Followers

Thursday 9 February 2012

9/02/2012

Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 9/02/2012





Telepatia este calea prin care membrii ce vor ascensiona ai omenirii vor comunica in viitor. Voi veti putea alege daca veti comunica verbal sau telepatic, depinzand de persoana caruia voi va adresati, insa noi va spunem ca veti comunica cu multe tipuri diferite de fiinte si nu toate vor fi capabile sa comunice verbal cu voi, iar de asemenea exista barierele limitarii severe a limbii pe care ele o folosesc. Atunci cand cineva comunica prin intermediul telepatiei, el sau ea este capabil sa se bucure de avantajul unei tehnologii de tranducere integrate, cu ajutorul careia voi veti fi capabili sa interpretati cu usurinta orice limbaj din acest univers, la fel cum cineva vi s-ar adresa in limba voastra nativa. Nu toate tipurile de fiinte umane vor vorbi limba voastra nativa pentru ca desigur exista multe limbaje diferite de asemenea, in lumile din care ele vin.





De-a lungul numarului mare de incarnari pe care le-ati avut, voi ati invatat multe limbi, iar aceasta cunoastere a fost pastrata in siguranta in bancile voastre de amintiri si va va fi returnata la momentul potrivit. Voi veti dispune de optiunea de a comunica in oricare dintre aceste limbi, deoarece fiinta cu care veti comunica va percepe de asemenea gandurile voastre traduse in limba aleasa de ea. Aceasta este metoda preferata de Federatia Galactica a Luminii, iar voi veti afla ca aceasta este metoda preferata in cea mai mare masura in intregul cosmos. Va puteti imagina cum atat de multe bariere, care au fost construite pe Pamant, vor fi cu usurinta doborate odata ce voi sunteti capabili sa comunicati cu usurinta si eficienta unii cu altii? Aceasta este una dintre multele schimbari pregatite pentru umanitate in zilele care vor urma, iar noi asteptam cu interes sa va invatam aceste metode imbunatatite de comunicare. Lipsa comunicarii a fost cauza multor conflicte si certuri, aici in lumea 3D, iar noi am studiat cu atentie problemele derivate din aceasta lipsa de comunicare eficienta. Noi vedem noile voastre unelte de comunicare ca o imbunatatire minunata, care va aduce mari beneficii in noua voastra societate.


Trecand la aspectele referitoare la actiunile curente, dupa cum am spus, noi am aranjat arestarile membrilor conducerii la varf a cabalei intunecate, care au complotat si au uneltit impotriva oamenilor de pe Pamant pentru multe secole. Acest eveniment se va desfasura conform orarului stabilit, iar noi vedem lucrurile mergand mai departe cu rapiditate, eficienta si fara intarzieri. Din nou, va spunem ca aceste evenimente vor fi televizate la nivel global, deoarece noi simtim ca acesta este un pas foarte important pentru ca umanitatea sa vada ca este in sfarsit libera de frecusurile conducatorilor intunecati, care efectiv au conspirat pentru a tine umanitatea blocata pentru multe milenii. Cu aceste obstacole inlaturate, voi veti fi liberi sa experimentati explozia evolutiei voastre, iar aceasta este exact ceea ce veti experimenta. Multe noi tehnologii va vor fi introduse, iar noi noi simtim ca multi dintre voi va veti minuna de ceea ce avem pregatit pentru voi. Noi vom impartasi cu voi dispozitive care practic va vor imbunatati fiecare aspect al vietilor voastre prezente si va vor permite sa aveti mult mai mult timp si libertate sa urmati fiecare si toate dorintele voastre de creatie, cat si pe cele de agrement.


Noi va vom prezenta noi moduri de a va prepara hrana, iar astfel hrana voastra va fi sigura si sanatoasa, ea hranindu-va vasele/trupurile cu energia si nutrientii de care acum sunteti infometati. Mancarea pe care multi dintre voi o consumati in prezent a fost intentionat asociata cu chimicale si cu alti aditivi, pentru a reprima cresterea voastra si pentru a opri cresterea capabilitatilor voastre mentale. Puteti sa o numiti hrana anti-ascensiune, deoarece intr-adevar acesta a fost obiectivul principal asupra carora s-au concentrat cei intunecati. Trupurile voastre de asemenea se vor bucura de renasterea aceasta, deoarece ele vor fi libere sa se regenereze la starea lor naturala, care este cu mult mai sanatoasa si mai puternica, decat ea este in rezent, si cuplata cu tehnologiile avansate de vindecare, vor reveni la abilitatile voastre optime. Ce fericire va fi aceasta pentru voi toti atunci cand trupurile voastre vor deveni incredibil de puternice si sanatoase, si vor opera precum niste masini ce functioneaza perfect, ce va vor permite sa aveti libertatea de a va bucura de noile voastre vieti, asa cum ati intentionat.


Acesta este unul dintre multele proiecte, care vor demara atunci cand caile vor fi in sfarsit libere pentru reuniunea noastra. Noi astazi, impreuna cu aliatii nostri Pamanteni, ne ocupam in prezent de aceasta sarcina si vom avea sa va raportam stiri foarte emotionante foarte curand in zilele ce vor urma. Aceasta zi este inevitabila si se apropie cu rapiditate. Fiti pregatiti ca schimbarile sa inceapa imediat dupa stirile arestarilor celor care v-au oprit de la a experimenta calatoria voastra, deoarece ea a fost disponibila pentru voi de multi ani. Voi ati fost tinuti prizonieri ai timpului, daca vreti, si voi in prezent experimentati vieti care nu sunt egale cu lungimea calatoriei voastre. Este ca si cum cineva ar fi tinut cu putere acele indicatoare ale ceasului care guverneaza calatoria voastra, insa doar pana aici, si voi veti vedea acele acestui ceas invartindu-se liber si repede, propulsand civilizatia voastra in viitor.


Aceste schimbari vor veni repede si ele se vor continua cu rapiditate si intr-o succesiune accelerata. Voi va veti minuna de cat de repede si eficient adevarata schimbare poate sa aiba loc, deoarece voi toti ati fost facuti sa adormiti, deoarece schimbarile in lumea voastra au venit atat de incet. Acesta a fost modus operandi al celor intunecati, deoarece de ani de zile le-a fost frica sa nu zdruncine barca, intrucat cea mai mare frica a lor a fost sa va treziti din motaiala si sa recunoasteti in mod constient ce au facut de atat de multi ani, chiar sub nasul vostru.


Agenda lor s-a incheiat, planurile lor au fost oprite, deoarece voi, oamenii Pamantului v-ati trezit, iar acum atatia dintre voi vedeti ce au complotat si voi de asemenea luati parte la cea mai importanta actiune la care putei participa in prezent, iar aceasta este sa raspanditi informatia cu fratilor si surorillor voastre. In informatie sta puterea, si acesta este motivul pentru care cei intunecati s-au angajat de mii de ani intr-o conspiratie de a va ascunde cat mai multa informatie au putut si sa ii dezbine pe cat mai multi din lumea voastra au putut.


Zilele limitarilor voastre stricte in a calatori se apropie de asemenea de sfarsit, iar noi vedem multi barbati si femei de pe intreaga intindere a frumoasei voastre planete reunindu-se ca si unul in zilele ce vor urma, cand va fi la fel de usor sa calatoriti in cele mai indepartate zone ale planetei voastre, precum ati merge la magazinul local pentru a va lua paine. Acesta este unul dintre darurile ce le avem pregatite pentru voi dragilor, si fiecare dintre voi va fi liber sa se bucure de acest dar si sa calatoreasca in orice parte a lumii voastre, la care fie ati visat vreodata si sa petreceti timp cu oricare dintre prieteni sau cu cei iubiti de care va este dor sau cu care v-ati intalnit in retelele voastre de socializare online, deoarece prietenii pe care ii faceti in prezent nu vor fi pentru mult timp greu de imbratisat. Noi va vedem pe atat de multi dintre voi luand parte la aceste intalniri pline de fericire, si de asemenea noi ii vedem pe multi dintre voi bucurandu-se de reuniunile voastre cu Familiile voastre Stelare, care v-au dus dorul foarte mult de-a lungul multor ani, in care voi ati fost departe. Unii dintre voi ati fost plecati de-a lungul a multor vieti/incarnari, iar aceasta reuniune va fi intr-adevar una foarte fericita pentru voi si fratii si surorile voastre stelare. Acest fapt astazi este decat la momente departare. Continuati-va munca minunata pe care o faceti cu totii, deoarece sunteti voi cei care eliberati calea pentru aceasta reuniune.


Totul incepe cu voi, deoarece totul se desfasoara in concordanta cu orarul vostru, al nimanui altcuiva. Nu putem sa subliniem acest punct suficient de mult. Este pregatirea voastra de a accepta si de a experimenta aceste schimbari, nu este pregatirea noastra cea pe care o asteptati. Noi suntem pregatiti sa ne facem ceea ce avem de facut si am fost pregatiti de chiar ceva timp. Noi nu putem, totusi, sa ne fortam asupra societatii voastre, daca ea nu este in mod adecvat pregatita sa ne accepte. Noi vedem Lucratorii nostri intru Lumina facand pasi uriasi in aceasta directie, si este datorita muncii voastre intense si hotararii ca toate aceste minunate schimbari pentru lumea voastra sa fie posibile. Pentru aceasta, eforturile voastre uriase sunt foarte apreciate de catre noi, si toti fratii si surorile voastre, care astazi nu stiu cu ce va ocupati, vor afla de ceea ce cu totii ati realizat si ati facut posibil. Pentru aceasta, voi ar trebui sa fiti mandrii de voi, iar voi puteti sa va pastrati amintirea muncii voastre intense si a ceea ce ati realizat aici pentru multi ani ce vor urma. Noi va spunem tuturora, treaba bine facuta. Nimic din toate aceste nu ar fi putut sa fie posibile fara voi, iar noi va aplaudam pentru eforturile voastre extraordinare.


Aceasta prima etapa a misiuniilor se apropie de incheiere, si in curand voi veti incepe noua faza a sarcinilor voastre, iar noi va asiguram ca voi va veti bucura foarte mult de noile voastre sarcini, deoarece etapele cele mai dificile ale misiunii voastre vor fi acum in urma voastra. Multi dintre voi veti lucra mai personal cu noi, si indiferent de care vor fi noile voastre sarcini, vietile voastre vor fi cu mult imbunatatite din ceea ce ele sunt astazi, iar aceasta ar trebui sa aduca un mediu de lucru cu mult mai placut si o cu mult mai agreabila experienta pentru voi toti. Ramaneti cu bine dragii mei prieteni. Noi vom fi din nou alaturi de voi in curand.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles



Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian