Followers

Monday 13 February 2012

13/02/2012



Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 13/02/2012


Adversitatea este incercarea cu care multi dintre voi aveti de a face astazi. Un obstacol a fost plasat in calea voastra, iar multi dintre voi vedem ca luati decizia de a-l inlatura si de a va continua serviciul, avand mintea clara si fiind nedescurajati de confuzia momentana si oprirea muncii. Exista aceia dintre voi care ati ales sa deviati de la curs si sa mergeti pe dupa acest obstacol, prin a va crea o noua cale pentru voi. Va salutam de asemenea, dupa cum v-am asigurat intotdeauna, ca noi onoram si respectam fiecare alegere pe care o faceti. Toate caile vor conduce in cele din urma spre lumina, nu poate fi altfel, iar acesti indivizi vor gasi si ei calea prin intermediul noii directii pe care o elibereaza.



Noi dorim de la acest moment sa discutam cu voi, dedicatii nostri Lucratori intru Lumina, ce munca importanta faceti. Noi va vedem pe voi toti daruind eforturile voastre extraordinare pentru a va realiza sarcinile, iar noi va spunem bravo pentru eforturile voastre de a persevera in fata nesfarsitelor incercari si teste ale tariei si hotararii voastre. Noi am crezut, atunci cand ati fost selectati pentru aceasta misiune, ca voi nu veti lasa nimic sa va stea in calea voastra, spre realizarea incununata de succes, iar noi vedem acum aceasta ca fiind o alegere inteleapta. Continuati cu hotarare prin aspectele aparent confuze din jurul vastru, deoarece intreaga voastra experienta prin 3D a avut momente mai degraba incurcate si confuze, nu-i asa? Voi sunteti cu totii Maestrii in a naviga experienta labirintica si astazi aproape ati ajuns la sfarsit si veti apare in lumina. Nimic nu va poate opri sau incetini acum, deoarece ati cladit un puternic curent de miscare si multe obstacole au fost inlaturate deja din fata a ceea ce veti intalni mai tarziu. Aveti incredere si credinta ca veti atinge statia de destinatie.

Trecand la aspectele legate de razbunarea Cabalei voastre intunecate, noi, Federatia Galactica a Luminii, continuam sa le demontam masinaria de razboi, ora de ora. Este o frumoasa imagine de contemplat. Piesa cu piesa, aparenta lor rezerva interminabila de soldati si armament, a fost sistematic si cu certitudine dezasmblata, lasand decat parti raslete si fragmentate in dezbinare si confuzie. Cei care continua sa lupte vad invingerea ca pe un deznodamant inacceptabil al campaniei lor si asteapta infricosati sosirea momentului lor de a face fata justitiei, si vor face. Liderii acestor forte de lupta sunt urmatorii, dupa ce liniile lor de aparare sunt maturate precum multele bucati ale unui geam spart. Ei de asemenea trebuie sa stie ca urmeaza randul lor, iar astazi simt mai putina bravada si sete pentru razboi si cucerire decat frica, ingrijorare si rusine pentru actiunile lor. Ei acum se tem sa fie luati de langa familiile si prietenii lor, si totusi aceasta le este karma, aceasta este calea pe care ei au ales-o pentru a invata aceleasi lectii, pe care cu totii trebuie sa le invatam, insa pentru unii dintre noi in moduri diferite. Cu totii vor fi tratati in mod corect si uman, aceasta este calea noastra, chiar daca nu este a lor.

Sefii lor vor fi de asemenea insirati si incarcerati, pentru a fi pusi in fata justitiei pentru actele lor, iar noi nu ne vom opri pana ce lumea voastra nu va fi purificata si cei care au complotat si urmarit sa va inrobeasca pe voi, fratii si surorile noastre. Asa trebuie sa fie, deoarece calea trebuie eliberata pentru o reuniune pasnica cu noi, deoarece mai este inca putin timp ramas pana la marele vostru moment si mai sunt inca multe pe care trebuie sa le realizam impreuna. Cum putem noi sa lucram cu succes impreuna cu Cabala conspirand in continuu impotriva noastra si a voastra? Ei trebuie sa fie inlaturati, iar noi, impreuna cu aliatii nostri Pamanteni, ne ocupam de aceasta sarcina la acest moment. Cu rabdarea voastra neintrerupta noi vom reusi in acest efort. Noi ne apropiem de acest capat inevitabil cu fiecare moment al fiecarei zile. Noi nu luam pauze in misiunea noastra, si nu exista zile, care sa nu fie pline de progres, desi noi realizam cu claritate ca din punctul vostru de vedere poate sa para ca lucrurile nu merg mai departe. Aceasta se datoreaza blocarii mass mediei voastre de stiri in a expune adevarul a ceea ce se petrece, cat si de asemenea sunt necesare si anumite valuri de secretizare de partea luptei noastre. In zilele care vor urma acest val de secretizare va fi ridicat si totul va fi impartasit cu voi, deoarece nici un subiect nu este unul blocat accesului. Acesta este noul mod de operare al noii voastre lumi. Nici un secret sau mister mic sau mare nu va mai fi pastrat departe de voi. Acesta este decat unul dintre atributele pozitive ale societatii Galactice, deoarece libera curgere a informatiei este primordiala in functionarea sa corecta.

Cunoasterea a fost dinadins tinuta departe de voi de eoni din ordinele celor intunecati de a va tine sub control, insa pe masura ce controlul lor le scapa din ce in ce mai mult zilnic, voi de asemenea experimentati cai de a comunica intre voi cu mult mai largi si eficiente. Realizati cum aceste doua evenimente se coreleaza? Vedeti cum unul in influenteaza pe celalalt? Acesta este motivul pentru care cei intunecati se tem de libera curgerea a informatiei si de dreptul vostru la libera exprimare, si acesta este motivul pentru care incet, de-a lungul multor ani ei au cipolit drepturile voastre, deoarece ei s-au temut atat de tare de aceasta zi, care a venit acum. Pana in aceasta zi ei au urmarit cu disperare sa va fure drepturile de libera exprimare si comunicare, insa ei sa lovesc de zid dupa zid de piatra pe masura ce voi, oamenii, nu mai sunteti dispusi sa faceti troc cu drepturile si libertatile voastre in schimbul promisiunilor lor de protectie.

Atatia dintre voi acum vedeti ca nu ati avut niciodata nevoie de protectia lor, deoarece nu ati avut alti inamici in afara lor. Ei sunt cei care v-au atacat din nou si din nou si au plasat vina asupra fratilor si surorilor voastre, care au fost si ei neincetat atacati de catre ei, insa vina fiind aruncata asupra voastra. Atatia dintre voi vedeti acum aceasta cu claritate si refuzati sa mai fiti participanti la acest joc. Acest joc va fi acum oprit dupa cum ati comandat, iar noi va vom ajuta in aceasta directie. Aceasta este una dintre sarcinile pentru care noi suntem mai bine pregatiti decat voi, iar acesta este unul dintre motivele majore pentru care noi ne aflam aici la acest moment in serviciu fata de voi.

Continuati sa fiti atenti si sa urmariti sa gasiti stirile arestarii liderior cabalei criminale. Noi v-am asigurat ca aceste arestari vor avea lor, iar noi nu vom esua in a ramane la inaltimea cuvintelor noastre. Aliatii nostri sunt pe pozitii pentru a incepe arestarile in masa si totul asteapta semnalul final pentru a demara. Asa cum am spus, aceste evenimente vor fi acoperite de anumiti membrii ai mass mediei voastre, iar voi va veti gasi curajul pe masura ce aceste evenimente au loc. Noi ne vom asigura de aceasta. Noi va vedem pe atat de multi dintre voi monitorizand sursele voastre de informare mass media, iar aceasta ne multumeste foarte mult, deoarece noi vedem pe atatia dintre voi pastrand atat de perfect pasul cu fiecare faza a misiunii noastre. Noi va vedem pe atatia dintre voi informandu-i pe altii de ultimele evenimente, si suntem atat de impresionati de munca voastra in echipa in aceasta directie, cat si in atat de multe alte directii. Nu cu mult timp in urma in istoria voastra multi dintre voi nu erati capabili sa veniti impreuna intr-o cauza comuna asa cum o faceti acum, dar noi vedem cat de mult ati avansat individual, cat si ca o puternica forta colectiva, iar noi va vedem castigand forta si putere in fiecare zi. Noi vedem ca voi nu va veti opri pana ce noua voastra lume nu va tasni la suprafata pentru voi toti. Noi vedem aceasta astazi, si dorim ca voi de asemenea se vizualizati, deoarece acesta este telul vostru, care este cu siguranta la indemana voastra.

Nu va opriti si nu incetiniti, deoarece voi aveti astazi toata forta de care veti avea nevoie vreodata, pentru a va aduce noua voastra lume in mainile voastre. Voi sunteti aproape acolo, noi stim ca atatia dintre voi o simtiti, iar noi stim ca voi nu veti lasa aceasta oportunitate si toti lungii vostri ani de munca grea sa treaca pentru nimic. Va admiram foarte mult curajul, taria si vointa voastra de a starui in fata unei adversitati atat de intransigente, iar noi va aplaudam eforturile voastre continue si va spunem ca fiinte marete, de o imensa putere sunt cladite de vointa voastra de a reusi in lupta voastra epica impotriva intunericului.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian