Followers

Sunday 5 February 2012

5/02/2012




Mesaj de la Sara, din Federatia Galactica
5/02/12





Doar cel/cea care cauta adevarul lui sau al ei va invata cum planeta fuctioneaza la interior. Cei care cauta moduri mai mari si mai grandioase de a trai sunt cei care astazi cauta raspunsurile grele la intrebarile de zilei. Esti tu un cautator si un povestitor al adevarului? Esti unul dintre cei care va parasi confortul credintelor familiare si care se va avanta in necunoscutul intrebarii, cautand noi raspunsuri la acest nou mod de viata? Ceea ce ii asteapta pe cei care cauta planurile superioare ale intelepciunii este o comoara atat de mare, deci a va elibera de propria fiinta si suflet incat va cerem sa iesiti din zona familiara credintelor voastre curente si sa puneti la incercare tot ceea ce ati ajuns sa cunoasteti ca fiind realitatea voastra. Despre ce este vorba de fapt, cum functioneaza, cum a luat nastere, cum se va incheia si va spunem din nou dragilor, totul depinde de voi. Aceasta este cheia raspunsurilor voastre, desi fiecare are propria usa de descuiat si fiecare dintre cheile voastre sunt unice caii pe care calatoriti. Nu exista doar o singura cheie si un singur adevar, ci milioane si miliarde de chei si adevaruri si depinde de fiecare dintre voi sa caute si sa gaseasca propria cale si propria intelege a toate.


Noi ii felicitam pe fiecare dintre voi nu pentru a rezolva ghicitorile cele mai grele ale vietii, ci ii sarbatorim pe aceia dintre voi care preiau initiativa de a gasi un raspuns care se potriveste cel mai bine intrebarii celei mai arzatoare din mintea voastra astazi. Cautati aceste raspunsuri si veti gasi, nu poate fi mai simplu decat atat. Sunt cei care ii intreaba pe altii, care sunt raspunsurile la unele dintre aceste intrebari, iar aceasta este prea bine, desi voi nu veti gasi in urma acestor interogari decat adevarul altcuiva, si nu al vostru, deoarece un altul nu cunoaste decat raspunsurile pe care el le-a gasit prin cautarea propriului sau adevar si al tuturor raspunsurilor adunate pe calea lui sunt unice si personale caii pe care merge. Continuati dragilor si iesiti pentru a cauta raspunsurile care va vor elibera. Noi nu va putem promite ca veti gasi raspunsurile pe care le cautati, insa va putem asigura ca veti beneficia foarte mult de pe urma cautarii in sine, iar pentru aceasta, toate eforturile voastre vor merita sa fie facute.


Credeti in voi insiva asa cum noi credem in voi. Daca voi ati putea face aceasta, voi puteti face orice, realiza orice, schimba orice, darama orice, cladi orice si manifesta orice. A crede in abilitatile voastre este primul pas. Voi nu veti primi dovezi ale puterilor voastre decat dupa ce v-ati daruit pe voi insiva angajamentului total si credintei. Increderea este o parte atat de mare a existentei voastre, si totul incepe cu aceasta piata unghiulara. Aveti incredere in voi insiva, credeti in puterile voastre, aveti incredere in ce va urma. Luati aceste cuvinte si incepeti cu o noua focalizare de aici inainte, cu un nou tipar de a gandi, conform caruia voi aveti abilitatea de a realiza orice si voi veti crea impreuna noua voastra casa in taramurile subtile superioare ale existentei. Sa stiti ca nimic nu va poate opri, deoarece nimic nu are aceasta putere.


Noi vedem multe schimbari, care vor incepe in curand. Nimic nu poate opri aceste schimbari si intotdeauna a fost doar o chestiune de timp. Acest timp este aici si multe schimbari trebuie sa inceapa pentru a tine in orarul stabilit planul de ansamblu. Ramaneti focalizati asupra fiecarei zile prin care treceti, nu asupra trecutului, nu asupra viitorului, nu asupra evenimentelor care deja s-au petrecut sau nu au reusit sa se petreaca si nu va concentrati asupra evenimentelor care inca nu s-au petrecut. Concentrati-va asupra lui acum, focalizati-va doar asupra sarcinii curente pe care o aveti astazi. Care este aceasta sarcina ? este sa va intrebati de ce ieri nu v-a adus ceea ce ati dorit? Este o zi in care sa va intrebati daca ziua de maine va va aduce ceea ce va doriti? Nu, nu este nici una dintre cele enumerate. Astazi este o zi in care voi sa realizati sarcina pe care o aveti acum. Care este acea sarcina? In fiecare zi ar trebui sa stiti exact ce aveti de facut imediat ce v-ati trezit la lumina noii zile. Voi ar trebui sa aveti in fata voastra un plan de actiune in fiecare zi pentru a va gestiona mai eficient timpul si sa il folositi la intregul sau potential. Nu mai este atat de mult timp pentru a realiza atat de mute teluri, pe care le aveti. Toti aceia dintre voi treji astazi trebuie sa va ocupati cu sarcinile imediate, si mult mai multi trebuie sa se trezeasca pentru a se alatura cauzei si sa ajute in sarcinile trasate lor in propriul lor plan al incarnarii.


Multi dintre voi trebuie sa fi decoperit deja exact ce va trebui sa faceti acum, si daca nu ati invatat aceasta pana acum noi va spunem sa mergeti cu instinctele voastre cele mai necizelate si sa permiteti intuitiei voastre sa va conduca la propria voastra statie de lucru. Nu va ganditi prea mult la aceasta, doar urmati-va inima si actionati. Noi va spunem ca voi nu puteti gresi niciodata atunci cand va veti urma inima. Ce este ceea ce va place sa faceti? Va place sa scrieti? Sa comunicati cu altii? Sa ii vindecati pe altii? Sa ii indrumati pe altii? Toate aceste sarcini sunt necesare in aceste vremuri pline de incercari. Unde va conduce inima voastra?


Treceti peste hopurile pe care le puteti intalni pe cale, deoarece este o gratie ca voi sa intalniti aceste obstacole, pentru va vor aduce in faza in care sa culegeti beneficiile calatoriei voastre. Nu va atasati de o anumita sarcina sau problema, ci bazati-va pe intuitie pentru a va spune cand este momentul sa treceti mai departe. Voi stiti ca veti reusi in orice efort pe care vi-l asumati. Credeti in voi insiva, credeti in puterile voastre, aveti incredere in ce va veni. Noi va spunem, impreuna voi puteti muta muntii si voi puteti schimba lumea. Noi am vazut aceasta de o mie de ori pana acum si o vom vedea din nou. Noi nu avem nimic altceva decat incredere in voi toti, noi stim ca voi nu ne veti dezamagi si noi stim ca voi nu v-ati dezamagi niciodata pe voi.


Revenind la aspecte ale lumii voastre exterioare, noi in prezent maturam intreaga planeta in cautarea celor care se afla in cardasie cu cabala intunecata, si noi inlaturam ultimele vestigii ale fortelor lor de lupta. Numarul lor s-a diminuat atat de mult, incat in curand ei nu se vor mai putea numi o armata. Liderii lor urmeaza, iar ei sunt pe dplin constienti de aceasta. Astazi ei se ascund, dar noi stim exact unde sa ii gasim. Ei nu pot si nu vor scapa de justitia pe care o vor primi. Ne vom asigura noi de aceasta si va cerem voua sa fiti administratorii acestor proceduri. Este treaba voastra sa fiti judecatori si juriu, iar noi ne aflam aici decat pentru a va ajuta in aceasta sarcina. Pedepsirea, reabiltarea, restituirea, toate depind de voi. Tot ceea ce voi veti decide la nivel colectiv, la aceea noi ne vom supune. Asa stau lucrurile, si astfel vor fi intotdeauna in aceasta directie, cat de asemenea si in directia altor aspecte presante.


Noi vedem planul de ansamblu desfasurandu-se perfect in concordanta cu orarul stabilit. Nu au existat nici un fel de obstacole recente, deoarece multi dintre voi credeti astazi. In schimb, noi vedem ca ati facut de curand un mare salt pentru voi insiva. In ce directie va va purta, ramane ca voi sa decideti. Amintiti-va intotdeauna ca ceea ce se schimba in interiorul unei fiinte este cu mult mai important decat ceea ce se schimba in exteriorul ei. Nimic nu pare sa se fi schimbat fara voi, insa multi astazi nu pot pretinde ca ceva nu s-a schimbat in interiorul lor. Din nou va indrumam sa va urmati inimile si intuitia in aceasta directie. Aceasta este ceea ce va va conuce, la fel si toate raspunsurile la intrebarile cele mai frecvente in mintea voastra astazi.


Ramaneti focalizati asupra sarcinii actuale. Voi faceti salturi atat de mari spre visul vostru colectiv. Sunteti aproape acolo. Nu renuntati acum. Nu va permiteti sa cadeti in indoiala si in nesiguranta. Ele sunt decat capcane ale iluziei. Ele nu sunt reale, doar ceea ce voi creati este real. Exista lucruri pe care doriti sa le faceti pentru voi insiva? Daca nu, atunci ignorati-le, deoarece ele nu exista in noua voastra realitate. Ele sunt decat obiecte de fum ale imaginatiei voastre bogate, care va face mai departe loc adevarului vostru. Care este adevarul vostru ramane sa descoperiti voi isiva si ceea ce doriti, este pentru voi sa creati. Nu exista reguli sau limitari care sa va mai tina pe loc. Voi tineti fraiele puterii ; voi luati toate deciziile acum. Este lumea voastra sa faceti cu ea ceea ce doriti. Noi, Federatia Galactica a Luminii, suntem aici doar pentru a ne asigura ca nimeni nu interfereaza cu visele voastre si noi va slujim astfel cu drag. Acum mergeti si visati si creati tot ceea ce doriti. Totul va veni la voi. Intelegeti aceasta, sa stiti aceasta, sa credeti aceasta, iar puterile voastre se vor multiplica inmiit.


Eu sunt Sara din Federatia Galactica a Luminii, si a fost o onoare sa vorbesc cu voi astazi.




Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian