Followers

Sunday 12 February 2012

12/02/2012



Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 12/02/2012



Puteti fi voi cu siguranta siguri de la cine vin aceste masaje? Noi va vedem pe multi in aceasta perioada chestionand veridicitatea si exactitatea acestor comuncari si a altora precum ele, iar noi va intrebam daca in legatura cu aceste comunicari, voi nu rezonati cu ele? Nu rezoneaza cuvintele noastre cu corzile iubirii si ale luminii? Nu emana aceste cuvinte tone de frumusete, de libertate, de speranta? Nu va asigura aceste cuvinte de viitorul incredibil, care va asteapta imediat inaintea voastra? Care parte a acestor transmisii nu rezoneaza cu voi? Exista parti ale acestor mesaje, despre care voi simtiti ca au fost concepute si trimise canalelor noastre de catre agenti ai intunericului? Voi considerati ca aceste intregi mesaje sunt manifestari ale intunericului ? Noi va cerem sa permiteti intuitiei voastre sa va ghideze si sa linisteasca acea parte a voastra, care cere dovezi in aceasta perioada, deoarece multe pot fi invatate din aceste transmisii, iar dovezi solide nu veti primi niciodata, deoarece aceasta nu face parte din misiunile noastre la acest moment.  



Misiunile voastre au fost cu claritate trasate de multe ori pana acum, nu-i asa ? Care parte a misiunilor voastre sugereaza ca dovezi solide vor fi oferite ca si troc pentru aceste servicii? Nu sunteti asigurati suficient stiind ca ascensiunea voastra se afla chiar in fata voastra, dupa ce munca voastra aici este incheiata? Nu vedeti voi cat de repede zilele voastre se scurg si cat de putin timp mai aveti pentru a experimenta adevarata voastra libertate dincolo de limitarile dimensiunii 3D? Nu ati fost voi asigurati ca este un paradis, care va asteapta si ca este de realizat decat munca de a elibera calea dintre voi si viata care va asteapta si la care ati visat intotdeauna? Ce va face cu exactitate pe unii dintre voi sa incepeti sa va indoiti de aceste mesaje, care nu sunt trimise canalelor noastre, ci voua prin canalele noastre? Daca cei care sunt canalele noastre nu isi realizeaza sarcinile lor conform standardelor noastre, ale Federatiei Galactice a Luminii, de exactitate, atunci noi vom discuta cu canalul noastru, pentru a indrepta acele aspecte, iar daca aceasta indreptare nu este realizata, atunci noi vom inceta sa trimitem mesaje prin acel canal specific. A crede ca noi am ramane nepasatori si am permite ca si cele mai mici parti ale mesajelor noastre sa fie inserate de catre intuneric este pur si simplu ilogic, iar noi credem ca acest scenariu putin probabil este un semn pentru voi de a incepe o reflectie interioara si o inspectie, deoarece este constiinta voastra care acum este patrunsa de frica si de multele sale aspecte.


Neincrederea si suspiciunea sunt elemente ale fricii, iar acestea sunt simptome ale vibratiilor negative. O curatare a ceea ce cauzeaza aceste vibratii negative in voi este ceea ce trebuie sa faceti acum, deoarece cu aceasta trebuie sa va confruntati, deoarece ele nu dispar de la sine, ci cresc si va consuma din ce in ce mai multa din lumina voastra, cauzandu-va blocaje, care vor opri lumina sa mai vina la voi. Noi va sugeram acelora dintre voi, care incepeti sa va indoiti de informatia aceastei surse si a anumitor altor surse, sa revedeti ce intentioneaza mesajele noastre. Mesajele noastre nu intentioneaza sa va forteze in a va face sa va supuneti nimanui. V-au comandat vreodata mesajele, care vin de la noi, sa faceti asa ceva ? Mesajele noastre va sunt trimise voua pentru a va inalta sufletele, prin ilustrarea unui portret a ceea ce va asteapta la incheierea misiunilor voastre. Nu sunt ele livrate in aceasta maniera ? Mesajele noastre de asemenea cauta sa va informeze de unele dintre campaniile noastre de a inlatura obstacolele dintre voi si sa faca mai buna lumea pe care atatia dintre voi v-o doriti pentru voi. Mesajele noastre nu reusesc sa va informeze despre aceste proceduri ?


Mesajele noastre trezesc frica in voi, sau radiaza de iubire ? Aceasta este cu siguranta o intrebare pe care puteti sa v-o adresati in timp ce cititi cuvintele noastre. Daca aceste mesaje si altele ca si ele ar fi fost cu adevarat instrumente ale intunericului, care ar fi fost avantajele intunericului de pe urma tuturor acestor eforturi? Ce scop ar fi servit ele cabalei? Cabala nu doreste sa va incarcati cu speranta, cu incredere, cu hotararea de a va incheia misiunea. Cabala doreste sa va opriti munca pentru lumina, deoarece ea intelege cu claritate ca sunteti voi, Lucratorii intru Lumina, cei care sunteti cea mai mare amenintare adusa puterii lor, deoarece sunteti voi, oamenii, cei care in curand veti mosteni ceea ce intotdeauna v-a apartinut de drept. Iar noi am sustinut cu claritate de multe ori, noi ii onoram si ii respectam pe toti in orice alegere a celor cale aleg sa creada in mesajele noastre de lumina deriva din intuneric. Tot ceea ce va cerem in acest moment este sa va analizati cu atentie alegerea voastra si ce a fost ceea ce v-a condus la aceasta decizie. Aceasta este tot ceea ce va cerem.


Exista, desigur, mesaje aduse de catre cei care se considera canale si nu sunt, si sunt cei care pretind sa fi canalele noastre si care sunt agenti ai intunericului. Tine de voi sa discerneti singuri care mesaje emana o vibratie mai inalta si care sunt tentativa de a insufla frica si control. La acest moment noi vedem pe atatia dintre voi, care aveti aceasta capacitate si suntem increzatori ca veti fi capabili sa faceti o discriminare intre diferitele vibratii. Noi va sugeram nu sa inchideti acele cai de informatii, ci pur si simplu sa va folositi puterile voastre de a discerne si de a va urma intuitia, deoarece ea va va conduce la adevarurile voastre.


Noi vedem din punctul nostru de observare ca atat de multi dintre voi faceti acesti mari pasi in prezent, iar noi suntem atat de mandrii de fiecare dintre voi pentru eforturile de a persevera in aceste vremuri dificile. Dupa cum v-am subliniat in trecut, exista multe institutii in societatea voastre, care trebie sa fie daramate si recladite, iar in prezent multi dintre voi observati aceste schimbari  peste tot in jurul vostru. Voi vedeti ca sistemele voastre bancare se clatina sub propria lor greutate, iar aliatii nostri Pamanteni se ocupa, pentru ca schimbarile atat de necesare vor incepe, dupa cum a fost programat. Multe embleme proeminente din lumea voastra bancara se vor rasturna in curand din pozitiile lor de putere, pe care le-au ocupat de o lunga perioada de vreme, iar aceasta va pava calea pentru un nou sistem financiar, care este bazat pe legea abundentei, si nu pe datorie si lipsuri, asa cum este el in prezent.


Ce diferenta extraordinara acest lucru va face pentru voi toti, chiar daca sunt multi dintre voi care nu au ajuns sa inteleaga pe deplin ce inseamna aceasta. Pe scurt, noi va vom spune ca sistemul economic, pe care voi ati ajuns sa il intelegeti si pe care multi dintre voi inca il acceptati ca pe singura optiune viabila, va fi inlaturat, lasand un gol in care noul vostru sistem, bazat pe abundenta naturala si pe a imparti cu ceilalti de pe planeta vastele voastre resurse, va fi introdus. Este, asa cum a fost mereu, mai mult decat suficient pentru toti, si fiecare dintre voi va veti bucura in mod egal de vasta bogatie, care in curand va va fi disponibila. Nimeni de pe aceasta planeta nu va mai merge flamand sa se culce, si nimeni de pe aceasta planeta nu va mai fi vreodata fortat sa traiasca in saracie. Acesta este noul vostru sistem. 


Caile sunt eliberate pentru noul vostru sistem, de catre multi membrii dedicati ai familiei voastre umane. Acesti barbati si femei curajoase muncesc neobositi in spatele scenelor, pentru a aduce schimbarile necesare, care vor permite noului sistem sa decoleze. Noi ii ajutam pe aliatii nostri Pamanteni, acolo unde taria noastra este necesara, dar din nou, nu suntem noi, cei din taramurile subtile superioare, cei care facem munca pentru voi, sunteti voi cei care realizati aceste lucruri. Noi va aplaudam pe toti cei care v-ati daruit atat de mult din vietile voastre pentru a facilita aceste schimbari, iar noi vedem eforturile voastre extraordinare ca aducand beneficii tuturora.


Continuati in eforturile voastre, pe masura ce multe ziduri sunt daramate zilnic. Curand nu va mai exista nici un obstacol ramas in calea voastra pentru a initia noul sistem, iar noi vedem vibratia colectiva a umanitatii crescand extraordinar la aflarea stirii ca o parte integrala a greutatilor ei a fost stearsa pentru totdeauna.


Noi le spunem tuturor Lucratorilor nostri intru Lumina, va rugam sa va continuati munca voastra, deoarece sunteti atat de aproape de a va incheia misiunile, carora le-ati ramas daruiti pentru mult mai mult timp decat va dati seama in acest moment. Voi veti vedea sfarsitul acestei etape dificile a misiunii voastre curand, iar noile voastre misiuni vor fi cu siguranta mai putin impovaratoare pentru voi. Dupa cum am spus, noi vom lucra personal cu multi dintre voi, puteti fi siguri de aceasta, dupa cum ar trebui sa fie deja clar multora dintre voi ca noi nu facem munca voastra in locul vostru, este lumea voastra si sunteti voi cei care trebuie sa realizati aceste sarcini. Noi ne aflam aici pentru a va ajuta, pentru a va furniza uneltele corespunzatoare si pentru a va instrui in modul lor corect de intrebuintare. Cum am fi capabili sa facem aceasta in lipsa unei relatii personale cu voi? Noi va spunem ca vom fi cu voi in curand, nu in spirit, ci in carne si oase, pentru a putea sa incepem multele proiecte care, dupa cum veti intelege in curand, sunt componente necesare ale noii voastre lumi. Vom vorbi din nou in curand. Ramaneti cu bine dragilor.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles
Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian