Followers

Tuesday 7 February 2012

7/02/2012




La acest moment avem aspecte presante inaintea noastra, deoarece noi trebuie sa inlaturam cabala din pozitiile de putere, deoarece ea este adevarata conducere a lumii voastre. Acesti intunecati au distrus in mod sistematic planeta voastra si au jefuit resursele planetei voastre pentru a vi le vinde inapoi tot voua, la preturi exuberante, lasandu-i pe atatia sa fie saraci doar pentru ca isi incalzesc si isi lumineaza casele, iar pe multi altii, lasandu-i sa piara in temperaturile de inghet ale saraciei.





Noi dorim sa va ajutam in aceasta sarcina imediat. Noi dorim ca odata pentru totdeauna sa adunam aceste inimi intunecate si sa le inlaturam nu doar din pozitiile de rang inalt ale puterii, ci sa ii inlaturam cu desavarsire de pe fata pamantului. Noi avem puterea de a face tocmai aceasta, iar noi va cerem permisiunea la acest moment de a realiza acest serviciu pentru voi (« Federatia Galactica a Luminii  a cerut permisiunea oamenilor lumii noastre, pentru a incepe arestarile membrilor Cabalei/Illuminati-lor, arestari care vor deschide usa pentru contactul deschis cu familia noastra de lumina si inceputul unei noi varste a libertatii, pacii si prosperitatii pentru orice fiinta de pe planeta. Va rog sa urmati aceasta adresa pentru a completa petitia noastra. Nu este necesar sa va lasati numele vostru intreg: http://www.thepetitionsite.com/1/galactic-federation-of-light-permission-to-arrest-members-of-the-cabal-illuminati/ », Postare a lui Greg Giles, la http://ascensionearth2012.blogspot.com/ ). Noi avem echipe gata pregatite si capabile de un asalt atat de rasunator, si ele asteapta lumina verde de la comandantii lor.


O diferenta imediata si clara noi vedem ca veti experimenta de indata ce acesti barbati si femei sunt luati in custodie unul cate unul. Aceste arestari nu vor ramane ascunse in spatele usilor inchise, ci in schimb vor fi facute publice pentru intreaga voastra lume, care doreste sa fie martora la aceste evenimente, care cu siguranta vor avea implicatii profunde asupra planetei voastre.


Momentul acestor arestari este acum la indemana. Noi vom actiona rapid si cu putere la semnalul comandantilor nostri, iar noi dorim ca voi sa fiti constienti de aceste manevre si faceti ceea ce puteti pentru a raspandi vestea in lung si in lat, deoarece noi vedem aceste proceduri ca unele dintre cele mai importante din istoria planetei voastre. Cu cei intunecati inlaturati din calea voastra, noi vedem lumea voastra transformandu-se rapid si eficient in lumea de o frumusete si libertate inimaginabile, la care atatia din lumea voastra nu au mai indraznit sa viseze de atat de mult timp. Ne veti numi pe noi sa realizam aceasta sarcina? Ne veti permite aceasta oportunitate binecuvantata de a inlatura obstacolele din calea voastra? Noi asteptam semnalul vostru, deoarece aceasta lume este lumea voastra, iar voi sunteti comandantii navei voastre. 


Noi vedem atat de multe schimbari pentru voi, pe care le veti experimenta imediat dupa ce cei intunecati sunt inlaturati si noi suntem liberi sa incepem aterizarile noastre pe pamantul vostru. Noi vom demara imediat multele si variatele noastre proiecte, care vor face ca lumea voastra sa revina la Varsta de Aur a pacii, libertatii si prosperitatii, pentru fiecare fiinta de pe planeta. Aceasta este ceea ce noi dorim pentru voi dragilor, iar noi suntem emotionati pentru voi, deoarece noi stim cat de mult va veti bucura de fiecare zi din acest moment inainte. Noi i-am urmarit pe toti oficialii de grad inalt ai Cabalei de chiar o lunga perioada de timp, si desi astazi multi dintre ei incearca sa fuga si sa se ascunda de justitia la care trebuie sa fie supusi, ei nu se pot ascunde de noi. Noi stim unde se ascund. Noi le cunoastem planurile disperate de a scapa, si ei nu vor avea succes si nu isi vor mai intarzia karma pe care o au. A sosit timpul.


Noi va vedem pe multi dintre voi jubiland la aflarea acestor stiri, si desi noi va intelegem bucuria si emotia la aceasta stire, noi de asemenea va sugeram sa ramaneti calmi si echilibrati atunci cand cautati sa judecati aceste suflete pierdute. Da, ele au comis multe crime incalificabile impotriva propriilor lor semeni, insa noi va cerem sa gasiti compasiune in inimile voastre, deoarece ele nu stiu ce fac. Ei s-au pierdut foarte mult cu multa vreme in urma si au calatorit pe drumuri foarte diferite de ale voastre, pentru a ajunge la aceasta rascruce de drumuri cu voi. Voi va veti continua drumul spre lumina a calatoriei voastre, iar ei de asemenea o vor continua, insa nu pana ce ei nu vor fi adecvat reeducati si reabilitati, si aceasta poate sa le ia fiecaruia mai multe vieti. Aceasta este calea karmica pe care ai si-au creat-o, iar voua vi se reaminteste in acest moment de calea voastra karmica, deoarece si voi v-ati indepartat de la calea luminii de-a lungul multor voastre incarnari.


Voi toti, la un moment sau altul ati jucat roluri atat de partea intunericului, cat si al luminii, dar priviti la unde sunteti astazi si cat de departe ati ajuns. Amintiti-va ca ceea ce a facut toate aceastea posibile a fost faptul ca indiferent de ce alegeri ati facut in trecut, voua vi s-a acordat mereu o alta sansa de a va izbavi, gasind inca o data calea care v-a adus inapoi spre lumina. Permiteti acestor suflete ratacite sa aiba macar aceleasi oportunitati ce vi s-au oferit si voua , si permiteti-le timpul pe care il necesita pentru a-si recastiga sprijinul pe propriile picioare, pe calea ce ii va scoate din intuneric spre lumina. Puteti voi gasi acest loc in inima voastra? Noi am vazut doar cat de departe poate sa ajunga iubirea umana, si noi stim ca voi puteti gasi acest loc.


Privind la zilele imediate de dupa incarcerarile acestor membrii de la conducerea Cabalei, noi vedem cum calea devine libera pentru a ne incepe contactul deschis cu voi, fratii si surorile noastre. Ce bucurie va fi acest fapt pentru atatia dintre voi. Noi dorim sa trecem imediat la proiectele noastre si dorim sa recrutam asistenta a atat de multi dintre voi, care va veti alatura noua, pe masura ce vom incepe sa reparam daunele aduse lumii voastre.


Vor fi multe proiecte diferite disponibile si multe echipe sunt necesare pentru a ne ocupa multele sarcini implicate, dar noi vedem pe atat de multi dintre voi raspunzand chemarii si noi prevedem ca nu vor fi lipsuri in necesarul de oameni. Aceste proiecte initiale asumate vor include, dar nu sunt limitate la restaurarea ecosistemelor planetei la starea lor de functionare perfecta si naturala. Purificarea aerului vostru, a marilor si a pamantului vostru de toate otravurile si toxinele fabricate de catre oameni. Recladirea economiei voastre prin introducerea noilor programe bazate pe abundenta si impartirea in mod egala a tuturor bogatiilor naturale si a resurselor planetare ale lumii vostre. Introducerea sistemelor de energie libera, in fiecare casa a lumii voastre , permitand tuturora sa aiba resursele necesare pentru a trai in confort. Stabilizarea placilor tectonice ale planetei voastre, pentru a reduce efectele activitatii seismice. Intarirea apararii continentului vostru impotriva nivelurilor marilor in crestere, care vor putea fi afectate de viitoarea activitate seismica. Repararea campurilor magnetice ale planetei voastre si readucerea lor in starea naturala.a


Acestea sunt decat exemple ale diferitelor proiecte necesare, pentru a va restaura lumea voastra, pana la starea ei initiala naturala imaculata. Noi va vedem pe multi dintre voi dornici sa luati parte la aceste eforturi, iar noi abia asteptam sa lucram cu aceia dintre voi care ati dovedit staruinta in serviciul pentru planeta si semenii vostri din familia voastra umana. Noi suntem aici pentru a va ajuta, dar amintiti-va, noi nu suntem aici pentru a face munca voastra. Noi vom fi foarte fericiti sa va oferim uneltele necesare pentru asemenea sarcini, si de asemenea cunoasterea necesara pentru a le folosi corespunzator. Noi avem un foarte calificat personal, dornic sa impartaseasca cunoasterea lui cu voi, iar noi vedem un mare potential in aceasta foarte promitatoare relatie de munca.


Sunt, si vor fi multe oportunitati de cariera alaturi de noi, Federatia Galactica a Luminii, si noi asteptam cu atata nerabdare sa incepem imediat aceste proiecte vitale. Multi dintre voi veti deveni membrii deplini ai organizatiei noastre si veti lua noile voastre talente invatate cu voi, pe masura ce ne vom continua serviciul nostru prin aceasta, cat si prin alte galaxii din acest univers. Posibilitatile viitorului vostru sunt nelimitate, iar noile voastre vieti sunt acum gata pentru ca voi sa le imbratisati.


Ramaneti rabdatori inca putin, si continuati munca voastra, ce va pava drumul reuniunii noastre. Urmariti sa gasiti informatii legate de arestarea membrilor la varf ai Cabalei, care vor incepe in curand, si raspanditi aceasta stire cu fratii si surorile voastre, care de asemenea vor fi incantati sa fie martorii caderii intunericului si al multor lui legiuni. Urmariti sa va amintiti sa gasiti compasiune pentru aceste inimi intunecate si sa le tratati asa cum ati trata un membru al familiei voastre, care a patinat pe o alta cale, deoarece intr-adevar ei au patinat.


Pana vom vorbi din nou, ramaneti cu bine fratii si surorile mele de pe Pamant. Eu sunt James din Federatia Galactica a Luminii, si a fost onoarea mea sa vorbesc cu voi astazi.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Translator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian