Followers

Monday 27 February 2012

27/02/2012



Noua voastra paradigma este creata prin interactiunile voastre din cadrul retelelor voastre sociale online. Aceasta a fost viziunea asupra caruia s-a decis de catre cei care au proiectat si cladit noi lumi prin acest univers. Voua vi s-a spus tot timpul ca voi sunteti co-creatori ai noului vostru Pamant prin gandurile si actiunile voastre de fiecare zi, si aceasta nu a fost nici pe departe o referire pur poetica. Voi, fiecare dintre voi, literalmente creati noua voastra lume cu caramizile de creatie pe care le-ati primit. Uneltele pe care voi le folositi pentru a cladi noua voastra lume de vis sunt computerele voastre, retelele voastre de socializare si viziunile, imaginatia, gandurile, intentiile, cuvintele, imaginile, inregistrarile video, povestile, si cel mai important , maniera in care voi interactionati intre voi.

Pe masura ce trece fiecare zi, noi vedem noua voastra lume fiind creata pentru voi, chiar daca voi nu puteti vedea inca evolutia creatiei voastre infloritoare. Noi va putem spune ca lumea voastra se dezvolta absolut minunat, avand culori mirifice si peisaje care iti taie respiratia, iar noi abia mai putem astepta de nerabdare pentru

ca voi toti sa vedeti copilul pe care voi il co-creati impreuna.

Noua voastra casa va fi un taram al minunilor, bogat in tapiseriile sale de bogatii naturale, pure in izvoarele sale de apa si aer, si ea va ramane pentru totdeauna nepoluata de cei care au o natura intunecata. Noua voastra lume va fi a voastra pentru a o pretui si ingriji de la a i se face rau, sa va bucurati de ea si sa prosperati, si va fi a voastra in zilele care vor urma dupa ascensiunea voastra in noul vostru inceput. Continuati-va fiecare zi avand intelegerea ca voi va claditi noua voastra casa cu fiecare interactiune pe care o aveti intre voi, si noua voastra lume va continua sa infloreasca in paradisul superb pe care il vedem crescand inaintea ochilor nostri astazi.

Dezvelirea noii voastre case nu va fi prea indepartata, insa noi avem aspecte urgente care trebuie sa fie rezolvate inainte. Ce avem nevoie din partea voastra este cooperarea voastra, deoarece noi trebuie sa simtim ca este sigur sa incepem aterizarile noastre, pentru ca noi sa putem incepe multele proiecte necesare cu voi. Acesta este motivul pentru care Cabala criminala este inlaturata din pozitiile ei de putere, si acesta este motivul pentru care voi veti fi martori in curand la aducerea lor in fata justitiei pentru crimele lor impotriva umanitatii. Noi simtim ca este imperativ sa eliberam calea inaintea sosirii noastre si sa nu ne asumam asemenea riscuri nejustificate cu cei care doresc sa ne raneasca atat pe noi, cat si pe voi.

Noi simtim ca motivele pentru aceste arestari v-au fost facute clare de multe ori, si pana acum noi nu am auzit pe nimeni, care nu este asociat cu Cabalistii, care sa isi asume un punct de vedere contrar acestor arestari. Aceasta este important, deoarece dupa cum am spus, aceasta este lumea voastra, iar noi trebuie sa va respectam dorintele, oricare ar fi acestea. Odata ce am spus aceasta, noi dorim sa fie clar ca exista limite la ceea ce se va perimte sa aiba loc aici, lucruri precum razboaie si distrugerea planetei voastre.

In prezent, noi, Federatia Galactica a Luminii, impreuna cu aliatii nostri Pamanteni, am zadarnicit toate tentativele celor intunecati de a incepe un alt razboi mondial, in timp ce ei incearca cu disperare sa caute orice cai posibile de a-si pastra puterea si sa zadarniceasca reuniunea noastra cu voi si ascensiunea voastra in taramurile superioare. Noi am declarat de multe ori ca noi nu le vom permite aceasta, si cu fiecare zi ce trece cu nici un debut al razboiului in Orientul Mijlociu, puteti vedea aceste fapt ca un semn ca noi suntem aici si ca noi ne tinem cuvantul, pentru ca intr-adevar ni-l tinem.

Privind perspectivele Cabalei si a celor adunati in aceasta colectie de criminali nemilosi, noi ii vedem ca sunt fara speranta si fara nici o sansa de a-si mai mentine imperiul lor criminal. Aliatii nostri Pamanteni au taiat efectiv multe dintre sursele lor de bani, care sunt banii vostri, si clica dupa clica a organizatiei lor da faliment, nemaiputandu-si plati trepadusii si contributiile spre superiorii ei. Aceasta a facut parte din plan, de a le opri alimentarea cu bani si sa sa li se sugrume astfel sangele care tinea in viata imperiul lor criminal.

Puterea Cabalei a fost intotdeauna bazata doar pe bani; si sume imense de bani au fost necesare pentru a le tine organizatia pe linia de plutire. Aceste sume enorme de bani au trebuit sa vina de undeva, si au venit de la singura sursa de bani ramasa pe planeta, si care este cea a banilor oamenilor. Fiecare banut care este adunat in buzunarelel lor vine de la voi. Fie ca ei va taxeaza pentru ei, vi-i fura, sau va vand inapoi resursele naturale ale planetei voastre, care va apartin de drept. Banii vostri, creati prin sudoarea muncii voastre, acestia sunt sangele imperiului lor, si in prezent ei au conceput nenumarate moduri de a fura acesti bani de la voi.

Va puteti imagina cat de multi bani vor fi disponibili oamenilor odata ce Cabala a fost inlaturata din societatea voastra si toata bogatia care a fost filtrata de la oameni va fi eliberata pentru a servi imbunatatirii vietilor voastre, ale tuturora? Exista o cantitate atat de vasta de bogatii si ea va este la dispozitie, acestea sunt si au fost mereu de drept ale voastre, si ea va fi returnata voua unde ea va putea sa fie folosita pentru a indrepta si imbunatati vietile fiecarui barbat, femeie si copil de pe planeta voastra in mod egal, fara favoritisme pentru nimeni, pentru anumiti oameni sau pentru anumite zone. Acesta va fi noul vostru sistem, iar acest sistem se va baza pe legea naturala a abundentei.

In prezent, sistemele voastre economice se bazeaza pe lipsa, deficit si datorie, si cativa relativ putini au impartit cantitati enorme de bogatii pe planeta voastra, in timp ce restul dintre voi ati fost fortati sa va luptati pentru firimiturile ramase de pe urma consumului lor excesiv. Aceasta este pe cale sa se chimbe, si va schimba atat de multe vieti pentru totdeauna.

Ramaneti rabdatori dragilor, pentru ca voi ati calatorit cu mult mai mult decat multi dintre voi realizati, iar zilele de acum pana la tot ceea ce vi s-a promis sunt atat de putine, cand priviti imaginea de ansamblu. Nu este ca si cum zilele voastre acum sunt pline cu un mare gol, deoarece fiecare dintre voi care cititi aceste cuvinte aveti multa munca pe care voi o veti realiza. Dupa cum am spus aici se afla forte ale luminii peste tot in jurul vostru si zilele lor sunt pline cu activitate, ajutand in felul lor pentru ca sa aduca la realitate toate visele voastre, iar toate aceste sarcini sunt si reprezinta o parte vitala in acest puzzle enorm si complex. Si voi aveti un rol important de jucat, si se poate spune ca multi dintre aliatii vostri va asteapta pe voi si succesul vostru in a va informa fratii de ce se petrece in jurul lor.

Sa nu va blocati pe un individ (in actiunea de raspandire a vestilor, n.t.) si pe un singur concept, in schimb, loviti si fugiti/hit and run pastrand o viziune expansionata a realitatii voastre colective. Multi dintre voi ati invatat deja ca exista cativa intre voi care vor fi expusi pentru prima data la aceasta noua informatie si vor accepta imediat aceste idei ca si realitate. Mereu urmariti sa tineti minte ca munca voastra nu este de a convinge pe nimeni. Munca voastra este de a prezenta aceste concepte mai largi in realitatea celor din jurul vostru si sa le permitei lor sa le accepte sau sa le respinga. Asta este tot. Ceea ce voi incercati sa realizati aici este sa pregatiti, chiar si intr-o mica masura, familia voastra umana pentru arestarile Cabalei si pentru sosirea in casa voastra a Familiei vostre Stelare. Nu va ingrijorati cu a convinge pe nimeni de aceste lucruri. Vor fi ei insisi martori, daca vor vrea, la aceste evenimente.

Dupa ce le-ati oferit aceste ganduri prietenilor vostri, familiei sau chiar si celor pe care nu ii cunoasteti personal, treceti la urmatorul suflet care ar putea beneficia de pe urma eforturilor voastre. Aceasta ar trebui sa va ia doar cateva minute, pentru a sublinia aceste doua concepte diferite dar interconectate, si totusi va vedem pe multi dintre voi dezbatand pe durata orelor si chiar a zilelor cu anumiti membrii ai familiei voastre. Amintiti-va, voi nu trebuie sa convingeti pe nimeni de nimic, ei se vor convinge destul de curand. Doar plantati samanta, doar atat, si treceti mai repede la a planta urmatoarea samanta, iar in curand gradina voastra va inflori.

Retelele voastre de socializare pe Internet au fost intentionat introduse in realitatea voastra tocmai cu scopul de a va conecta pe voi toti. Folositi aceste unelte pentru a raspandi informatia arestarilor, care stau sa inceapa si cea a sosirii noastre, deoarece aveti posibilitatea de a ajunge la atat de multi in atat de scurt timp in aceasta maniera. Raspandirea mesajelor ca si acestea sunt decat o cale de a duce mai departe mesajul vostru, deoarece sunt multe cai care va stau la dispozitie pentru a va exprima.

Noi vedem aceasta informatie raspandindu-se peste planeta, iar noi va multumim pentru toate eforturile voastre extraordinare, desi noi simtim ca mai multi dintre voi ati putea lua parte la a ajuta in aceasta importanta zona a misiunii noastre ca intreg. Fara numere suficient de mari ale oamenilor vostri, care sa fie in mod corespunzator pregatiti pentru asemenea schimbari radicale, noi nu putem trece la urmatoarele etape ale misiunii noastre. Noi va vedem facand progrese in aceasta directie, iar noi va spunem sa faceti in continuare eforturi de a aloca acestor doua directii atentia voastra neintrerupta, iar cat ai clipi noi vom fi gata sa incepem.

Noi am impartasit cu voi ca sunteti voi cei dupa care asteptam, iar este aceasta zona care are nevoie de atentia voastra la acest moment. Noi va vom trimite ajutor in aceasta directie sub forma navelor, care vor permite sa fie observate si inregistrate, iar noi vom amplifica numarul general de astfel de evenimente, cat si calitatea unora dintre acestea. Noi simtim ca aceasta va fi o accelerare majora a campaniei voastre, iar voi veti putea privi aceste evenimente imediat pe cerurile voastre. Dupa cum am spus, noi avem multe de facut si timpul se scurge ajungand sa fie foarte scurt, deci noi trebuie sa ne acceleram eforturile noastre reunite si noi va cerem cooperarea voastra cat si sa va amplificati eforturile in aceste zone vitale.

Dupa cum am spus, voi aveti multi aliati, iar canalele voastre mass media nu sunt lipsite de cei care apartin de asemenea luminii. Exista anumite grupuri mass media, care au ajutat eforturile noastre reunite pentru o anumita perioada de timp acum si noi dorim la acest moment sa le multumim foarte mult pentru eforturile lor curajoase in aceasta directie. Acestor grupuri li se vor alatura acum si alte canale mass media, care de asemenea au fost de acord sa ne ajute in eforturile noastre de a informa populatia voastra de evenimentele care se desfasoara in jurul ei. Multi dintre voi veti observa aceste binevenite adaugiri aduse echipei noastre, iar noi le multumim de asemenea pentru curajul lor si daruirea in a ajuta la cladirea unei lumi mai bune pentru voi toti.

Dupa descoperirea voastra a acestor grupuri mass media si a programarii (eng. programming, n.t.) si continuturilor lor scrise, noi va cerem sa raspanditi vestea tuturor celor din raza voastra de actiune si din sfera voastra de influenta. Campania voastra la nivelul firului de iarba/de la bazele societatii de a ajuta in aceasta maniera este vitala in cadrul misiunii noastre de ansamblu, iar eforturile voastre si succesul vostru sunt nepretuite. Noi va multumim fiecaruia dintre voi pentru munca voastra intensa si pentru daruirea de care faceti dovada, si din nou va spunem ca munca voastra in aceasta zona este aproape de sfarsit. Mergeti mai departe acum cu tot ceea ce aveti, deoarece sfarsitul acestei parti a misiunii vostre incepe sa se vada cu claritate.

Noi vom continua sa va tinem la curent cu ultimele evenimente, si noi vom avea vesti foarte bune sa va raportam foarte curand. Nu putem impartasi mai multe cu voi la acest moment, deoarece dupa cum am explicat, un nivel de discretie trebuie mentinut pentru a ne proteja multii nostri aliati din teren, care pot sa fie angrenati in liniile de atac ale campaniei noastre. Noi asteptam vesti din partea lor ca este acum momentul de a trece la urmatoarea faza a operatiunii noastre.

Voi, Lucratorii nostri intru Lumina de incredere, veti fi de asemenea atentionati ca o piatra de hotar a fost atinsa si ca este momentul sa se treaca la urmatoarea faza a operatiunii de ansamblu, si dupa cum am spus, noi suntem foarte increzatori ca voi veti gasi viitoarele voastre misiuni foarte agreabile. Pana atunci, continuati-va munca excelenta pe care cu totii o faceti, deoarece misiunea noastra ar putea sa nu aiba succes fara eforturile voastre extraordinare. Noi intelegem ca multi dintre voi ati lucrat din greu in aceasta directie pentru multe luni si chiar ani acum, insa noi va spunem ca toate eforturile voastre vor fi in curand rasplatite din plin pentru fiecare dintre voi

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian