare de a raspandi lumina prin aceste holuri intunecate.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.
 



Asa cum a fost primit prin Greg Giles



Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian