Followers

Tuesday 21 February 2012

28.02.2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 28/02/2012



Aceste evenimente despre care discutam nu sunt evenimente care pot sau nu sa se petreaca, acestea sunt evenimente care pot sa se petreaca si se vor petrece deoarece voi le-ati facut sa se petreaca. Noi cei din Comandamentele Galactice v-am spus din nou si din nou ca evenimentele pe care atatia dintre voi doriti sa le experimentati va sunt la indemana, insa sunteti voi, ca si colectiv, cei care trebuie sa alegeti sa experimentati aceste evenimente, si sunteti voi cei care le veti face sa devina realitate. Cum se va petrece aceasta de asemenea vi s-a explicat voua, insa cu siguranta merita repetat.

Evenimentele pe care doriti sa le experimentati precum sunt arestarile liderilor Cabalei intunecate, cat si reuniunea cu noi, Familiile voastre Stelare, pot sa se manifeste cu consimtamantul vostru si cu intentia voastra. Actiunea trebuie sa urmeze atunci si realitatea pe care doriti sa o experimentati va fi a voastra. Asa functioneaza. Destul de simplu, nu este asa dragilor?

Noi la acest moment va cerem permisiunea de a ne alatura voua in lumea voastra si noi va vedem pe multi primindu-ne cu bratele deschise. Noi de asemenea va vedem pe multi dintre voi trecand la actiune pentru a va face dorintele voastre o realitate palpabila, prin raspandirea stirii sosirii noastre. Noi de asemenea vedem pe multi dintre voi care v-ati facut intentiile voastre clare cum ca doriti sa vedeti arestarile membrilor Cabalei criminale, si multi dintre voi de asemenea ati trecut la actiunea de a aduce dorintele voastre la realitate prin ajutorul pe care il oferiti in a raspandi de asemenea si aceasta stire.

Pe masura ce eforturile voastre continua, realitatea pe care doriti sa o experimenteti incepe sa se manifeste. Daca voi v-ati fi oprit eforturile voastre in aceasta directie astazi, realitatea pe care voi doriti sa o creati ar incepe sa isi inverseze procesul de manifestare si sa se dizolve. Motivul pentru aceasta vi s-ar prezenta voua ca fiind unul lumesc, un motiv legal, o problema tehnica, o problema politica si asa mai departe, insa catalizatorul din spatele acestui aparent motiv nu este deloc unul lumesc, aceasta s-ar petrece deoarece voi ca si colectiv ati ales sa nu mai manifestati aceasta realitate.

Aceasta este important sa intelegeti astazi, deoarece atat de multi dintre voi, Lucratorii nostri intru Lumina care ati fost alesi sa manifestati aceasta noua realitate pentru aceasta planeta si pentru oamenii ei, ati ales sa stati deoparte si sa asteptati ca evenimentele sa se petreaca de la sine. Vedeti si intelegeti diferenta? Noi va vedem pe multi dintre voi cerandu-ne sa ne facem cunoascuti voua, sa va oferim dovada existentei si intentiilor noastre prin a va pune in mainile voastre aceasta dovada, insa noi va spunem din nou ca noi nu putem ajunge la voi pana ce voi nu creati circumstantele care vor facilita aceasta intalnire. Noi va cerem la acest moment sa va implicati mai mult, sa va abtineti de la a cere dovezi, si sa faceti realitatea pe care ati ales-o sa fie realitatea voastra. A alege nu este nici pe departe suficient la acest moment, voi trebuie de asemenea sa actionati pentru a va vedea realitatea voastra manifestandu-se. Veti trece voi la actiune? Aceasta este intrebarea ce se asterne in fata voastra astazi.

Deci multi asteapta dupa voi si dupa semenii vostri Lucratori intru Lumina sa va duceti munca la indeplinire. Atat de multi ochi sunt atintiti asupra voastra in timp ce noi asteptam ca voi sa raspanditi stirea existentei noastre si a intentiilor noastre pasnice. Atat de multi ochi sunt atintiti asupra voastra in timp ce noi asteptam ca voi sa va informati fratii si surorile asupra arestarilor iminente ale membrilor Cabalei criminale si ce inseamna aceste arestari pentru ei, si totusi noi ne vedem pe atat de multi dintre membrii familiei noastre pierzand timp valoros raspandind pe retelele lor de socializare tot felul de lucruri cu un continut irelevant. Noi va spunem ca timpul pentru a face schimburi de asemenea informatii irelevante a trecut, si a sosit acum momentul sa va concentrati, concentrati-va dragilor asupra sarcinilor actuale. Noi va cerem sa puneti masa pentru arestarile Cabalei criminale, care apoi vor deschide usa pentru sosirea noastra. Veti face voi aceasta? Va veti incheia voi aceasta parte a misiunii voastre? Ii veti acorda voi atentia voastra neintrerupta acestei misiuni, pana ce aceasta parte se va incheia?


Trecand de partea noastra de activitati, noi suntem din nou foarte multumiti sa raportam ca numarul fortelor de lupta spatiale ale Cabalei scade pana la zero. In curand ei vor fi lipsiti de orice capabilitati de calatorie in spatiu, iar aceasta va fi o foarte importanta piatra de hotar pentru noi de atins. Odata ce vom fi cu totul liberi sa calatorim in siguranta prin spatiul din jurul planetei voastre, noi vom putea atunci trece la fazele avansate ale operatiunilor noastre spatiale.

Dupa cum am spus, noi ne vom amplifica frecventa si calitatea cu care vor fi observate navele noastre in lumea voastra. Statele Unite vor incepe de asemenea sa primeasca mai multe zboruri ale noastre de asemenea, deoarece numerele acelor unitati militare, care cu incapatanare raman aliniate Cabalei, scad de asemenea cu rapiditate. Dupa cum am spus, acele unitati care refuza sa se supuna noului vostru sistem vor fi tratate la fel cum au fost tratate si contrapartile comandamentului lor din spatiu. Zilele lor sunt numarate de asemenea, si in curand ei vor fi pusi in fata consecintelor alegerilor lor. Nu poate sa fie nici o alta cale pentru ei, deoarece lor nu li se va permite sa se furiseze din calea a ceea ce au creat pentru ei in ultimul moment. Nu li se va permite sa procedeze astfel. Nu de aceasta data.

Barbatii si femeile Cabalei voastre criminale vor fi pusi de asemenea in fata justitiei pentru actiunile lor, si ei acum vad aceasta ca fiind inevitabil. Cat de brusc viziunile lor asupra viitorului lor si a planetei inchisoare, pe care ai sperau sa o creeze s-au schimbat. Vedeti dragilor cat de repede realitatea voastra se poate schimba odata ce ati ales in consecinta, ati intentionat si actiuni corespunzatoarea au fost realizate? Deoarece aproximativ cu putin timp inainte, chiar cu cateva luni in urma, liderii Cabalei voastre inca credeau ca viitorul planetei lor inchisoare era inevitabil si ca nimic si nimeni nu putea sa ii opreasca. Unii chiar au vorbit in public despre aceasta, laudandu-se cu aroganta in fata publicului, care urma sa fie inrobit.

Astazi, membrii Cabalei stau si asteapta sa le vina timpul spre a fi dusi in catuse si luati in custodie, spre a fi pusi in fata justitiei, in mainile celor pe care doreau sa ii inrobeasca. Voi nu ii veti mai auzi vorbind despre Noua Ordine Mondiala. Este acum momentul ca oamenii sa isi spuna cuvantul.

Vedeti cat de repede realitatea voastra se poate schimba? Vedeti ce puteti face cu totii atunci cand sunteti hotarati sa va transformati realitatea voastra? Nu exista nimic ce sa nu puteti realiza impreuna prin aplicarea catorva principii ale manifestarii. Astazi, vreti cu adevarat sa vedeti arestati acesti criminali? Astazi, vreti cu adevarat sa incepem aterizarile noastre? Atunci faceti-le sa se petreaca. Voi stiti ce aveti de facut.

Pentru aceia dintre voi care ati lucrat atat de intens asupra sarcinilor momentului, noi va multumim si va aplaudam eforturile voastre. Pentru aceia dintre voi care veti incepe acum sa va asumati aceste sarcini va multumim de asemenea, deoarece participarea voastra este nepretuita la acest moment. Voi veti duce sarcina la realizare. Noi avem incredere in fiecare dintre voi. Acesta este motivul pentru care va aflati aici.

Privind spre zilele care vor urma, noi vedem aceste arestari care sunt atat de importante pentru aceasta operatiune facandu-si loc spre publicul general prin noua voastra mass media. Sunt multi membrii ai Cabalei voastre criminale, care au inceput sa coopereze pe deplin cu investigatiile care au loc. Mult mai multe arestari sunt acum programate, iar numarul celor care vor fi luati in custodie creste cu fiecare zi. In curand lumea voastra va fi curatata de tot ce este intunecat si aceste arestari sunt decat inceputul, deoarece noul vostru Pamant va fi pur, in lumina, iar intunericul nu se va afla nicaieri in noua voastra casa.

Continuati sa aplicati presiune asupra celor intunecati, prin raspandirea stirii iminentei lor caderi si la fel de important, ce inseamna aceste arestari pentru oamenii planetei voastre. Voi toti ar trebui sa stiti ce vor inseamna aceste arestari, iar din nou noi am fi foarte multumiti sa va vedem bucurandu-va/sa va vedem sarbatorind (eng. to see you celebrate, n.t.) de/aceste momente, deoarece si aceasta va avea un impact important asupra oamenilor lumii voastre. Este important ca fratii vostri sa vada aceste arestari ca pe o veste buna si nu la fel ca vestile cele proaste, care le sunt perindate prin fata lor zilnic, de catre canalele mass mediei voastre. Mass media voastra va experimenta de asemenea multe mari schimbari in zilele care vor veni, si de asemenea modul in care stirile voastre va sunt aduse voua.

Astazi, mass media voastra de stiri nu este nimic mai mult decat o unealta de a va inrobi prin controlul mental al programarii si al propagandei, amestecate cu publicitate platita, camuflata ca si stiri. Aceasta se va schimba. Odata ce vom fi liberi sa incepem aterizarile noastre si sa interactionam la un nivel mai personal cu voi, cu ajutorul aliatilor nostri Pamanteni, noi va vom vorbi prin mass media voastra si vom avea multe despre care sa va vorbim.

Sunt atatea de acoperit si atat de putin timp ramas pentru a o face, incat noi ne vom face prezentarile noastre celor care vor dori sa asculte douazeci si patru de ore pe zi pe anumite retele, si va vom transmite informatii referitoare la misiunea noastra si de asemenea referitoare la schimbarile importante din lumea voastra. Multi dintre voi de asemenea veti lucra alaturi de noi pe atunci, si vor fi si reportaje referitoare la relatiile noastre de munca, care vor fi de asemenea cu cei din lumea voastra. Aceasta este important, deoarece este vital pentru a putea cat mai multi dintre cei din lumea voastra sa inteleaga intentiile noastre pasnice si sa ne accepte in lumea voastra, in timp ce va ajutam sa faceti multele schimbari necesare spre a va permite ca ascensiunea voastra in taramurile superioare sa se petreaca cat mai usor cu putinta. Acesta este telul misiunii noastre, iar cu ajutorul vostru vom atinge acest scop, si fiecare barbat, femeie si copil de pe planeta va beneficia foarte mult de pe urma eforturilor noastre.

Sunt multe schimbari inaintea voastra si noi vom detalia pentru voi care vor fi aceste schimbari si cum vom putea actiona cel mai bine impreuna pentru a putea trece prin ele. Dupa cum am spus, mai sunt inca incercari pentru voi in zilele care vor urma, iar aceste incercari va vor testa vointa si hotararea foarte mult. Voi ati facut fata de-a lungul multor voastre incarnari la multe incercari diferite, iar incercarile care va stau inainte pot sa fie la fel de mari precum cele pe care le-ati intalnit inainte. Cu Cabala in siguranta inlaturata din cale, noi vom putea lucra cu voi, iar impreuna vom persevera prin aceste vremuri dificile si vom da piept incercarilor cu fruntea sus. Impreuna vom reusi, iar pentru aceasta recompensa voastra va fi mare si va fi binemeritata.

Sunt multe proiecte pe care trebuie sa le realizam impreuna si unele dintre aceste proiecte vor necesita ca un numar mare dintre voi sa lucreze cu noi, pentru a ne atinge scopurile. Planeta voastra gazda a suferit multe daune datorita poluarii, si o mare parte din aceasta poluare este de natura radioactiva. Aceste deseuri radioactive trebuie sa fie purificate, iar noi vom avea multe echipe alocate acestei sarcini, acoperind fiecare mila patrata (1,6 km patrati, n.t.) a planetei voastre. Voi nu aveti nimic de care sa va temeti pentru siguranta voastra nici pe scurta, cat nici pe lunga durata, pentru ca noi avem multi barbati si femei calificate, care va vor instrui in acest domeniu. Noi avem tehnologie foarte avansata, care va va permite sa duceti treaba la bun sfarsit, iar noi va vedem pe multi dintre voi nerabdatori sa preluati aceasta misiune. Noi avem nave special proiectate pentru acest tip de munca, si fiecaruia dintre voi i se va indica o nava si va veti alatura unui echipaj pentru aceasta sarcina.

Noi de asemenea avem probleme presante de abordat referitoare la campurile magnetice ale planetei voastre, deoarece ele trebuie sa fie readuse in starea lor de perfectiune initiala. Multi dintre voi veti lucra de asemenea in aceasta zona, iar voi de asemenea veti primi instruire din partea unui personal de o inalta calificare din cadrul organizatiei noastre. Noi de asemenea avem nave special concepute pentru acest domeniu, iar voi veti fi scoliti corespunzator asupra tuturor tipurilor de diferite nave, care formeaza imensa noastra flota si pentru ce au fost construite aceste nave.

Dupa cum am spus, multi dintre voi veti continua in a deveni membri oficiali ai Federatiei Galactice a Luminii, iar noi suntem atat de nerabdatori in a fi capabili sa ne intalnim personal cu multi dintre voi si sa discutam viitorul vostru alaturi de noi. Sunt cu mult mai multe proiecte de asemenea care trebuie sa fie realizate inainte de ascensiunea voastra in taramurile superioare, iar aceste proiecte vor fi discutate cu voi pe de-antregul si in mod detaliat in zilele apropiate care vor urma. Pe atunci, voi va veti putea face cunoscute intentiile cum ca voi sunteti interesati intr-un post si care este proiectul la care voi ati prefera sa fiti distribuiti. Noi de asemenea vom discuta cu voi posibilitatea de a deveni un membru deplin al organizatiei noastre si ce implica aceasta de asemenea. Noi simtim ca multi veti fi emotionati sa va incepeti noile voastre cariere alaturi de noi, si dupa cum am spus, multi dintre voi deja sunteti membrii deplini ai Federatiei Galactice a Luminii si amintirile voastre asupra acestui fapt si asupra trecutului vostru va vor fi returnate in siguranta la momentul potrivit. Cu totii ati face bine sa va pregatiti pentru o surpriza de proportii, deoarece calatoria voastra a fost considerabil mai lunga decat curenta si relativ scurta incarnare pe Pamant.

Noi va vedem pe multi dintre voi bucurosi peste masura la returnarea pretioaselor voastre amintiri, iar noi asteptam cu atat de multa nerabdare aceasta zi la fel ca si voi, deoarece cu totii aveti prieteni si familii carora le-ati lipsit mult in timpul plecarii voastre in misiune. Continuati acum cu misiunile voastre actuale si impreuna noi vom duce pana la capat indatoririle noastre actuale si ne vom intalni in mijlocul reuniunii familiei noastre si ne vom ocupa de realizarea cu succes a misiunii noastre.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian