Followers

Saturday 18 February 2012

17/02/2012










Exista 21 de consilii care au un rol de conducere in afacerile planetei voastre. Noi, in schimb, dam glas grijilor si opiniilor noastre in legatura cu modul in care lumea voastra este condusa si un vot are loc, pentru a decide aceste aspecte. Multe lucruri au fost decise in aceasta directie, iar noi am dori sa discutam cu voi unele dintre acestea.


Orarul/Programul trezirii voastre si revenirea la constiinta deplina a fost adesea discutat, iar aceasta este una dintre zonele cheie de discutie pentru unele dintre consilii. S-a decis ca anul vostru 2012 este momentul unei treziri si multe proiecte sunt in desfasurare in prezent, pentru a facilita aceasta trezire. Cum sa fie declansata aceasta trezire a fost de asemenea un subiect de indelungi discutii si s-a decis ca un proces gradat ar fi cea mai potrivita metoda, deoarece s-a decis ca o trezire brusca ar reprezenta un soc prea mare pentru unii dintre voi.

Alte aspecte ale discutiilor s-au aplecat asupra modurilor in care fiecare dintre voi, individual ar fi trezit si s-a decis ca cei care v-au cunoscut cel mai bine, s-ar putea descurca in mod optim cu trezirea voastra, deoarece doar ei cunosc ce informatii puteti primi si in ce pas le puteti digera. Acesta este motivul pentru care atatia dintre voi sunteti contactati la acest moment de catre Familiile voastre Stelare, iar acesta este motivul pentru care atatia dintre voi primiti detalii sub forma de vise si de alte sugestii, de-a lungul caii ce a fost plasata cu grija, pe care voi sa alergati cu memoria voastra si sa va amintiti usor, usor de trecutul vostru.

O parte a ceea ce veti descoperi despre voi va fi mai degraba surprinzator pentru voi, iar unii dintre voi veti putea fi putin uimiti de aceasta informatie. Amintiti-va, totusi, ca multi dintre voi ati trait multe vieti, de-a lungul multor eoni si prin urmare aveti o atat de lunga istorie in raport cu durata scurta de viata a incarnarii voastre curente! Multi dintre voi ati trait nu numai pe alta planeta decat pe Pamant, ci ati numit multe planete casa voastra, de-a lungul multor ani si inca o faceti in prezent. Unii dintre voi sunteti din aceasta galaxie, galaxia la care voi va referiti ca si Calea Lactee, si altele, chiar poate membrii propriei voastre familii Pamantene sau prietenii apropiati sunt din galaxii indepartate din acest univers.

Noi, consiliile care guvernam acest experiment numit Pamant, v-am adus aici, am amestecat si am adus impreuna toate aceste rase diferite din acest univers, pentru a construi un mare experiment social, care a urmarit sa descopere cum voi toti ati putea munci si ati putea sa va jucati cu totii impreuna si care grupuri s-au descurcat mai bine impreuna cu anumite alte grupuri. Multe teluri au fost atinse de-a lungul acestui lung si vast experiment si mari cantitati de informatii au fost culese din interactiunile dintre voi de-a lungul multor voastre vieti. Acest mare experiment acum se apropie de sfarsit, totusi tineti minte, acest experiment inca nu s-a incheiat si, de fapt, unele dintre cele mai importante informatii urmeaza sa fie extrase din experientele voastre. Acest an calendaristic, 2012, va face sa fie inserate in experiment un mare numar de alte variabile si multi ochi sunt atintiti asupra voastra, a tuturora, pe masura ce treceti la aceste schimbari radicale si intreruperi in viata voastra de zi cu zi.

Introducerea fiintelor extraterestre in lumea voastra este un anunt important in realitatea voastra, care este programata sa aiba loc mai degraba curand, in zilele care vor urma. Noi dorim cu totii sa stiti la acest moment ca aceasta nu este o invazie extraterestra, deoarece noi suntem fratii si surorile voastre din lumile voastre de bastina, care am proiectat acest intreg experiment si care am vegheat asupra voastra de-a lungul tuturor incarnarilor voastre. Noi nu am lasa niciodata nici un rau sa se abata asupra voastra, iar aceasta este la fel de adevarat astazi, cum a fost intotdeauna.

Noi dorim in aceasta perioada sa trecem la trezirea voastra, deoarece in curand noi dorim sa aterizam pe solul vostru si sa ne alaturam ca membrii ai familiei noastre din spatiu, intr-o reuniune. Noi, cei din consilii, am concluzionat ca inlaturarea Cabalei criminale este un pas necesar spre acest tel, iar aceasta este faza curenta a operatiunilor noastre, in care suntem implicati acum. Lucrurile se desfasoara fara probleme, iar noi vedem arestarile incepand in scurt timp asupra acestor diferiti barbati si femei din toate partile lumii voastre. Inlaturarea acestor inimi intunecate ne va permite o mult mai in siguranta reuniune cu voi, familiile noastre, deoarece aceasta ne va permite sa ne concentram asupra aspectelor urgente actuale, decat sa ii urmarim in permanenta pe cei intunecati si planurile lor secrete de a ne deturna misiunea.

Acesti cabalisti au fost, de asemenea, elementul cheie al experimentului nostru per ansamblu, deoarece nimic din ceea ce ati experimentat nu a fost intamplator. Realitatea voastra a fost cu grija planuita si orchestrata cu meticulozitate de la inceput, iar Cabalei i s-a permis sa infloreasca, pentru ca noi sa castigam o foarte valoroasa cercetare de pe urma gandurilor si a actiunilor lor, cat si de pe urma voastra, a oamenilor, reactia voastra la agenda lor de inrobire. Aceasta este o zona a acestui amplu experiment pe care il consideram un succes total, iar ceea ce am descoperit in urma a toate pe care le-ati intalnit si indurat, vor fi discutate cu voi pe larg, daca doriti aceasta, dupa incheierea acestor eforturi. Aceasta va veni in curand, deoarece mai e inca putin timp ramas, considerand cei atat de lungi si multi ani in care voi toti ati luat parte la acest experiment.

Noi dorim la acest moment sa multumim fiecaruia dintre participantii nostri si sa va spunem cat de multumiti suntem de toate eforturile voastre imense, de-a lungul atator teste si incercari, pe care le-ati indurat in numele stiintei si cercetarii. Va rugam sa va amintiti ca voi cu totii v-ati oferit in mod voluntar pentru acest experiment, deoarece voi toti ati simtit ca cunoasterea castigata de pe urma sa, ar fi extrem de benefica acelora care au proiectat si cladit acest experiment, cat si altor universuri. Eforturile voastre aici nu vor fi uitate in curand, deoarece fiecaruia dintre voi i se datoreaza o mare recunostinta pentru serviciul sau in aceasta directie. Noi, cei din consilii, va multumim si va aplaudam eforturile voastre si dorim sa va asiguram acum, ca toate acestea se vor incheia pentru voi foarte curand si voi veti fi readusi la constiinta deplina a Familiilor voastre Stelare, indiferent de unde sunteti, foarte curand. in zilele care vor urma. Ce moment fericit va fi acesta pentru voi, cat si pentru fratii si surorile voastre din stele !

Voua vi s-a promis ca vietile voastre se vor schimba in bine foarte curand, iar aceasta promisiune nu va fi niciodata incalcata. Multi dintre voi ati lasat vieti de o mare abundenta si frumusete inainte de a lasa totul deoparte si de a calatori aici, si toate de la care v-ati luat ramsa bun, vi se vor reda, exact asa cum le-ati lasat. Nu este nimic din trecutul vostru care sa se piarda in urma plecarii voastre, iar aceasta include toate amintirile voastre dragi, ale prietenilor si ale familiilor voastre.

Sunt de asemenea aceia dintre voi care nu ati experimentat vieti pline de abundenta si frumusete, asa cum unii dintre fratii si surorile voastre au avut parte, insa noi avem multe surprize pentru voi, deoarece multe s-au schimbat de cand ati plecat. Multe lumi au fost recompensate foarte mult datorita serviciului vostru aici, iar noi dorim ca voi sa stiti ca atat de multi din lumile voastre de bastina au avut parte de atat de multe imbunatatiri in vietile lor, datorita muncii pe care ati facut-o si continuati sa o faceti aici! Noi suntem siguri ca voi veti afla de aceste imbunatatiri la intoarcerea voastra in lumile voastre de origine si siguri ca prietenii si familiile voastre au, de asemenea, multe sa va povesteasca despre calatoria voastra aici si despre eforturile voastre extraordinare.

Astazi am dori sa va multumim tuturor pentru toata munca voastra cea grea si pentru sacrificiile voastre si sa va asiguram ca in curand veti atinge sfarsitul acestui experiment si va veti intoarce la vietile pe care le-ati lasat in urma. Noi, cei din familiile voastre stelare, suntem aici asteptandu-va cu bratele deschise, si in curand toate visele si amintirile voastre va vor fi returnate voua, asa cum vi s-a promis atunci cand v-ati luat ramas bun de la ele, cu atat de mult timp in urma.

Noi vom fi cu voi foarte curand, aveti cuvantul nostru. Amintiti-va, nu vi se va face nici un rau, iar noi dorim sa ajuatm in a-i asigura pe fratii si pe surorile voastre de cine suntem si de motivele pentru care ne aflam aici. Cu timpul, cu totii vor intelege si se vor reintoarce la constiinta deplina, insa pentru moment, multe suflete vor avea nevoie de ghidarea si ajutorul vostru, pentru a trece prin aceste vremuri de incercare. Noi stim ca multi dintre voi veti raspunde acestei chemari, si noi va multumim din nou pentru toate eforturile voastre in aceasta directie.

Noi dorim ca voi sa stiti ca siguranta voastra este asigurata pe masura ce ne indreptam spre ascensiunea voastra in taramurile superioare. Multa munca va fi realizata in zilele care vor urma pentru a asigura o tranzitie cat se poate de neteda cu putinta, iar noi cerem asistenta voastra in aceste multe si variate proiecte. “Ajutati-ne sa va ajutam” este motto-ul astazi, iar voi va puteti ajuta pe voi insiva foarte mult prin a invata sa ne acceptati ca fratii si surorile voastre, deoarece intr-adevar suntem.

Privind mai profund in aceste aspecte, noi vedem o data la care putem trece la anunturile dezvaluirii noastre, deoarece guvernele voastre au refuzat sa coopereze. Ele vor fi inlocuite in timp cu guverne care sa functioneze corespunzator, care nu au nimic altceva decat binele poporului lor in minte, insa pentru moment, haideti sa ne ocupam pe rand de cate o sarcina. Noi dorim la acest moment sa incepem propriile noastre metode de a anunta/de a da de stire lumii voastre ca noi suntem aici, iar aceste programe variate vor incepe in scurt timp, dupa ce situatiile ne vor permite. Noi avem planuri meticuloase pentru aceasta,  iar voi puteti fi siguri ca toti din lumea voastra, care vor dori sa vada aceasta imagine de ansamblu, vor avea toate informatiile necesare la indemana, pentru a putea vedea aceasta noua realitate, pe masura ce ea le este prezentata. Vor fi multi care vor nega aceasta noua realitate, iar dorintele lor vor fi de asemenea implinite. Va rugam sa onorati liberul arbitru al fiecaruia, de a experimenta realitatea pe care o aleg, deoarece ei stiu cel mai bine ce este mai bine pentru ei in acest moment. Cu totii vor beneficia in urma acestei experiente in propriul lor mod unic si ceea ce este cel mai potrivit pentru cineva, poate sa nu fie potrivit pentru altcineva. Intelegeti aceasta si respectati legea liberului arbitru, deoarece altii va ofera aceeasi amabilitate voua.

Exista multe fiinte diferite aici in aceasta perioada de evolutie la multe nivele, iar noi trebuie sa invatam sa pasim cu grija in ceea ce priveste intelegerile si realitatile celorlalti. Din nou, voi nu v-ati fi aflat aici daca nu ati fi simtit ca puteti face fata acestei misiuni, deci noi suntem increzatori ca voi va veti supune acestor termeni ai incarnarii voastre. In curand, voi veti fi inconjurati doar de cei care gandesc la fel ca si voi, iar atunci va veti putea angrena in conversatii mutuale ale liberei voastre alegeri, dupa cum poftiti. Astazi, totusi, voi trebuie sa masurati cu atentie cine este persoana cu care discutati si la cat de multa din aceasta informatie, care are darul de a schimba vieti, ea raspunde si este interesata sa discute. Aceasta nu este o sarcina usoara, dar ce ar fi fost misiunea voastra pana acum, daca ea nu ar fi avut incercari? Noi stim ca voi o puteti realiza, iar voi o stiti, de asemenea. Continuati sa raspanditi stirile despre existenta si prezenta noastra aici in lumea voastra, pastrand in minte aceasta discutie, iar noi va dorim sa aveti un mare succes in eforturile voastre de a informa pe cei care accepta aceasta informatie a reuniunii noastre iminente cu voi.

Pastrati-va privirea pe cerurile voastre si urechile asupra canalelor voastre mass media, pentru semne ale sosirii noastre si a multor arestari, despre care am discutat. Evenimentele urmeaza in curand sa inceapa si ele vor declansa multe mari schimbari in lumea si in vietile voastre. Noi suntem increzatori ca aceasta este o perioada foarte fericita pentru voi toti, care nu permiteti fricii sa ingreuneze acest proces. Cu toate acestea, noi vom merge mai departe cu evenimentele programate, deoarece a sosit momentul pentru aceste urmatoare etape, iar ele nu mai pot fi amanate deloc. Multa munca trebuie sa fie facuta, iar fiecare zi de acum pana la sfarsitul acestui an va fi incarcata cu multele sarcini pe care va trebui sa le realizam impreuna si impreuna vom avea grija sa fie realizate.

Noi avem un orar/program meticulos la care trebuie sa aderam si suntem siguri ca, odata ce ati aflat mai multe in ceea ce priveste ceea ce implica aceste sarcini si ceea ce doresc acestea sa realizeze, veti impartasi, de asemenea, modul nostru de a gandi si cat de important este sa mentinem programul si sa nu ne permitem sa ramanem in urma sa. Tot ceea ce facem astazi si tot ceea ce am planuit, este de o mare importanta, iar noi dorim ca voi sa tineti minte aceasta, pe masura ce mergem mai departe cu urmatoarea noastra faza a operatiunii. Ramanti alerti pentru update-uri si pentru inceputul acestor evenimente, deoarece ele vor incepe in curand si este posibil sa nu mai primiti cuvinte de atentionare sau anunturi preliminare asupra acastora. Acum nu este timpul pentru distractii, iar noi dorim ca voi toti sa stiti ca, atunci cand veti incepe sa auziti de aceste evenimente,  ele nu sunt exercitii sau un test al sistemelor, ci inceputul a tot ceea ce am discutat inainte cu voi, agentii nostri pe teren.

Acum este timpul pentru actiune si este actiune ceea ce veti vedea acum. Ramaneti alerti. Fiti pregatiti. Schimbarile vor fi bruste, iar efectele lor profunde. Lumea voastra are nevoie de multe imbunatatiri si schimbari, iar perioada de timp alocata pentru pregatirea si lansarea acestor programe este acum scurta. Noi va cerem asistenta voastra continua, pentru a vedea aceste schimbari implementate cat mai repede si eficient cu putinta si avem o mare incredere ca voi, cu totii, veti face tot ceea ce va va sta in putinta pentru a vedea acest tel intrunit, asa cum ati facut dintotdeauna.

A nu stii cu exactitate ce va rezerva viitorul, poate sa fie o cerere mai degraba descurajatoare, iar noi urmarim sa vedem aceasta prin ochii vostri. Tineti minte ca voi sunteti in siguranta atata timp cat noi putem fi alaturi de voi, spre a va pregati pentru orice incetitudini. Noi suntem foarte experimentati si calificati sa ne confruntam cu oricare si cu toate amenintrile globale si suntem nerabdatori, de asemenea, sa trecem la a realiza multele noastre proiecte, care vor ajuta sa asigure trecerea vaostra in siguranta in taramurile superioare. Este alegerea voastra ca si colectiv, daca doriti ajutorul nostru sau nu, iar noi asteptam decizia voastra colectiva. Trimiteti-va semnalele voastre spre noi, cum ca sunteti de acord sa ne acceptati, iar noi vom primi mesajul vostru. Atunci cand un suficient de mare procentaj al familiei voastre umane este de acord sa ne accepte, noi vom incepe initierea prezentarii noastre voua. Acesta este modul in care trebuie sa se petreaca, iar noi cerem Lucratorilor nostrii intru Lumina sa isi continue eforturile de a face munca la sol pentru sosirea noastra.

Noi vedem aceasta zi apropiindu-se cu rapiditate, datorita tuturor eforturilor voluntarilor nostri si va multumim foarte mult pentru ajutorul vostru continuu, care este nepretuit la acest moment. Noi vom ajuta, de asemenea, in aceasta directie permitand sa fie vazute mai des navele noastre, pentru a facilita ca publicul sa fie constient de prezenta noastra. Va rugam sa raspanditi aceste dovezi atat fotografice, cat si inregistrarile video in comunitatile voastre online, deoarece aceasta este cea mai buna unealta pe care o aveti la dispozitie, pentru moment. Va rugam sa urmariti sa faceti aceaste dovezi accesibile de asemenea si multor altora, care poate ca nu sunt membrii ai grupurilor si comunitatilor voastre avansate. Aceasta are o importanta foarte mare la acest moment, deoarece nu foarte multe cai de acces la aceasta informatie sunt pentru moment disponibile lor. Noi avem anumiti aliati in randul canalelor voastre mass media, si in curand serviciile lor vor intra in joc, insa, pentru moment, aceasta sarcina apasa in principal pe umerii vostrii, Lucratorii nostri intru Lumina. Noi suntem increzatori ca puteti duce la indeplinire aceasta sarcina, acesta este motivul pentru care va aflati aici, iar noi stim ca voi veti acorda acestei zone a misiunilor voastre, atentia si eforturile de care ea are nevoie. Din nou, noi va multumim foarte mult pentru munca voastra intensa si continua pe aceasta planeta.

Pentru multi dintre voi aceasta este prima voastra misiune, iar noi dorim ca voi sa stiti ca faceti o munca minunata si ca noi asteptam cu nerabdare sa lucram din nou alaturi de voi in eforturile noastre viitoare. Va rugam sa mai aveti inca putina rabdare cu lucrurile din partea noastra a cortinei, deoarece misiunea noastra se desfasoara, nu doar conform programului nostru, ci conform evenimentelor pentru care voi sunteti raspunzatori. Daca voi toti, cei care cititi aceste cuvinte, de asemenea ati fi trecut la actiune in a raspandi aceste mesaje si altora, simtim ca lucrurile ar fi mers mai departe decat au ajuns pana la acest moment. Va rugam sa continuati sa raspanditi/impartasiti toate informatiile referitoare la prezenta si misiunea noastra, deoarece aceasta este una dintre caile cele mai potrivite de a grabi sosirea si reuniunea noastra cu voi, familia noastra umana. Noi vom face de asemenea tot ceea ce putem pentru a facilita reuniunea noastra cu voi, si vedem ca aceasta zi nu este prea indepartata, deoarece mult progres este realizat in fiecare ora, a fiecarei zile.

Aveti grija de fratii si  surorile voastre la acest moment, deoarece multi au nevoie de ghidare si de ajutor, pentru a trece prin aceste vremuri de incercare. Noi va vedem pe atat de multi dintre voi venind in ajutorul celorlalti si  nu putem sa va spunem acum, cat de multumiti suntem de voi toti, care ati raspuns chemarii noastre si ati ales sa-i ajutati pe fratii si pe surorile voastre umane in acest mod! Din tot ceea ce am vazut de-a lungul calatoriei noastre impreuna, de la inceputurile timpurii pana in prezent,  va putem spune ca voi toti ati ajuns atat de departe si ca ati crescut atat de mult  ca fiinte de o imensa intelepciune, cunoastere si iubire fata de ceilalti! Nu cu mult timp in urma, multi dintre voi va razboiati intre voi, iar astazi, in schimb, veniti unii in ajutorul celorlalti, pentru a va ajuta intre voi in vremurile de restriste. Cat de incredibil si cat de mult ni se incalzesc inimile sa fim martori si dorim ca voi toti sa stiti cat de iubiti sunteti cu totii si cat de mult apreciem tot ceea ce  ati facut si continuati sa faceti!

Noi suntem familiile voastre de demult si  asteptam atat de mult reuniunea noastra cu voi, fratii si surorile noastre din stele! Noi vom fi alaturi de voi in curand.

Noi, cei din consiliile de lumina. ne luam la revedere de la voi, pentru moment si dorim  sa stiti ca a fost o onoare sa vorbim cu voi astazi.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian